Henüz ailesine söylememesini söyledim gece geç saat oldu insanların yüreğine inmesin akşam akşam. Yarın eşini kahvaltıya çağırıp hep beraber konuşacağız. Tedavi konusunda biz de destek olacağız. Öncelikle kendi aralarında tartışmadan konuşsunlar. Anlaşmaya varamazlarsa aileler girer devreye artık. Biraz olsun sakinleşmek gerek sabah kadar. Sabah ola hayrola.Çok üzücü ama kumar bağımlılığı için tedavi görmesi şart. Bıraktım demekle bırakılmıyor..
Kendisini her şeye hazırlaması lazim.
Ailesiyle de konuştu mu?
Bence çağırmayın, kendisi biraz debelensin ,kaybetmekten korksunHenüz ailesine söylememesini söyledim gece geç saat oldu insanların yüreğine inmesin akşam akşam. Yarın eşini kahvaltıya çağırıp hep beraber konuşacağız. Tedavi konusunda biz de destek olacağız. Öncelikle kendi aralarında tartışmadan konuşsunlar. Anlaşmaya varamazlarsa aileler girer devreye artık. Biraz olsun sakinleşmek gerek sabah kadar. Sabah ola hayrola.
Borrcunu kapatmakla zaten kumara tekrar tesvik etmiş eşini..Barısana kadar aynı kartları muhtamelen tekrar doldurur ve borçları ogrenmesı 6-7 ayı bulur tekrar baştan aynı yalanlar devam eder.Borcu odemeden yazmalıydı geç kalınmış bır karar ..Kendısını korusun 1 kurus vemresın ,guvenmesın herseyı yapar eşi ve asla acımaz, mınnet duymaz..Boşansın dıyemem ama boşanmalı zor da olsa..Merhabalar komşum eşiyle bi problem yaşamış az önce öğrendim. Kendisi üyelik açmak istemedi benden rica etti bi iki gün bizde kalacak ciddi tartışma yaşamışlar bu nedenle yorumlarınızı bekliyoruz kendisi de okuyacak ne olur kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan etmenizi istiyorum kendisi yeni hamile olduğunu öğrendi beraber hamilelik yaşıycaz diye çok sevinirken şimdi bu konu yüzünden çok üzgün .. Konuyu aynen aktarıyorum...
Eşinde kumar bağımlılığı olduğunu düşünüyor. 3 yıllık evliler önceleri küçük meblağlarla vakit geçirmek için oynadığına onu bile inandırmış. Bilinçli sorumlu biri olduğunu düşünerek güvendiğini ve asla kontrol etmediğini söyledi. Zaten uzun zamandır oynamadığını söylemiş eşi.Bugün buna iddia sitelerinde para kaybettiğini ve bunu telafi etmek için kredi kartına yüklendiğini ve 50 bin tl borçlandığını itiraf etmiş..dünyam başıma yıkıldı ben daha 1 aylık hamileyim. O kadar üzüldüm ki boşanmak istediğimi bile söyledim diyor. Ve çok normalmiş gibi
(arabalarını sattılar geçen ay) birikim için kenara ayırdıkları paradan 50 bin tl ona vermesini istemiş eşi. Velhasıl komşum da verdim borcu ödedi napayım diyor. fakat tekrarlanmayacağına yeminler etse de inanmıyo. Güveni çok sarsıldı haliyle. 50 bin lira kaybedecek kadar gözü dönmüş ve farkında bile olmamış birine nasıl güvenebilirim artık diyor? Destek almazsa tedavi olmazsa bu işin biteceğini söylemiş. Ayrıca bunun haram, yasadışı ve tehlikeli olduğunu defaatle söylemesine rağmen beni cahillik ve yobazlıkka suçlamıştı defalarca diyor. Lütfen bu konuda yardım edin. 3 kuruş kenara para koymuştular. O da kumar borcuna gitmiş. Bi akıl verin. Siz olsanız napardınız nasıl tepki verirdiniz?
İnternet ile eşi bılmeden eşi adına kredı çeken çok fazla..Çok dıkkat etmelıBu adama bi şans verilecekse elindeki bütün hesapları parayı kadının tutacagı anlaşılması lazım adama sadece harçlık versin geri kalan hesap kitap hepsi kadında olsun, çevresinde borç isteyebilecegi kim varsa vermemesi söylenmesi lazım ki sagdan soldan borç alıp yine oynamasın, bankadan kredi çekme durumunda sizden imza almasını aksi halde imzanız olmayan hiçbir krediden sizin sorumlu tutulamicagınıza dair bi anlaşma hazırlayın ileride yine böyle bi borç olursa boşanacagınız zaman lazım olur bu anlaşma borcum var diye nafaka vs den kaçamasın ha bütün bunlara rağmen devam ederse boşasın bi daha da skın birikimini vermesin adam borçtan bogulsa bile çünkü büyük ihtimalle düzelmez işin sonu boşanma olur ama ben evliligim hamile oldugum çocuk için son şans vericem diyorsa uğraşsın ugraşamam yol yakınken döneyim diyorsa zaten boşanmak mantıklı olan çünkü bagımlılık süreci zor bırakıldığı da binde bir
Onun ruhu duymadan işyerine yeni kart çıkartıp ister arkadasınızın ınanın ruhu duymaz..4-5 ay ıcınde yeni olay patlarsa sasırmayın.Bagımlıların yapamayacagı kotuluk yoktur..Gecmiş olsun dyemıyorum asla gecmeyecek.Teşekkür ederiz arkadaşlar yorumlarınız için. Komşum eşinin maaş kartını aldı kredi kartlarını da kapattırdılar. Sadece sigara parasını harçlık olarak vermeye karar vermiş. Şimdilik konu kapandı.Umarım tekrarlanmaz. Çok sağolun
İnşallah olmaz tekrar ne diyim benim yapabileceğim bişey yok malesef. Kendi hayatı kendi kararıOnun ruhu duymadan işyerine yeni kart çıkartıp ister arkadasınızın ınanın ruhu duymaz..4-5 ay ıcınde yeni olay patlarsa sasırmayın.Bagımlıların yapamayacagı kotuluk yoktur..Gecmiş olsun dyemıyorum asla gecmeyecek.
Pamuklara da sarın tam olsun.Henüz ailesine söylememesini söyledim gece geç saat oldu insanların yüreğine inmesin akşam akşam. Yarın eşini kahvaltıya çağırıp hep beraber konuşacağız. Tedavi konusunda biz de destek olacağız. Öncelikle kendi aralarında tartışmadan konuşsunlar. Anlaşmaya varamazlarsa aileler girer devreye artık. Biraz olsun sakinleşmek gerek sabah kadar. Sabah ola hayrola.
Napayım arkadaşım kız hamile zaten çok üzüldü. Artık benden çıktı olay. Kızın maddi olarak bi desteği yok ailesi de arkasında duracak insanlar değil malesef. Kendi kararları tekrarlanmaması için dua etmekten başka elimden bişey gelmezPamuklara da sarın tam olsun.
Sanki çocuk bir hata yaptı da ebeveyn olarak aman incinmesin der gibi.
Siz gece gece bu planları yaparken adam önünde internet hangi bahse kaç oran var onu inceliyor.