Kumar bağımlılıktır, bu kadar para kaybeden adam öyle bıraktım demeyle bırakamaz, arkadaşın bir daha parasını vermesin.Merhabalar komşum eşiyle bi problem yaşamış az önce öğrendim. Kendisi üyelik açmak istemedi benden rica etti bi iki gün bizde kalacak ciddi tartışma yaşamışlar bu nedenle yorumlarınızı bekliyoruz kendisi de okuyacak ne olur kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan etmenizi istiyorum kendisi yeni hamile olduğunu öğrendi beraber hamilelik yaşıycaz diye çok sevinirken şimdi bu konu yüzünden çok üzgün .. Konuyu aynen aktarıyorum...
Eşinde kumar bağımlılığı olduğunu düşünüyor. 3 yıllık evliler önceleri küçük meblağlarla vakit geçirmek için oynadığına onu bile inandırmış. Bilinçli sorumlu biri olduğunu düşünerek güvendiğini ve asla kontrol etmediğini söyledi. Zaten uzun zamandır oynamadığını söylemiş eşi.Bugün buna iddia sitelerinde para kaybettiğini ve bunu telafi etmek için kredi kartına yüklendiğini ve 50 bin tl borçlandığını itiraf etmiş..dünyam başıma yıkıldı ben daha 1 aylık hamileyim. O kadar üzüldüm ki boşanmak istediğimi bile söyledim diyor. Ve çok normalmiş gibi
(arabalarını sattılar geçen ay) birikim için kenara ayırdıkları paradan 50 bin tl ona vermesini istemiş eşi. Velhasıl komşum da verdim borcu ödedi napayım diyor. fakat tekrarlanmayacağına yeminler etse de inanmıyo. Güveni çok sarsıldı haliyle. 50 bin lira kaybedecek kadar gözü dönmüş ve farkında bile olmamış birine nasıl güvenebilirim artık diyor? Destek almazsa tedavi olmazsa bu işin biteceğini söylemiş. Ayrıca bunun haram, yasadışı ve tehlikeli olduğunu defaatle söylemesine rağmen beni cahillik ve yobazlıkka suçlamıştı defalarca diyor. Lütfen bu konuda yardım edin. 3 kuruş kenara para koymuştular. O da kumar borcuna gitmiş. Bi akıl verin. Siz olsanız napardınız nasıl tepki verirdiniz?
Maalesef bağımlılık düzelmiyor öyle kolay kolay..Merhabalar komşum eşiyle bi problem yaşamış az önce öğrendim. Kendisi üyelik açmak istemedi benden rica etti bi iki gün bizde kalacak ciddi tartışma yaşamışlar bu nedenle yorumlarınızı bekliyoruz kendisi de okuyacak ne olur kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan etmenizi istiyorum kendisi yeni hamile olduğunu öğrendi beraber hamilelik yaşıycaz diye çok sevinirken şimdi bu konu yüzünden çok üzgün .. Konuyu aynen aktarıyorum...
Eşinde kumar bağımlılığı olduğunu düşünüyor. 3 yıllık evliler önceleri küçük meblağlarla vakit geçirmek için oynadığına onu bile inandırmış. Bilinçli sorumlu biri olduğunu düşünerek güvendiğini ve asla kontrol etmediğini söyledi. Zaten uzun zamandır oynamadığını söylemiş eşi.Bugün buna iddia sitelerinde para kaybettiğini ve bunu telafi etmek için kredi kartına yüklendiğini ve 50 bin tl borçlandığını itiraf etmiş..dünyam başıma yıkıldı ben daha 1 aylık hamileyim. O kadar üzüldüm ki boşanmak istediğimi bile söyledim diyor. Ve çok normalmiş gibi
(arabalarını sattılar geçen ay) birikim için kenara ayırdıkları paradan 50 bin tl ona vermesini istemiş eşi. Velhasıl komşum da verdim borcu ödedi napayım diyor. fakat tekrarlanmayacağına yeminler etse de inanmıyo. Güveni çok sarsıldı haliyle. 50 bin lira kaybedecek kadar gözü dönmüş ve farkında bile olmamış birine nasıl güvenebilirim artık diyor? Destek almazsa tedavi olmazsa bu işin biteceğini söylemiş. Ayrıca bunun haram, yasadışı ve tehlikeli olduğunu defaatle söylemesine rağmen beni cahillik ve yobazlıkka suçlamıştı defalarca diyor. Lütfen bu konuda yardım edin. 3 kuruş kenara para koymuştular. O da kumar borcuna gitmiş. Bi akıl verin. Siz olsanız napardınız nasıl tepki verirdiniz?
Böyle konularda biz ne yapabiliriz.Buyuk aptallık o parayı vermek.Tekrarlanacagi muhakkak arkadasiniz şimdiden bunu bilsin önlemini alsinMerhabalar komşum eşiyle bi problem yaşamış az önce öğrendim. Kendisi üyelik açmak istemedi benden rica etti bi iki gün bizde kalacak ciddi tartışma yaşamışlar bu nedenle yorumlarınızı bekliyoruz kendisi de okuyacak ne olur kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan etmenizi istiyorum kendisi yeni hamile olduğunu öğrendi beraber hamilelik yaşıycaz diye çok sevinirken şimdi bu konu yüzünden çok üzgün .. Konuyu aynen aktarıyorum...
