Herkse merhaba,bende warım, 570 liram,2tane cumhuriyet altn war,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh oh oh maşallah 1 cmhuriyette kapıda diyosun yani. altın yukselmiş kuyumcu 149 ddi bgn şaşırdm.Herkse merhaba,bende warım, 570 liram,2tane cumhuriyet altn war,
oh oh oh maşallah 1 cmhuriyette kapıda diyosun yani. altın yukselmiş kuyumcu 149 ddi bgn şaşırdm.
Bende katılmak istiyorum. Oğrenciyim bende. Şuan kumbaramda 25.80 tl var
kumbarada ki paraları yemeyeceğim diyorum ama tutamıyorum kendimi :)
Selam kızlar bende kredi kartımı kestim 2 aydır alışveriş yapmıyorum borçlarımı kapatıp para biriktiricem inş
Zaten şu alısverise harcadigimiz paralari toplasak ohooooo ihtiyac harici fuzuli harcamalari kesince para kendiliginden birikiyor zaten
Maaşımın yarısını alışveriş sömürüyo :)kıyafet almak yerine tatile gidicem her ay altın alıcam :)
bende alışveriş hastalığı olabilir . her hafta kıyafet olarak illa 2-3 parça alıyorum tutamıyorum kendimi .uyma şeytanaaaaa yeme paracıklarını. Birak biriksinler. Sonra ilaç gbi geliyo vallaa
bende alışveriş hastalığı olabilir . her hafta kıyafet olarak illa 2-3 parça alıyorum tutamıyorum kendimi .
farkındayım çok ama zaten sığdıramıyorum odamda her her kıyafet çanta ayakkabı bazılarını hala giymedim ve israfa kaçıyor kendimi engellemeye çalışıyorum bakalımHerhafta 2-3 parça rutin olrk hep boyleyse cok deglmi kuzum yaa :/ ayda 12 parca kiyafet alion ozmn. Nereye sigdiriyon bu kiyafetleri sen