Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ağrım var sol tarafımda ve adetim gecikti hamile falan sandım bende kadın doğuma gittim ultrason da doktor sanki bişey çıkacak kalınlaşma var dedi kan ve idrar verdim sonuç kum döküyormusum bol su iç dedi doktorda ilaç falan vermedi adette olursun dedi ama 6 gün geçti hala olmadım şiştim bildiğin doktugunu nasıl anliyosn ağrı geçince mi benim Aralık'ta yine böyle bir ağrım olmuştu daha şiddetli hatta sonra bu ay tekrar olunca gittim. Sanada çok geçmiş olsunGeçen ay basima gelen şey eyvah ya hamileyim ya kistim patladi diye 3 gun kivrandim sonuc kum dokuyomusum neyse bol bol su iç 3lt
Fındık fıstık ceviz falan tüketme
Ben ayaklarımın altına sıcak su torbası yaptım hergün. Beslenmene dikkat et.
Çok beter bisey mide bulantisida yapar ağrı sirtima bacağıma falan vuruyordu.
Geçmiş olsun
Evet yaptırdım kan testi beta hcg -5 çıktı gebelik yok yani. Normalde değerin 3 olması gerekirken 5 çıktı benim kristal. Karın ultrasonu falan demedi bana direk bol su iç dedi şaşırdım bende hicbisey dememesine Nasıl yani kum döktükten sonramı hamile olduğunu anladiTesekkur ederim Acile gittim idrar ve kan verdim bebek düşündüğümü kistlerimin olduğunu söyledim bata 1 hafta vardı bhcg 1.20 cıktı iğne yapıldı hafifledi ağrım biran önce urolojiye gidin dedi. Idrarimda çok az kan ve kristal değeri çıkmış. Görünürde bisey yoktu. Sonra idrarimi bi kaba yapıp evde kendim baktim ince ince kum gözüküyordu sonra urolojiye gittim çünkü ağrılarım arttı bacağım sirtim gezen bir ağrı vardı bende butun karin ultrasonu yapildi ve sagda bobrekte basit kist cikti kum dokuyosun dedi cok su ictim geçti ağrım ama sanki idrarda hala var gibi geldi. O ay adetimi oldum acaba kan testi yaptırdınız mi? Hatta eşimin kuzeni kum döken çoğaldı üstünede hamile kaldı demişti nerden estiyse hamilelik haberi yok denedigimizden ☺
Tedavi olmuş o ay diğer ayda hamile kalmış. Banada imada bulunmuştu bugün bat bakalım sadece kasiklarım ağrıyor adet olacak gibiyimEvet yaptırdım kan testi beta hcg -5 çıktı gebelik yok yani. Normalde değerin 3 olması gerekirken 5 çıktı benim kristal. Karın ultrasonu falan demedi bana direk bol su iç dedi şaşırdım bende hicbisey dememesine Nasıl yani kum döktükten sonramı hamile olduğunu anladi
Beslenmeye dikkat günde 2 yada 3 litre net şu ve tuvalete gitmeyi geciktirme hicbi zaman geçmiş olsunAranızda yaşamış yada bilgisi olan varmı doktor sadece bol su iç dedi ilaç falan vermedi
Teşekkür ederim Doktor bol su iç dedi başka bişey demedi senin tavsiyenle bol birami içeyim napsamBira saka bir yana gecmis olsun doktora gidin acilen
Teşekkürler dengem şaştı çok şekerli şeyler yiyorum düzene nasıl gircem bilmiyorumBeslenmeye dikkat günde 2 yada 3 litre net şu ve tuvalete gitmeyi geciktirme hicbi zaman geçmiş olsun
Bana tedavi yok Ya ben tedirginim başka doktora mi gitsem sadece bol su iç dedi adam ağrım var sağa dönüp yatamiyorum. İnşallah gebesindir bekle bakalımTedavi olmuş o ay diğer ayda hamile kalmış. Banada imada bulunmuştu bugün bat bakalım sadece kasiklarım ağrıyor adet olacak gibiyim
Bekliyorumm habire bakiyorum her an gelecek gibi hic gecikmem olmadi hep 25 gunde 1 olurum banada tedavi uygulanmadı ilaç verilmedi. Kistim icinde onemli olmadigini vucudun kendisinin yaptigini soyledi. Dedim nur topu gibi ucuncu kist hayirli olsun. Bi urolojiye görün istersen enazindan için rahat eder.Bana tedavi yok Ya ben tedirginim başka doktora mi gitsem sadece bol su iç dedi adam ağrım var sağa dönüp yatamiyorum. İnşallah gebesindir bekle bakalım
sıkma kendini strese girme ürolojiye gittim zaten doktor direk bol su iç dedi gönderdi sadeceBekliyorumm habire bakiyorum her an gelecek gibi hic gecikmem olmadi hep 25 gunde 1 olurum banada tedavi uygulanmadı ilaç verilmedi. Kistim icinde onemli olmadigini vucudun kendisinin yaptigini soyledi. Dedim nur topu gibi ucuncu kist hayirli olsun. Bi urolojiye görün istersen enazindan için rahat eder.
Valla oyle diyenler var, bira kum dokturur diyorlar deneyip kum dokenler var ama tabi siz ornek almayinTeşekkür ederim Doktor bol su iç dedi başka bişey demedi senin tavsiyenle bol birami içeyim napsam
Şekeri kesinlikle kesin.. yada şeker yerine bal kullanabilirsinizTeşekkürler dengem şaştı çok şekerli şeyler yiyorum düzene nasıl gircem bilmiyorum
Gerçekten biraylami geçti yaYaaa benim de başıma geldi bir türlü kumu dokemedim kaç lt su içtim
Birayla döktüm
Geçmiş olsun
Belki herkeze yaramaz canım da ben alışkınımGerçekten biraylami geçti ya
Tabi doktorun bilimsel olarak birayı onercek hali yok Çok geçmiş olsun benim de hala ağrım var şu içmekten yoruluyorum. Adettimde 9 gün geçti olamadım daha nolcak bakalımBelki herkeze yaramaz canım da ben alışkınım
Su içmek ilaç vs de yaramadı taş fln da vardı doktor en son dedi ki dökülmesi için ufak bir operasyon geciriceksin benim taş fln da baya büyüktü ben tabi korktum
Eşime dedim git surdan bira al gel içeyim ben operasyon fln geçiremem dedim
1bira içtim ertesi gün 1 tane daha laboboya gittiğimde Ufak çişimi yaptığımda baktım küçük kucuk kumlar fln vardı aha dedim düştü
Ama ne ağrılar çektim yuruyemiyordum canım çok yanıyordu bira yardımı ile düşürdüm
Doktor sordu nasıl oldu diye birayla oldu dedim doktor dedi ki bira olmaz ilaçlar dökmüştür dedi 1 ayda ilaçla dökülmeyen taş kum iki birayla döküldü