- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 41
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Acilde iğne yapıp gönderiyorlar kiÖlüyorum desen bakmaz onlar , geçmiş olsun canım sana da
Acilde iğne yapıp gönderiyorlar kiÖlüyorum desen bakmaz onlar , geçmiş olsun canım sana da
Kum da doktum tas da dusurdum bol bol su icip merdiven inip cikmistim cok kotu bir sancidir ama dustugunde de hiçbişey olmamis gibi birden biter. Tabii enfeksiyonla da birlikte olmasi muhtemel benim oyleydi ilac da kullanmistim doktora gitmelisiniz kesinlikle. Eğer cumartesi gidebilrseniz bol bol su icin o gune kadar arada soda icin. Merdivenleri de kosar adimlarla inip cikacaksiniz. (Doktor tavsiye etmisti bana)
ben yılda bir taş düşüruyorum ve inan kumda çektiğin agrını 10 katını çekıyor insan..
bunun tek kolay yolu akşam iş çıkışı acille gidiyorsun hemen bir idrar testi 40dk sonra sonuç elinde
simdiden gecmıs olsun
balböceği bende gece gittim acile işten izin almana gerek yok boşuna sancı çekme
ben eğitim araştırma hastanesine gittim acile ürolojide muayene olmak için 3 saat bekledim güya acildi ama ilaçlarım yazıldı tahlillerim yapıldı işten izin almadım
Ama yinede bakıyorlar ultrasonla ne var diye tabi yaşadıgın yere görede değişir gerçi :44: Çok teşekkür ederim :)
Inşallah Kum değildir . 17 yaşındayım kum döktüğümde canım hiç tatlı değildir,dayanıklıyımdır. Ama o nasıl bir ağrı ! Benim direk boşluklarım ağrıyordu . Sanki kopucaktı . Bekledik,bekledik,bekledik.... En son kendimi yataktan atıp halıları yolduğumu hatırlıyorum. Sonrası tedavi süreci işte. Üstünden bir yıl geçti birde taş döktüm. 20 ye girmeme az kalada böbrek iltihaplanması yaşadım. Yani o ağrıları çokkkk ama çooook iyi bilirim. Inşallah basit bir enfeksiyondur . Çünkü idrar yolları enfeksiyonu da bu tip ağrılar yapabiliyor .. Çok geçmiş olsun ..
İnşallah öyledir canım çok sağol
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
az öncede dedim ya 1 ay önce kum döktüm hertürlü tahlilim yapıldı devlet hastanesi hemde üroloji doktoru gördü ve ilaçlarımı yazdı geceden gitmemiş olsaydım ertesi gün işe gidemeyecktim ilaçlar iyi geldi neyseki
Merhaba hanımlar,
1 Haftadır hergün durmaksızın kasıklarımda sancı var ve belimde de sızı var sanki regl i olmuşum gibi. Doktora çıkmadım yıllık iznimi kullandım geri kalanınıda nişanımda kullanmak istiyorum , benim patronum izine karşı bir insan , eğer ki idrar yolları iltihabıysa bitkisel olarak geçer diye düşünüyordum ama maalesef hala geçmedi. Sıcak su da koyamıyorum iyi değil iltihabı kurutuyor diye duymuştum.
Cumrtesi doktora gidicem fakat sancılar çekilcek gibi değil tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar
Kasıklarımda aşırı sancı ve belimde sızı oluyor , ayakta durmakta güçlük çekiyorum bu yüzden , aşırı halsizlik iştahsızlık başladı , karnımda da şişkinlik var , büyük tuvaletim geldiğinde kasık sancım 10 kat daha artıyor sanki doğum yapıyormuş gibi , tuvaletten sonra da kuvvetli o kasık sancısı devam ediyor özellikle de sol kasığımda.
Acaba kum mu döküyorum ? :26:
aynı problemi geçen yaz bende yaşadım Allah'm nasıl bir ağrıydı o yaMerhaba hanımlar,
1 Haftadır hergün durmaksızın kasıklarımda sancı var ve belimde de sızı var sanki regl i olmuşum gibi. Doktora çıkmadım yıllık iznimi kullandım geri kalanınıda nişanımda kullanmak istiyorum , benim patronum izine karşı bir insan , eğer ki idrar yolları iltihabıysa bitkisel olarak geçer diye düşünüyordum ama maalesef hala geçmedi. Sıcak su da koyamıyorum iyi değil iltihabı kurutuyor diye duymuştum.
Cumrtesi doktora gidicem fakat sancılar çekilcek gibi değil tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar
Kasıklarımda aşırı sancı ve belimde sızı oluyor , ayakta durmakta güçlük çekiyorum bu yüzden , aşırı halsizlik iştahsızlık başladı , karnımda da şişkinlik var , büyük tuvaletim geldiğinde kasık sancım 10 kat daha artıyor sanki doğum yapıyormuş gibi , tuvaletten sonra da kuvvetli o kasık sancısı devam ediyor özellikle de sol kasığımda.