Belki bu durumu yaşayan tecrübe eden birileri vardır diye.. elbette siz ya da ben birşey yapamayız. Şahsen ben de Hamile olduğunu yeni öğrenen ve hamile kalabilmek için bi sürü tedavi görmüş bi insan olarak üzgün ve depresyonda olan hamile bi kadına kolaylıkla bırak boşan diyemediğim için akıl danışmak istedim . Belki tedavi görüp düzelen vardır..belki hiç düzelmeyeceğini anlayıp yoluna giden kadınlardan ilham alırız diye yazdık o kadar. Ayrıca özellikle belirtmiştim hassas bi durum olduğunu ve kırıcı olmayın diye rica etmiştim. Direkt aptallık yazmanız yazık olduBöyle konularda biz ne yapabiliriz.Buyuk aptallık o parayı vermek.Tekrarlanacagi muhakkak arkadasiniz şimdiden bunu bilsin önlemini alsin
Ne diyeyim derdiniz akıl almak mı pembe tablo çizdirmek mi.Evet aptallık olmuş çünkü koca 50 bin uçmuş .. püf.Kumar öyle şak diye bırakılan birşey değil kaybedilen meblağ az değil onun arkasi gelir arkadaşınıza diyin gözünü açsınBelki bu durumu yaşayan tecrübe eden birileri vardır diye.. elbette siz ya da ben birşey yapamayız. Şahsen ben de Hamile olduğunu yeni öğrenen ve hamile kalabilmek için bi sürü tedavi görmüş bi insan olarak üzgün ve depresyonda olan hamile bi kadına kolaylıkla bırak boşan diyemediğim için akıl danışmak istedim . Belki tedavi görüp düzelen vardır..belki hiç düzelmeyeceğini anlayıp yoluna giden kadınlardan ilham alırız diye yazdık o kadar. Ayrıca özellikle belirtmiştim hassas bi durum olduğunu ve kırıcı olmayın diye rica etmiştim. Direkt aptallık yazmanız yazık oldu
Ben zaten söyledim bunları. Ama boşanayım mı diyince cevap veremedim.kolay mı birine boşan demek? Madem foruma yaz belki yaşayan vardır diye rica etti kendisi.Ne diyeyim derdiniz akıl almak mı pembe tablo çizdirmek mi.Evet aptallık olmuş çünkü koca 50 bin uçmuş .. püf.Kumar öyle şak diye bırakılan birşey değil kaybedilen meblağ az değil onun arkasi gelir arkadaşınıza diyin gözünü açsın
Bu adama bi şans verilecekse elindeki bütün hesapları parayı kadının tutacagı anlaşılması lazım adama sadece harçlık versin geri kalan hesap kitap hepsi kadında olsun, çevresinde borç isteyebilecegi kim varsa vermemesi söylenmesi lazım ki sagdan soldan borç alıp yine oynamasın, bankadan kredi çekme durumunda sizden imza almasını aksi halde imzanız olmayan hiçbir krediden sizin sorumlu tutulamicagınıza dair bi anlaşma hazırlayın ileride yine böyle bi borç olursa boşanacagınız zaman lazım olur bu anlaşma borcum var diye nafaka vs den kaçamasın ha bütün bunlara rağmen devam ederse boşasın bi daha da skın birikimini vermesin adam borçtan bogulsa bile çünkü büyük ihtimalle düzelmez işin sonu boşanma olur ama ben evliligim hamile oldugum çocuk için son şans vericem diyorsa uğraşsın ugraşamam yol yakınken döneyim diyorsa zaten boşanmak mantıklı olan çünkü bagımlılık süreci zor bırakıldığı da binde birMerhabalar komşum eşiyle bi problem yaşamış az önce öğrendim. Kendisi üyelik açmak istemedi benden rica etti bi iki gün bizde kalacak ciddi tartışma yaşamışlar bu nedenle yorumlarınızı bekliyoruz kendisi de okuyacak ne olur kırıcı olmadan fikirlerinizi beyan etmenizi istiyorum kendisi yeni hamile olduğunu öğrendi beraber hamilelik yaşıycaz diye çok sevinirken şimdi bu konu yüzünden çok üzgün .. Konuyu aynen aktarıyorum...
Siz anlamak mi istemiyorsunuz?Ben boşan demedim banane akıllı olsun önlemini alsin dedim.Bu önlem nedir orasını da kendi hayat düzeninde o bilecek.Ben çok net biriyimdir insan sonradan uzulecegine birşeylere baştan bilsin üzülsün .Sonra ki acı suprizler daha fazla koyar insana.Ben zaten söyledim bunları. Ama boşanayım mı diyince cevap veremedim.kolay mı birine boşan demek? Madem foruma yaz belki yaşayan vardır diye rica etti kendisi.
Evet boşansın. Çok basit ve kolay. Tek çözümü bu. Düzelebilecek bir şey değil, evi arabayı satıp basıyorlar; hafife alınacak geçer, şans versin denilecek bir durum değil. Üzgünüm….Ben zaten söyledim bunları. Ama boşanayım mı diyince cevap veremedim.kolay mı birine boşan demek? Madem foruma yaz belki yaşayan vardır diye rica etti kendisi.