SizceFotoğrafını yükler misiniz?
Normal delik işte. Bişey olmaz korkmayın. Büyüyünce kulak memesi de büyüyecek sonuç olarak. Ve kocaman sallantılı küpeler takacak değilsiniz. İster vidalı küpe takın kalsın böyle, ister boş bırakın bakın kapanırsa kapansın
Kapanmış da iz kalacak çukur kalacak diye korkuyorumNormal delik işte. Bişey olmaz korkmayın
Küpe deliği kalır belki, başka bir şey kalmazKapanmış da iz kalacak çukur kalacak diye korkuyorum
Kendimi sakinleştiremiyorum ve vicdan azabi çekiyorumSekiz dokuz yaşlarındayken tabancayla kulağım delinmişti ve top şeklinde bir küpe takıldı. Metal cildime alerji yapmış ve küpe kulağımın arkasından çıktı. Yani orada kocaman bir delik oldu kabuklandı yara oldu tabi. Şimdi 30 yaşındayım çok ufak iğne ucu kadar bi delik var.
Cikardim kupesini 15 gun falan oluyor.bu resim ilk cikardigim hali.Normal delik işte. Bişey olmaz korkmayın. Büyüyünce kulak memesi de büyüyecek sonuç olarak. Ve kocaman sallantılı küpeler takacak değilsiniz. İster vidalı küpe takın kalsın böyle, ister boş bırakın bakın kapanırsa kapansın
Tamam işte o yavaş yavaş düzelir. Kırılan kemik kaynıypr, kabuk bağlayan yara kuruyup eskiye dönüyor bir düşününCikardim kupesini 15 gun falan oluyor.bu resim ilk cikardigim hali.
Zaten kulak gayet normal görünüyor attığınız resimde. Hala neyin sakinleşememesi bu anlamadımKendimi sakinleştiremiyorum ve vicdan azabi çekiyorum
CanımsınTamam işte o yavaş yavaş düzelir. Kırılan kemik kaynıypr, kabuk bağlayan yara kuruyup eskiye dönüyor bir düşünün
Psikoloğa gitmeniz iyi olmuşCanımsıncok dogru neler neler düşünüyorum.pskologa bile gittim inanir misin.simdi biraz daha iyi durumu ama gördükçe üzülüyorum.rahatlatamadim kendimi bi türlü sürekli kendime kizdim
SADECE GÖRMEYEYİM İSTİYORUM AMA YÜZÜNE BAKINCA DİREK KULAKLARA ODAKLANIYORUM :)Psikoloğa gitmeniz iyi olmuşya durun daha yolun başındasınız. Çocuklar düşe kalka büyür, evhamı bırakın
Amin insallah bekliyorum bendebirşey olmaz kapanır. annem ilkel yolla çengelli iğneyle deldirmis komşumuza. kapanmasın diye birde kuyumcuda deldirdi. kuyumcuda üstten delmiş. iki delik vardı ama annemin ilk deldirdiği kapandı çoktan. merak etmeyin :)
RESMİ NASIL KALDIRCAM
Ben küçükken kulağımı deldirmişler küpe takmak istemediğim için kapanmış sonra tekrar deldirmiştim ve hiç öyle bir iz yok.Bir aynı şeyi kızımda yaşadı kulağını deldirdim oda küpe takmak istemedi.Sonra baktımki kapanmış delik iz falanda yok.Siz daliği yenileyin bunada küpe takmayın kapanır merak etmeyinmerhaba kızlar. günlerdir uyuyamadığım kendimi yiyip bitirdiğim bir konuyu sizinle paylaşacağım.
4 yaşında dünya güzeli kızım var.1 buçuk yaşında kulağını deldirmiştim.şimdi de aşağıdan delinmiş büyüyünce sarkar yırtılır kulağı dediler.bende çıkarttım küpesinin.bu arada gitmediğim dermatolog konuşmadığım estetik cerrah kalmadı.benim yüzümden iz kalacak çukur kalacak diye psikolojim öyle bozuldu ki baktıkça gördükçe kahreder oldum kendime.kimi diyor yaşı küçük bişey kalmaz büyüynce kimi diyor delik küçülür belli belirsiz olur.bende size sorayım dedim başına böyle bir olay gelen var mı?
ALLAH RAZI OLSUN.TEKRAR DELDİRMEK İSTEMİYORUM KAPANSIN GİTSİN İSTİYORUM.KIZINIZ NE KADAR TAKTI KÜRE.SÜREYLE Mİ ALAKALI KAPANMA DURUMUBen küçükken kulağımı deldirmişler küpe takmak istemediğim için kapanmış sonra tekrar deldirmiştim ve hiç öyle bir iz yok.Bir aynı şeyi kızımda yaşadı kulağını deldirdim oda küpe takmak istemedi.Sonra baktımki kapanmış delik iz falanda yok.Siz daliği yenileyin bunada küpe takmayın kapanır merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?