- 7 Nisan 2015
- 210
- 20
- 13
- 36
- Konu Sahibi mihrimahdeniz
-
Çok doğru yapıyorsun. Kumar kabul edilemez bir şey. Yarın öbür gün sağa sola iyice borçlanır hırsını sizden çıkarmak için sizi döver. Olay şiddet boyutuna ulaşmadan bitirin bence bu işi. Kumar oynayan biri evin geçimini sağlıyorsa o evde asla huzur olmaz zaten.Yeni uye oldum yazmak istedim yorumlari merak ediyorum ozellikle yasayanlardan NE yaptimsa esimi kumardan vazgeciremedim bi yolu var mi bosanma davasi icin avukata vekalet verdim AMA icimde bi soru dogrumu yapiyorum yani esimin surekli duygu somurusu yapmasi da bunda etkili NE yapacagimi sasirdim
Tamam der verir sonra alir kacar gizlice annesinden para aliyor vermeyin dedim kac kere dinlemiyor ki bu arada kv de sans oyunlari oynar haftalik evden altinlari aldi gizlice alyansini kaybettim dedi ama bence satti cok tehdit ettim kizdim ama esimin yuzune tukurseniz oh NE guzel oldu askim diyebilir ha duvara konusmussun ha ona iki ucu delik bi boru gibiKendi ne diyor birakicam diyor mu. Ne gibi önlemler almayi planlamis birakmak adina. Atiyorum getirip tum maasini size verse siz ona harclik verseniz ve kredi karti olmasa herkes de bilsin kimse borc vermesin, uzerinde degerli mülk de tasimasin. Ancak bu takdirde donerim kararimdan deseniz tepkisi ne olur?
Tamam der verir sonra alir kacar gizlice annesinden para aliyor vermeyin dedim kac kere dinlemiyor ki bu arada kv de sans oyunlari oynar haftalik evden altinlari aldi gizlice alyansini kaybettim dedi ama bence satti cok tehdit ettim kizdim ama esimin yuzune tukurseniz oh NE guzel oldu askim diyebilir ha duvara konusmussun ha ona iki ucu delik bi boru gibi
Su an 5 aydir babamin evindeyim cocuk 5 aylikti iste.Şu an ayrı mısınız peki
Ne gibi duygu sömürüsü yapıyor
Cocuga tek basima NE verebilirmisim onun imkanlari benden cok iyi yurtdisi filan mass imkani iste bi cocugun sorumlulugu babasini hic tanimadi. Bi akrabalarinin cocugu intihar etmis bosandi ailesi diye yani yalan mi bilinmez.Su an 5 aydir babamin evindeyim cocuk 5 aylikti iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?