• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral saça balyaj.. Lütfen yardım kızlar..

benimde bu kızın renginden saçım bikere saçlarıma röfle yaptırdım uzadı uzadı uçlara gelince okadar doğal güzel olduki o sarılar sonra yıprandı kestirdim
şimdi tek renk kumral bende yazın balyaj attırmak istiyorum ama doğal balyajlar uçlara
çok yakın bi abim ünlü bi yerde kuaför oda çok güzel saç yapar ona boyatıcam süper yapıyo saçı
ben bile kendimi tanıyamıyorum :52: üstüne kuaför tanımıyorum güzel bi balyaj attırırım :12:

röfle setiyle ben de denemek istedim çünkü hem çok pahalı geliyor ve o paraya rağmen hiçbir zaman istediğim gibi olmuyo renk ama çok el becerim de yoktur aldım ama gözüm de korktu nasıl yapıyosun röfle setiyle o da pek kolay görünmüyo

Ya canım ama tam bu resimdkei gibi istiyorum üstlerden altlara dogru rengi daha açık istiyorum. Uçlar felan daha bi açık sarı ya.. Nasıl yapcam ki:26: [/QUOTE

meraba. benim saç rengim eskiden bal köpüğü rengiyidi. üzerine balyaj yaptrdım daha sarı olsun dıye bırdahkı gıdısıme komple sarıya boyattım saçım gayet saglıylı ve belime kadar uzun . İyi bir kuafore gıdersen ıstedgını yapar. ben istanbul-bakırkoyde kuafore yaptırdım hem fıyatı uygun hemde bılındık boya kullanıyor. Yani iyi olmayan kuafor saç yaktı dıye her kuafor aynı olacak degıl ya. Tavsıyem ıyı bır kuafor bul hangı marka boya kullanıdıgını sor. Ayrıca ıyıo kuaforler ılla pahalı olacakda degıl yanı.

Saç rengimi ilk açmaya başladığımda böyle bir şey yapmıştım. Muhtemelen sen de zamanla kalanını da açacaksın :) Herhangi bir röfle seti ya da orial işini görür. Orial saçı yıpratır diye düşünürsen tek seferden bir şey olmaz, düzenli kullanımda yıpratıyor. Sarı da akmayan bir renk olduğu için tek sefer işini görür. Hiç bir zorluğu yok. Yapamam diyorsan ben yaparım hatta :86:

Saç rengimi ilk açmaya başladığımda böyle bir şey yapmıştım. Muhtemelen sen de zamanla kalanını da açacaksın :) Herhangi bir röfle seti ya da orial işini görür. Orial saçı yıpratır diye düşünürsen tek seferden bir şey olmaz, düzenli kullanımda yıpratıyor. Sarı da akmayan bir renk olduğu için tek sefer işini görür. Hiç bir zorluğu yok. Yapamam diyorsan ben yaparım hatta :86:

Çok makbüle geçer ya :1:

Back