• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral Saçlarım (Fotoğraflı)

ben kumralı çok beğendim
çok güzel bir yüzün var bence
ama ifaden biraz sert açık renk saç bunu yumşatmış ve seni daha küçük ,sevimli göstermiş

yüzünün güzelliği de daha çok ortaya çıkmış

canım yeni halin gayet hos, yuzundeki sert ifadeyi almış gayet doğal bi ifade katmış, balyajdan sonrası cok güzel bence böyle kullanmalısın.:46:yaza uygun ve yuzunu ortaya cıkarms .güle güle kullan :) nasıl bi yöntem izlendi sacına bu renkleri verken merak ettm acıkcası su sıralar benm de kafam karısık bu konuda yardımlarınızı ve yorumlarınızı beklerm resimde koydum hep beraber daha sağlıklı karar verelm diye.

bence balyajlı saçlarn daha güzel olmş canm sen bilirsn tabi ama değiştirme bence ne renk balyaj attrdn bu arada çok hoş olmş sık balyajmı?

sık balyaj değil hatta daha sık olsa daha güzel dururdu diye düşünüyorum, aralardan çok ince teller alarak yaptı ince telleri de aralıklı aralıklı aldı. rengi de kuaför seçmişti şimdi yanlış yönlendirmek istemem sizi :)

ben kumralı çok beğendim
çok güzel bir yüzün var bence
ama ifaden biraz sert açık renk saç bunu yumşatmış ve seni daha küçük ,sevimli göstermiş

yüzünün güzelliği de daha çok ortaya çıkmış

çok çok teşekkür ediyorum o sizin güzelliğiniz :34: oy birliğiyle böyle kalıyor saçlarım

canım yeni halin gayet hos, yuzundeki sert ifadeyi almış gayet doğal bi ifade katmış, balyajdan sonrası cok güzel bence böyle kullanmalısın.:46:yaza uygun ve yuzunu ortaya cıkarms .güle güle kullan :) nasıl bi yöntem izlendi sacına bu renkleri verken merak ettm acıkcası su sıralar benm de kafam karısık bu konuda yardımlarınızı ve yorumlarınızı beklerm resimde koydum hep beraber daha sağlıklı karar verelm diye.

çok sağ olun, bu renk verilirken önce açılma işlemi uygulandı; açılma işlemi baya uzun sürdü ve bittiğinde dipleri altından daha çok açıldığı için çok kötü bir görüntü vardı. balyajdan önceki hali o açılmış haliydi ve çok kötüydü. ertesi gün balyaj yaptırdım. balyajı araya altın ışıltılar gibi attı. diplerindeki açıklık birden kayboldu, saçta bir bütünlük oluştu ama yine de ben hiç sevmemiştim o halini de çünkü hala koyu ve kötü bir tondu. birkaç yıkamadan sonraki hali hemen onun altındaki fotoğraf; ondan sonraki (tatilimi de içine alan) 15 günde her gün banyo yaptım, rengi iyice açıldı ve güzel bir renk oldu :)

$resmlerm.jpg

Back