- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
-
- Konu Sahibi quantumkizi
Benim balkonumda da vardı iki yumurta, aynı şekilde bir iki hafta kumru oturdu sonra gitmişti biz terketti zannettik ama balkona dahi çıkmadık. Sonra döndü kumru ve şimdi iki tane nur topu gibi yavrum var balkonumda. Keşke dokunmasaydınız. Bazen fazla ince düşünce iyi olmuyorMoralim cok bozuk mal gibi aldim simdi o yumurtalari isitmaya calisiyorum. Balkonda uzun bi saksi vardi kumru yuva yapmis sonradan gorduk. Yumurtladi 2 tane. Bi iki hafta kadar yumurtalarini terketmedi. Son 2 gecedir yok yerinde. Yumurtanin biri saksinin diger ucunda diger oteki de diger ucunda uzakta duruyolar. Dayanamadim. Annesi terketti sandim belki ben onlari yasatabilirim diye aldim bezlerin icine koydum yumurtalari. Gece vakti bi de soguktu yumurtalar. Ya anne terketmediyse ben ne yapicam mahvetmis oldum yavrulari. Ama buz gibiydiler yoktu anne hicbiyerde. Artik ölmus olabilirler mi yavrular. 2 gundur yoktu anne. Saga sola savrulmus yumurtalar napicam ben yasatamaz miyim onlari
İnsan kokusu sinince anne gelmez..yumurta soğuksa ölmüşlerdir kuşta ondan gitmiştir belkiMoralim cok bozuk mal gibi aldim simdi o yumurtalari isitmaya calisiyorum. Balkonda uzun bi saksi vardi kumru yuva yapmis sonradan gorduk. Yumurtladi 2 tane. Bi iki hafta kadar yumurtalarini terketmedi. Son 2 gecedir yok yerinde. Yumurtanin biri saksinin diger ucunda diger oteki de diger ucunda uzakta duruyolar. Dayanamadim. Annesi terketti sandim belki ben onlari yasatabilirim diye aldim bezlerin icine koydum yumurtalari. Gece vakti bi de soguktu yumurtalar. Ya anne terketmediyse ben ne yapicam mahvetmis oldum yavrulari. Ama buz gibiydiler yoktu anne hicbiyerde. Artik ölmus olabilirler mi yavrular. 2 gundur yoktu anne. Saga sola savrulmus yumurtalar napicam ben yasatamaz miyim onlari
gelmedi anne. belki de ben sebep oldum ölmelerine
Aaa neden gelmez ki ?Keske yumurtalari yerinden oynatmasaydin artik gelmez
atamadım yumurtaları. damarlandılar ve içindeki yavrular hafiften farkedilmeye başladı bikaç gündür. bozuldu mu yumurtalar da böyle oluyo. yoksa büyük bi mucize olabilmesi mümkün müyok canım öyle düşünme seninle ne ilgisi var. 1 haftayı geçtiyse at yumurtaları içi boştur zaten. Hatta için rahat etsin karanlıkta arkasından ışık tut görürsün boştur o yumurtalar.
Yaşıyorlar sanırım, ben yazacaktım Işığa tut damar var mı diye :)atamadım yumurtaları. damarlandılar ve içindeki yavrular hafiften farkedilmeye başladı bikaç gündür. bozuldu mu yumurtalar da böyle oluyo. yoksa büyük bi mucize olabilmesi mümkün mü
inanmıyorum anne üzerlerinde 2 hafta bile durmamıştıYaşıyorlar sanırım, ben yazacaktım Işığa tut damar var mı diye :)
Çok uzun süre kalmıyor zaten yumurtada. Fakat yaşayamazlarinanmıyorum anne üzerlerinde 2 hafta bile durmamıştıayy insallah yaşıyolardır.