• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral saça balyaj.. Lütfen yardım kızlar..

Dailys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
1.618
0
0
İstanbul
Kızlar benim saçlarım kestane-kumral arası bir renk. ne Çok koyu ne çok açık..
Aslında yazın güneşten rengi 1.2 ton kadar açılır..

Esmerim ama kara esmerlerden değilim.. Ten rengim bronz.
Hele birde yanında tam Adriana Lima'nın teni gibi oluyor tenim. :69:

Saçlarıma papatya balyaj attırmak istiyorum. Ya da kendim yapmak istiyorum.
Bu konuda bir bilgisi ve deneyimi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.
Gerçekten yardıma ihtiyacım var.

Örnek vermek gerekirse şöyle birşey istiyorum..

samodel1a.jpg

Benim kendi saç rengimde kızın diplerden çıkan saç rengi gibi işte. Hemen hemen aynı :52:

Bunu kendim evde yapabilir miyim? Nasıl yapabilirim? Ve sizce hangi tonda bir sarı kullanmalıyım?
Aslında resimdeki sarı çok hoşuma gitti ama hangi boyanın rengi bu hiç bi bilgim yok..

Yardımcı olanın 1000 yıl duacısı olurum. :69::54:

Son düzenleme:
benım sacımın dıp rengı bu kızın rengıyle aynıydı bu resmı netten bulmustum 5 6 ay once gıdıp kuafore bu rengı ıstıyorum dedım sarı.. o kadar acık olmaz falan dedı ben bunu ıstıyorum dedım gerızekalı dıycem artık saclarımı balkopugune boyadı bıraz daha koyuydu ılk boyandıgında ıste cok dogal durcak bu olsun dedı zaten herkes ertesı gun cok dogal olmsfalan dedı hanı sıkıldıkca rengını gelıp acarız dedı ama ıstedgm rengı yapmadı.. zamanla 5 6 ay sonra o renk aktı cok hos bı sarı oldu ama hala bu tonu elde edemedım.. yaptırcaksan ozellıkle kuaforune vurgula bu resımdekı gıbı olsun dıye... smdı belkı actırabılırım rengı.. yada hıc boyatmam kararsızım... bal kopugude guzel durdu..

valla benımde istediğim saç rengi ama bi turlü nasıl yaptırcağımı bılmıyorum ayrıca saçlarım sıyah boyalı benım

sacında krepe balyaj var evde yapman bana gore zor canım.. ama belkı yapabılırsınde zahmetlı..

Benim bildigim papatya balyaj bu canım.. :26:

valla benımde istediğim saç rengi ama bi turlü nasıl yaptırcağımı bılmıyorum ayrıca saçlarım sıyah boyalı benım

Canım o zaman saçlarını biraz açtırman lazım. Siyah saça böyle bir balyaj gitmez..

Son düzenleme:
mutlaka açılcak ama çok yıpranır dıyede çok korkuyorum

Eğer bu saçı istiyosan katlanıcaksın canım. Ama güvenilir bir yere yaptır. Ve bence saçlarını açtırdıktan sonra hemen işleme sokma derim. Biraz bakım yap.. Saçların kendine geldikten sonra balyaj yaptırırsın..
Yada beyaz sabun deneyebilirsin saçtaki boyayı akıtıyor çok güzel bir şekilde.. Dove olabilir, hacı şakir sabunu olabilir.. Bir dene derim :34:

Canım bende saçımı hep böyle kullanırım o kadar da zor deil ben palette blond açıcıyla bu rengi elde ediyordum. ama artık daha canlı sarı istediğim için röfle setiyle denicem:61::61: gerçi düşünüyorum daha röfle seti yyakarmı die.palette yakmıyor ama bu resmdeki gbi soluk sarı oluyor

Canım bende saçımı hep böyle kullanırım o kadar da zor deil ben palette blond açıcıyla bu rengi elde ediyordum. ama artık daha canlı sarı istediğim için röfle setiyle denicem:61::61: gerçi düşünüyorum daha röfle seti yyakarmı die.palette yakmıyor ama bu resmdeki gbi soluk sarı oluyor

Peki nasıl yapıyosun anlatır mısın biraz?