Sonra işsiz kalırım kuzum , işim çok rahat , izin haricinde ama yıllık izni var o güzel , şikayet etsem de elime bişi geçmez ki , kendisi hukukçu adam o zaten bilio her bişeyi :44:
MERHABA uzerinden cok zaman gcemis ama bende de ayni sorun var arastirirken denk geldim sinrasinda ne yaptiniz acaba bilgi alabilir miyim acaba tesekkurler simdidenMerhaba hanımlar,
merhabalar :) çok uzun zaman oldu konuyu açalı sayenizde hatırlamış oldum. Uzun süre ağrılarım devam etmişti , kaç tane hastane doktor gezdim , kimisi kasık fıtığı acil ameliyat dedi , kimisi bişeyin yok dedi , 1 seneye yakın git gel uğraştım en sonunda öğrendim , çikolata kistim varmış yapışıklık yapmış ondan dolayı çok fazlaca ağrım olmuş , ameliyat oldum o zamanlar ama yine tekrarladı hala uğraşıyorum lanet şeyle :)MERHABA uzerinden cok zaman gcemis ama bende de ayni sorun var arastirirken denk geldim sinrasinda ne yaptiniz acaba bilgi alabilir miyim acaba tesekkurler simdiden
Ay sanirim bende de var ya bende ilk basta idrar yolu enfeksiyon diyendusundum ama bilemedim yakin zamanda vajinal muayene de oldum dr soylemedi hic birsey ama yeniden gidecegim gecmis olsun size de cok hayattan sogutan bir agri var devamli ... regl ten bagimsiz agrilar benimki ama bakalim bir dr ye daha gideyim size de cok gecmis olsun cok lanet bir hastalikmis arastirdigim kadari ile allah beterinden saklasin diyelim biz yine demerhabalar :) çok uzun zaman oldu konuyu açalı sayenizde hatırlamış oldum. Uzun süre ağrılarım devam etmişti , kaç tane hastane doktor gezdim , kimisi kasık fıtığı acil ameliyat dedi , kimisi bişeyin yok dedi , 1 seneye yakın git gel uğraştım en sonunda öğrendim , çikolata kistim varmış yapışıklık yapmış ondan dolayı çok fazlaca ağrım olmuş , ameliyat oldum o zamanlar ama yine tekrarladı hala uğraşıyorum lanet şeyle :)
Maalesef öyle , o kadar şiddetliydi ki midem kasılıp istifra ederdim , bacağımda çekme , denge bozukluğu bir sürü yaşattı bana o dönemde . Sadece regli agrısı değil günlük olark hayatım hep ağrılıydı azap gibiydi, doktoruna da denk gelemediğim için bulunamadı. 1 yıl snra bulunduğunda 10cm ve bağırsağıma yapışıklık yapmıştı. Ameliyat diyince hiç düşünmeden olmuştm çok fazla ağrım olunca... inşallah sizin bnmki gibi değildir kolaydırAy sanirim bende de var ya bende ilk basta idrar yolu enfeksiyon diyendusundum ama bilemedim yakin zamanda vajinal muayene de oldum dr soylemedi hic birsey ama yeniden gidecegim gecmis olsun size de cok hayattan sogutan bir agri var devamli ... regl ten bagimsiz agrilar benimki ama bakalim bir dr ye daha gideyim size de cok gecmis olsun cok lanet bir hastalikmis arastirdigim kadari ile allah beterinden saklasin diyelim biz yine de
Valla ayni dediginux seyi yasiyirum bendee kesin var vajinal ultrasonda gorunmeyebilir mi bu lanet?Maalesef öyle , o kadar şiddetliydi ki midem kasılıp istifra ederdim , bacağımda çekme , denge bozukluğu bir sürü yaşattı bana o dönemde . Sadece regli agrısı değil günlük olark hayatım hep ağrılıydı azap gibiydi, doktoruna da denk gelemediğim için bulunamadı. 1 yıl snra bulunduğunda 10cm ve bağırsağıma yapışıklık yapmıştı. Ameliyat diyince hiç düşünmeden olmuştm çok fazla ağrım olunca... inşallah sizin bnmki gibi değildir kolaydır
görülüyor ama işte yani nasıl doktorlarsa anlam veremiyorum ...Valla ayni dediginux seyi yasiyirum bendee kesin var vajinal ultrasonda gorunmeyebilir mi bu lanet?
BEN baska dr ye gideyim en iyisi bri kez vajinal birde karindan ultrasona girdim hic birsey demediler bakalim ne cikicak sonuc tesekkur ederim cevaplariniz icingörülüyor ama işte yani nasıl doktorlarsa anlam veremiyorum ...
doktor doktor gezin çok geçmiş olsun... yanlış tanılar konuldu, bulamadılar, bnm doktorlara güvenm kalmadı artıkBEN baska dr ye gideyim en iyisi bri kez vajinal birde karindan ultrasona girdim hic birsey demediler bakalim ne cikicak sonuc tesekkur ederim cevaplariniz icin
SOn olarak birsey sorsam en son teshisiniz nasil kondu yani ultrasonla mi yoksa baska bir tetkik yaptirdiniz ? Ona gore dr ye gittigimde soyleyecegim de :)doktor doktor gezin çok geçmiş olsun... yanlış tanılar konuldu, bulamadılar, bnm doktorlara güvenm kalmadı artık
hemen hemen her bölüme girip çıktığım için kan testleri yapılmıştı :) özel bir hastanede ki doktor farketti ama nasıl farkettilerSOn olarak birsey sorsam en son teshisiniz nasil kondu yani ultrasonla mi yoksa baska bir tetkik yaptirdiniz ? Ona gore dr ye gittigimde soyleyecegim de :)