Kumarbaz es

Siz atanınca da çocuğa birisinin bakması veya kreşe vb gitmesi gerekecek.
atanırsa hiç almasa 40-45 bin lira filan alır
özelde 25 filan alacak 0 tecrübeyle, büyük ihtimalle öyledir yani

kreş ya da bakıcı her durumda olacak tabi de atanabilirse maaşı daha düzgün ve garanti olacak
üstelik devlette 5te işten çıkabilir, h.sonu çalışmaz (sağlıkçı değilse), mesai belli, iş belli.
iş arkadaşına "beni idare edersen çocuk kreşte hastalanmış bir gidiyim" diyebilir ya da saatlik izin alabilir
özelde 1 idare etseler 2.ye "kusura bakma" diyorlar, o da iş bulabilirse tabi.

çoğu 0 tecrübeli çalışan alacak özel sektör zaten çocuklu genç kadını işe almaz
hadi aldı öyle zırt pırt izin vermez
üstelik c.tesi de çalışması gerekir, c.tesi de bakacak şekilde bakıcı bulmak demek aldığın maaşı bakıcıya vermek demek...

ha bu KPSS umudu beni benden alıyor
burada herke 2026 KPSS ile atanacak, maşallah...ama diğer yandan 30 yaşına kadar çalışmayıp, sonra özelde çalışıp tek başına çocuk büyütmek de şartları belli bir durum.

Okul öncesi üniversiteye tamamlanmadiysa öğretmenlik vs yaptırmıyor diye biliyorum öyle birşey asgari ücret en fazla verdikleri coğrafya yi hiç bilmiyorum

Allah yardım etsin canım kumar bağımlılığı çok zor çocukta var çocuga karsı nasıl igilenirmi

Evet zaten çocuğum her ses yükseltmesinde bağırıp bize sarılıyor bilmiyorum ne yapacağımı ailemin evi burdan daha beter yiyecek ekmek yok evlerinde

Ya teşekkür ederim Umut oldunuz bana

İlgili çok ama ilgi sadece dille olmuyor çocuğa parada lazım
Çocuk küçük size ihtiyacı var okul çağına kadar sabredersiniz tabi şiddet yok kavga dövüş yok ise çocuğunla hergün oynar vakit geçiriyorsa idare edin ailesi yetmediği yerde yetişiyor ben böyle düşündüm hakknuzda Allah hayırlısını versin

Evet yetişiyolar baya bende onlar ölene kadar yada ne bilim en geç iki seneye kadar atanıp boşanmak istiyorum şimdi ne çektiğimi kelimelere dokssm kimse anlayamaz Allah kimseyi anne baba evine gitmeye de mecbur etmesin orası da ayrı zor bilmiyorum galiba çocuğum için sabredip canla başla ders çalışmam lazım

Dalga geçmek için yazmadım siz zaten konu sonunda planınızı yazmışsınız bana mantıklı geldi ondan yorumum öyle

Evet canım en doğrusunu sen bilirsin başka çocuk yapma evladını sevgiyle büyüt az sabret okul çağına gelince sende harekete geçersin

Ayrıl dön anne baba evine kumarbaz kumarı bırakmaz kpss diye kendini avutma kpss evli olmadan da hazırlanabiliniyo şu forumda bk gibi evliliği olan herkes kpss hazırlanıyo maşallah kpss de şartlar mı değişti ilk şart evli olmak mı ? Şu hırslarınız bekarken olsa belki bu tiplere bakmazdınız bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…