KÜPE ARIYORUM; detaylar aciklamada

Heart of Gold

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
6.149
11.988
248
Bayanlar ilcede yasadigim icin istedigim gibi birsey bulamiyorum ve hic firsatim yok, burda belki bulurum.
Sadece kupe ariyorum. Istedigim; kahve, beyaz ya da bronz renkte kucuk tasli kendiliginden parlatan ama abartisiz hem sik hem spor tarzda ve tercihen kullanmadiginiz sifir olsun. Kulaga takildigi icin 2, el istemiyorum. Cok begenirsem degerlendirebilirim belki...
Kesinlikle uzun sallantili abartili istemiyorum.
Tesekkur ederim simdiden. Insallah bulurum.

canım bende bunlar var hakiki gümüşler hepsi yüzüğün bir (zirkon) taşı eksik sadece..
Mardin den alınma ve el yapımı,sağdaki senin isteğin doğrultusunda ağır kaçabilir ama soldaki kibar ve zarif kullanmadım hiç ama denedim.

Bayanlar ilcede yasadigim icin istedigim gibi birsey bulamiyorum ve hic firsatim yok, burda belki bulurum.
Sadece kupe ariyorum. Istedigim; kahve, beyaz ya da bronz renkte kucuk tasli kendiliginden parlatan ama abartisiz hem sik hem spor tarzda ve tercihen kullanmadiginiz sifir olsun. Kulaga takildigi icin 2, el istemiyorum. Cok begenirsem degerlendirebilirim belki...

Bende var yarın resımlerını gonderırım

canım bende bunlar var hakiki gümüşler hepsi yüzüğün bir (zirkon) taşı eksik sadece..
Mardin den alınma ve el yapımı,sağdaki senin isteğin doğrultusunda ağır kaçabilir ama soldaki kibar ve zarif kullanmadım hiç ama denedim.

Nilcim çok güzeller ama aradığım bu tarz bir şey değil. çok teşekkür ederim.

Bende var yarın resımlerını gonderırım

tamam bekliyorum. örnek olsun diye web den baktım ama bir tane buldum 1.880 tl :) $20130806000000.jpg
hani böyle parlak ama zarif duran tarzda istiyorum.

ben de çok fazla küpe var akşama fotolarını çekip gönderırım bı bakarsın. hiç kullanılmamış olanları da ayriyetten çekip gösterırım.

canım baktımda kullanılmamıs hıc senın ıstedıgın tarzda kupem yok. satmayı dusundugum takılarımı sayfama koyuyorum dılersen bakabılırsın.

Canım benim sayfamda da var beklerim :)

Back