Kundak

Kubrametehan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
8
0
1
26
2 buçuk aylık oğlum kundak yapınca ne yapıp ne edip kollarını çıkarıyor kollarını çıkarınca da uykusundan uyanıyor elleri yüzüne falan geliyor çünkü. Ne yapabilirim bu durumda ben uykuları maf oldu sırf bu yüzden

Doğumdan itibaren alışmadı ise sonrasında zorlanıyorlar kundakta.Eldiven kullanın ten temasından farklı olduğu için elleri kadar etkili olmuyor uyandırma konusunda :))

Hiç kundak yapmadım. Elleri uyandırıyordu evet, ona da alıştı bir süre sonra
Bazen battaniyesinin içine koyup kenarlarını alta sıkıca büküyordum bir süre uykuya dalana kadar çıkartmıyordu.
Yaza denk gelmişti bizim kullanamadim sıcak olur diye, belki siz kullanırsınız, torba kundak diye bir şey var. Araştırın, belki işinize yarar

ben hiç kundak yapmadım. ellerini battanıyenjn altına koy bende öyle yapıyordum. ilk gunden kundak yapmadıysan sonra olmuyo ben yapamadım.

İlk günden kundak yapmaya başlamıştık öyle uyuyodu kızım. O da 2 buçuk ayını geçince kollarını çıkartmaya başladı uyandırıyodu kendini, uyku tulumuna geçtik biz de ama 6 ay bedeni. Büyük olduğu için elleri tulumun içinde kalıyo direkt yüzüne temas etmediği için de uyandırmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…