Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar ya cok sevdigim birinin 2,5yasindaki kizi kum dokuyor bir bilgisi olan varsa cok makbul olur kiz cok zor durumda doktorada goturdu bunyesi yapiyormus ama hicbir bilgi vermiyorlar digru duzgun simdiden tesekkurler
Arkadaslar ya cok sevdigim birinin 2,5yasindaki kizi kum dokuyor bir bilgisi olan varsa cok makbul olur kiz cok zor durumda doktorada goturdu bunyesi yapiyormus ama hicbir bilgi vermiyorlar digru duzgun simdiden tesekkurler
oy yavrum kıyamam ya
ben koca kadın halimle ağrı şokuna giriyorum taş kum dökerken
kim bilir o nasıl acı çekiyodur
kum ve taşı bünye yapıyo diyo doktorlarda
ama önerim çok iyi bi çocuk cerrahına ya da çocuk ürolojisinden anlayan bi hocaya gitmeleri
çocuk bu her bitkisel şeyide kullanamaz
işin uzmanına danışmlarında fayda var
ay kıyamam ya o acıyı okadar küçük çocuk nasıl çeker.... canım benimde bünyem sürekli üretiyor taş kum çok dökerim. maalesef hiç bir çözümü yok ilaç fayda eder nede başka birşey. yapması gereken en az 2 lt su içmesi başka yapılacak birşey yok. muhtemelen doktor antimiyotikte vermiştir çünkü kum dökülürken idrar yollarını çizerek iniyor iltihaba sebep oluyor. çok geçmiş olsun
benim yeğenim 6 7 aylıkken kum döktü ve çok ağır geçti o dönemleri.ilk başlarda bilemedi doktorlar.nasıl anlamadılar bilmiyorum ama idrar tahlili istemediler.sonradan benim annem çişinin koktuğunu ve bikaç bişeyi daha olduğunu söyleyince doktor tahlil istedi.sonuç feciydi...allahtan üroloğun verdiği ilaçlar çocuğun sancılarını geçirdi...inş bebek çabuk iyileşir.allah yardımcısı olsun....ürolog yada çocuk cerrahına gitmesi bence doğru olacaktır.geçmiş olsun sizede