• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral Saç Deneyimi olan Arkadaşlar yardım edin

ozgeozge1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
487
3
68
Arkadaşlar saçlarım şuan dipleri soluk kahve uçlara doğru kumral gibi bir renk( koyu sayılır yani).
Aşağıdaki saçın arka taraflarındaki rengi nasıl elde edebilirim( önlerinde sarı röfle var biliyorum onları kuaförde yaptırmayı düşünüyorum sonra)fikri olan varmı.
Saçlarımı geçen hafta küllü kumral ile küllü sarıyı karıştırıp boyadım simsiyah saç diplerimi soluk bir kahverengi yaptı,vital marka ile diğer taraflarında rengini değiştirmedi.
$images.jpg Palettenenin natural i saçları iyi açıyor diyorlar,Ama bu rengi hangi marka ile elde edebilirim.yardımlarınızı bekliyorum

Canım röfle için kesinlikle kuaföre gitmeni öneririm ayrıca aşağıdaki resimde sanki kumral atılmış (nescafe) rengi misali..
bu resim telefonuna at güvendiğin kuaföre göster o işini bilir.
kendin yapma pek önermem çünkü tutmaz yanar birşeyler olur.
ayrıca saçlarımı soluk kahve yaptı diyorsun ne güzel işte eğerki saçın kahve tuttuysa sende aralarına platin attır :)
daha hoş durur resimdeki saçtan

Son düzenleme:
Canım röfle için kesinlikle kuaföre gitmeni öneririm ayrıca aşağıdaki resimde sanki kumral atılmış (nescafe) rengi misali..
bu resim telefonuna at güvendiğin kuaföre göster o işini bilir.
kendin yapma pek önermem çünkü tutmaz yanar birşeyler olur.
ayrıca saçlarımı soluk kahve yaptı diyorsun ne güzel işte eğerki saçın kahve tuttuysa sende aralarına platin attır :)
daha hoş durur resimdeki saçtan

Ya canım kuaförle hiç güvenmiyorum artık dandik dandik boyalarla boyuyolar bide tutturamıyorlar saçı,platin kullandım geçen sene.
Resimdeki istediğim İşte bu renk bal köpüğü müdür kahve köpüğü rengi midir çözemedim yaa yani arka tarfataki saç rengi 2 renk karışımı ama işte hangi 2 renk

Ya canım kuaförle hiç güvenmiyorum artık dandik dandik boyalarla boyuyolar bide tutturamıyorlar saçı,platin kullandım geçen sene.
Resimdeki istediğim İşte bu renk bal köpüğü müdür kahve köpüğü rengi midir çözemedim yaa yani arka tarfataki saç rengi 2 renk karışımı ama işte hangi 2 renk

Ozaman sana önereceğim Koleston 8.0 Açık kumral boyası, bunu al kuaföre git güvenmiyorum diyorsan boyanı al hem senden sadece boyama parası alır daha iyi ;)
bu kumralın üstünede röfle yaptırabilirsin.
resimdeki ton bu çünkü

Ozaman sana önereceğim Koleston 8.0 Açık kumral boyası, bunu al kuaföre git güvenmiyorum diyorsan boyanı al hem senden sadece boyama parası alır daha iyi ;)
bu kumralın üstünede röfle yaptırabilirsin.
resimdeki ton bu çünkü

Peki canım koleston bildiğim kadarıyla biraz koyu tutuyo ama söylediğini denicem bu arada tüp boya mı olucak yoksa krem boya mı?

ben eve kendim 8.0 ile boyasam tutarmı acaba ya????????????????**
bide diplerimle uçlarım farklı .diplerim kahverengi uçları yeşile dönük kumral

şöyle yap toz veya sıvı oksidan al 40volm önce onu sür talimatlarına göre yıkadıktan sonra kolestonun önerdiğim boyasından sür.
(oksidan kullanırsan saçın yıpranabilir) bunuda söyleyim.
saçın eğer yıkamadan dolayı açılıp garip bi renk olduysa bunu unutma her zaman saçının renginin bir koyusunu al yıkandıkça istediğin saç rengini alır.
Evdede yapabilirsin tabi kuaförün malzemesi ayrı :)

Back