kumaşa başka renk solması

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.465
merhaba kızlar
su yesili bir perdesüm vardı onun üstüne nerden soldu bilmiyorum etek kısmında bir pembelik var
sadece etek kısmı böle yer yer sürülmüş gibi başka bi kumaştan solmuş sanki bu nasıl çıkar bilen var mı?

internette araştırdım bulamamdım

birde mesela sarı renkli bir pardesüm vardı ona da yeşil rengi deri çapraz çanta takmıştım çantanın rengi solmuş omuz kısmına nasıl çıkar bunlar ya
bana yardım edebilecek var mı???

peki aynı rengı nasıl bulacagım kı
fıstık yesılıydı

otekısı de sarının ustune her renkten puanlı desenlerı var

peki aynı rengı nasıl bulacagım kı
fıstık yesılıydı

otekısı de sarının ustune her renkten puanlı desenlerı var
Boyamada zaten koyu tonlarda yapılıyor bildiğim kadarıyla.Puantiyeliye bişey diyemeyeceğim.
Etek kısmında az bişey yerde ise orayı kestirip koyu yeşil yada uyan herhangi bir kumaştan ekleme yapabilirsiniz.göze batmaması için kollara ve yakaya da yaptırısınız.

Bir rengin başka bir renk üzerine "solması" diye aradıysanız bulamamış olmanız normal.. :)
:))
pekı ne dıye arıcam her turlu baktım valla bıse bulamadım
kumas boyama ıle ılgılı seyler cıkıyo
ben boyamamk ıstemıyorum kı ya
kurtarılmaz mı baska turlu

beceremem de boyamayı

model öle bişe degıl malesef uymaz

:))
pekı ne dıye arıcam her turlu baktım valla bıse bulamadım
kumas boyama ıle ılgılı seyler cıkıyo
ben boyamamk ıstemıyorum kı ya
kurtarılmaz mı baska turlu

beceremem de boyamayı
Boyamada zaten koyu tonlarda yapılıyor bildiğim kadarıyla.Puantiyeliye bişey diyemeyeceğim.
Etek kısmında az bişey yerde ise orayı kestirip koyu yeşil yada uyan herhangi bir kumaştan ekleme yapabilirsiniz.göze batmaması için kollara ve yakaya da yaptırısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…