Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kızlar valla yapıcamda. Saçımı açmama gerek yok dimi bu işlem için?
canım eğer sen tüm saçını açıp uca sarı balyaj atarsan ,1ay sonra dipleri çıkar ve saçında 3 renk olur ve hiç hoş durmaz!!
Ya saçımı açmak gibi bi düşüncem yok ama kumral saça sarı tutar mı bilmiyorum:26:
Ya canım ama tam bu resimdkei gibi istiyorum üstlerden altlara dogru rengi daha açık istiyorum. Uçlar felan daha bi açık sarı ya.. Nasıl yapcam ki:26: [/QUOTE
meraba. benim saç rengim eskiden bal köpüğü rengiyidi. üzerine balyaj yaptrdım daha sarı olsun dıye bırdahkı gıdısıme komple sarıya boyattım saçım gayet saglıylı ve belime kadar uzun . İyi bir kuafore gıdersen ıstedgını yapar. ben istanbul-bakırkoyde kuafore yaptırdım hem fıyatı uygun hemde bılındık boya kullanıyor. Yani iyi olmayan kuafor saç yaktı dıye her kuafor aynı olacak degıl ya. Tavsıyem ıyı bır kuafor bul hangı marka boya kullanıdıgını sor. Ayrıca ıyıo kuaforler ılla pahalı olacakda degıl yanı.
Saç rengimi ilk açmaya başladığımda böyle bir şey yapmıştım. Muhtemelen sen de zamanla kalanını da açacaksın :) Herhangi bir röfle seti ya da orial işini görür. Orial saçı yıpratır diye düşünürsen tek seferden bir şey olmaz, düzenli kullanımda yıpratıyor. Sarı da akmayan bir renk olduğu için tek sefer işini görür. Hiç bir zorluğu yok. Yapamam diyorsan ben yaparım hatta :86:
çevremdeki herkesin saçını ben boyuyorum seninkini de boyarım elime mi yapışacak
İstanbul sen
İstanbul
oo tamamdır o zaman neresi
ben dee
bence de gerçi İstanbul olduktan sonra çok sorun değildi. O zaman ne zaman boyuyoruz saçlarını