Peki nasıl yapıyosun anlatır mısın biraz?

canım uçlarını istediğim şeklde alıp paletteyi sürüp folyoyla kapıorum ve hiç yıpranmıyor inanki
ama şimdi büyük ihtimal daha sarı olsun die röfle setyle yapçam:27:
başka bir sitede okudum kız yeni siyaha boyanmış saçlarını naturel colorsla açmş hem yıpranmamış hemdde platin sarı olmuş. zaten organik bir boya:61: bence denemelisin:61: kuaförler saçı çok yakıor

canım uçlarını istediğim şeklde alıp paletteyi sürüp folyoyla kapıorum ve hiç yıpranmıyor inanki
ama şimdi büyük ihtimal daha sarı olsun die röfle setyle yapçam:27:
başka bir sitede okudum kız yeni siyaha boyanmış saçlarını naturel colorsla açmş hem yıpranmamış hemdde platin sarı olmuş. zaten organik bir boya:61: bence denemelisin:61: kuaförler saçı çok yakıor

Ya canım ama tam bu resimdkei gibi istiyorum üstlerden altlara dogru rengi daha açık istiyorum. Uçlar felan daha bi açık sarı ya.. Nasıl yapcam ki:26:

Ya canım ama tam bu resimdkei gibi istiyorum üstlerden altlara dogru rengi daha açık istiyorum. Uçlar felan daha bi açık sarı ya.. Nasıl yapcam ki:26:

canım önce uçlara sürüp sonra yukarı doğru gidebilirsin. o kadar zor olmamalı ya. :46: kuaför asla önermem ben saçımı kendim boyarım hep bir defa gittim kuaföre röfle içn saçımı yaktı resmen şuan omzumda saçım:43::43::43::43:

canım önce uçlara sürüp sonra yukarı doğru gidebilirsin. o kadar zor olmamalı ya. :46: kuaför asla önermem ben saçımı kendim boyarım hep bir defa gittim kuaföre röfle içn saçımı yaktı resmen şuan omzumda saçım:43::43::43::43:

Peki hangi tonda bir sarı önerirsin? Biraz canlı istiyorum. :52:

Canım palette açıcı zaten doğal rengini açıyor. boya değil yani ama daha canlı bir sarı istyorsan naturel colors ya da herhangi bir markanın röfle setni dene

Ya bu renk çok güsel bende buna benzer bi renk buldum onu istiyorum ama kuaförlere güvenim yok aslında bul un anlattığı gibi evde yapılabilir o kadarda zor durmuyor gibi biraz cesaret işi :1:

Ya bu renk çok güsel bende buna benzer bi renk buldum onu istiyorum ama kuaförlere güvenim yok aslında bul un anlattığı gibi evde yapılabilir o kadarda zor durmuyor gibi biraz cesaret işi :1:

kesinlkle :61:
ya kuaförlere gerçekten güvenmeyin. ben saçımın uçlarını her zaman kendim açtım 1defa dedim röfle yaptırıyım, yaptırdım ve köpek gbi pişmanım şimdi:43::43:
bi röfle seti 14-15 tl hem fiyat olarak daha ucuza geli hemde saçların yanmaz..:34::34:
ayrıca yapmayaa karar verrsen resmlerini de bekliorum:61: bende bi 5ay sonra flan yapçam inş=)

çok kolay yaparsınız, resimdeki saçı... madem dip renginiz aynı hiç ellemenize gerek yok, hangi boydan atmak istiyorsanız, boyayıp dedikleri gibi folya ile kapatın. cok beklemenize gerek olmayacak ve böylelikle yıpranmayacaktırda, hemen açılır. röfle boyası alın. dilerseniz içinden cıkan bone ve tıg ile çekerekte yapabilirsiniz.

röflenin sarısı çok cart durmazmı ki ya şöyle küllü müllü bişeyler olsa:1:

kesinlkle :61:
ya kuaförlere gerçekten güvenmeyin. ben saçımın uçlarını her zaman kendim açtım 1defa dedim röfle yaptırıyım, yaptırdım ve köpek gbi pişmanım şimdi:43::43:
bi röfle seti 14-15 tl hem fiyat olarak daha ucuza geli hemde saçların yanmaz..:34::34:
ayrıca yapmayaa karar verrsen resmlerini de bekliorum:61: bende bi 5ay sonra flan yapçam inş=)

ben her seferinde verdiğim paranın üzerine bi bardak su içiyorum ya ben memnuniyetsizim yada gerçekten yapamıyorlar:1:

Back