Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral üzerine açık küllü kumral..?

Deniz_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
199
13
68
Merhaba kızlar..Bir sorum olacaktı benim.. Şuan saç rengim kumral yeni boyadım koleston 7/0 a.Saçımı açık küllü kumrala boyatmak istiyorum.Ne yapmalıyım sizce..

Merhaba kızlar..Bir sorum olacaktı benim.. Şuan saç rengim kumral yeni boyadım koleston 7/0 a.Saçımı açık küllü kumrala boyatmak istiyorum.Ne yapmalıyım sizce..

merhabalar;

7.0 açık gibi gözükse de aslında koyu bir renktir. açık küllü kumral istemişsiniz bu demektir ki 8.1 istiyorsunuz. Bu rengi açtırmadan saçınıza yapamazsınız. Ama bunun yerine garnier 110 ile saçlarınızı dibine sürmeden 1-2 kez boyarsanız saçlarınız açılır.
B boya garnier 110 açıcı değildir, bu yüzden rahatlıkla uygulayabilirsiniz :)

merhaba bende ilk defa kumral 07 ile boyadım saçım açılacağına koyu oldu bu garnier 110 ile boyasam kaç ton açılır tam olarak hangi renge yakın olur.

merhaba bende ilk defa kumral 07 ile boyadım saçım açılacağına koyu oldu bu garnier 110 ile boyasam kaç ton açılır tam olarak hangi renge yakın olur.

Merhabalar;

Garnier 110 ile ilk kez boyadığınızda tam olarak ulaşmak istediğiniz rengi bilmiyorum ama, garnier 110 açıcı olmadığından çok fazla saçlarınız açılmaz. Garnier i bir kaç sefer kullanmalısınız. Ya da direkt koleston yoğun açıcı almanızı tavsiye ederim.

En son 7/0 ile boyamışsınız. Ulaşmak istediğiniz renk 8/1 dir. Saçınızı açmadan açık küllü kumrala ulaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…