KUMBARAMIZ NE DURUMDA ?

Purposeless

Guru
Kayıtlı Üye
Uzun süredir birikim yapıyorum. aslında hedefim biraz uçuk ama yinede inanıyorum..
Öncelikle bazı lüks alışverişlerimi kıstım. fuzuli harcama yok :KK20: olabildiğince kenara atmaya çalışıyorum ve hemen altın yapıyorum. Çünkü parayı harcarım diye işimi garantiye alıyorum. herhangi bir gelirim yok çalışmıyorum. sadece günlük harçlıklardan kalanlarla birikim yapıyorum.
Kumbaram arttıkça buraya büyüüük bi mutlulukla yazacağım. sizleride beklıyorum tabiiiiii :KK34:

HERKESE BOOLL BOOOL BEREKET VERSİN RABB'iM:nazar::nazar:

hoşbuldum :) benim şuan ne kaar var kumbaramda bilmiyorum bir bu ay sonunda bir de 15 de sayıyorum

Ben ogrenciyim altin gibi bi hedefim yok:KK14: olsa fena olmaz aslinda:KK47: birikmis 85 tl vardi onu kartima yuklettim elimde kalsa harcarim gerci birazini harcadim bile:KK49:

merhabaaa :) bende üniversite öğrencisiyim yurtta kalıyorum her ay ortalama 400 lira harçlık alıyorum ailemden. ve para biriktirip ehliyet almak istiyorum. 15-20 günde sadece cebimdeki bozukluklarla 51 lira biriktirmişim şimdi bilet aldım ailemin yanına geldim o parayla :D nasıl daha çok tasarruf yaparımm?

bende varıım :)
bu ay harcamalardan kalan 500 liram var..evden iş yapıyorum..gelirim sürekli değişiyor.. düzenli bi gelirim yok ne bulursam atıyorum.. eğer harcamamayı başarabilirsem vadeli hesap düşünüyorum ama onunda faizi var o yüzden istemiyorum..evde tutmakta mantıklı gelmiyor ne yapacağım konusunda kararsızım..

eeee birikimler ne alemde kızlarrrr.. ben bu ay pek bi müsrif oldum sanki :( kıyafet kuaför derken birikim yapamadm :(

bende varıım :)
bu ay harcamalardan kalan 500 liram var..evden iş yapıyorum..gelirim sürekli değişiyor.. düzenli bi gelirim yok ne bulursam atıyorum.. eğer harcamamayı başarabilirsem vadeli hesap düşünüyorum ama onunda faizi var o yüzden istemiyorum..evde tutmakta mantıklı gelmiyor ne yapacağım konusunda kararsızım..
hoşşgeldin canımm. evet aslında evde tutunca şeytan hep drtüyor ben o yüzden altın yapıyorm. aslında snde 500 var dıosun azcık daha bırıktrp cumhuriyet yapsan kenarına koysan bozdurmaya kıyamazsın zaten. ama çeyrek olunca iş değişio bak söliim :)

Back
Yukarı