Kum Döken Var mı ?

Acilde iğne yapıp gönderiyorlar ki Ölüyorum desen bakmaz onlar , geçmiş olsun canım sana da

ben eğitim araştırma hastanesine gittim acile ürolojide muayene olmak için 3 saat bekledim güya acildi ama ilaçlarım yazıldı tahlillerim yapıldı işten izin almadım

Çok teşekkürler , geçmiş olsun size de

Mide yüzünden acile çok gitmişliğim var ama ağrı kesici yapmaktan başka bişi yapmıolar , evde ağrı kesici içtiğimde geçio ama bu kez de ağrı kesici mideme dokunuo , mecbur ağrı çekiyorum

balböceği bende gece gittim acile işten izin almana gerek yok boşuna sancı çekme

Tahlil yapıyorlar mı canım ? Kum mu döküosun sende?

az öncede dedim ya 1 ay önce kum döktüm hertürlü tahlilim yapıldı devlet hastanesi hemde üroloji doktoru gördü ve ilaçlarımı yazdı geceden gitmemiş olsaydım ertesi gün işe gidemeyecktim ilaçlar iyi geldi neyseki

Inşallah Kum değildir . 17 yaşındayım kum döktüğümde canım hiç tatlı değildir,dayanıklıyımdır. Ama o nasıl bir ağrı ! Benim direk boşluklarım ağrıyordu . Sanki kopucaktı . Bekledik,bekledik,bekledik.... En son kendimi yataktan atıp halıları yolduğumu hatırlıyorum. Sonrası tedavi süreci işte. Üstünden bir yıl geçti birde taş döktüm. 20 ye girmeme az kalada böbrek iltihaplanması yaşadım. Yani o ağrıları çokkkk ama çooook iyi bilirim. Inşallah basit bir enfeksiyondur . Çünkü idrar yolları enfeksiyonu da bu tip ağrılar yapabiliyor .. Çok geçmiş olsun ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben eğitim araştırma hastanesine gittim acile ürolojide muayene olmak için 3 saat bekledim güya acildi ama ilaçlarım yazıldı tahlillerim yapıldı işten izin almadım

iyimiş canım , bi gideyim acile o zaman :26: geçmiş olsun bu arada
Ama yinede bakıyorlar ultrasonla ne var diye tabi yaşadıgın yere görede değişir gerçi :44: Çok teşekkür ederim :)

İzmr de yaşıyorum bilmiyrm ki ultrason yaparlar mı :44:keşke yapsalarda bende kurtulsam

Bende gece bir gidim görüneyim , bitsin bu çile

Seninki kum dökme degil bence canim.ben bikerr kum döktüm ömrümden ömürler gitti dayanılmaz birsey yerlerde süründugumu hatrliyorum acidan ayrca agri.kasikda degl belde oluyo en son ignelerle rahatlmstm inşallah degldr

aynı problemi geçen yaz bende yaşadım Allah'm nasıl bir ağrıydı o ya
ama benim böbreklerimde kasılıp gevşiyordu ağrı sırasında zaten böbrek taşıymış benimkisi
gilabura suyunu tavsiye edebilirim ben bu sayede kurtuldum taştan

Sonra işsiz kalırım kuzum , işim çok rahat , izin haricinde ama yıllık izni var o güzel , şikayet etsem de elime bişi geçmez ki , kendisi hukukçu adam o zaten bilio her bişeyi :44:

He anladım balım
Ne yapmayı düşünüyorsun Cumartesi mi gideceksin?

MERHABA uzerinden cok zaman gcemis ama bende de ayni sorun var arastirirken denk geldim sinrasinda ne yaptiniz acaba bilgi alabilir miyim acaba tesekkurler simdiden

MERHABA uzerinden cok zaman gcemis ama bende de ayni sorun var arastirirken denk geldim sinrasinda ne yaptiniz acaba bilgi alabilir miyim acaba tesekkurler simdiden
merhabalar :) çok uzun zaman oldu konuyu açalı sayenizde hatırlamış oldum. Uzun süre ağrılarım devam etmişti , kaç tane hastane doktor gezdim , kimisi kasık fıtığı acil ameliyat dedi , kimisi bişeyin yok dedi , 1 seneye yakın git gel uğraştım en sonunda öğrendim , çikolata kistim varmış yapışıklık yapmış ondan dolayı çok fazlaca ağrım olmuş , ameliyat oldum o zamanlar ama yine tekrarladı hala uğraşıyorum lanet şeyle :)

Ay sanirim bende de var ya bende ilk basta idrar yolu enfeksiyon diyendusundum ama bilemedim yakin zamanda vajinal muayene de oldum dr soylemedi hic birsey ama yeniden gidecegim gecmis olsun size de cok hayattan sogutan bir agri var devamli ... regl ten bagimsiz agrilar benimki ama bakalim bir dr ye daha gideyim size de cok gecmis olsun cok lanet bir hastalikmis arastirdigim kadari ile allah beterinden saklasin diyelim biz yine de

Maalesef öyle , o kadar şiddetliydi ki midem kasılıp istifra ederdim , bacağımda çekme , denge bozukluğu bir sürü yaşattı bana o dönemde . Sadece regli agrısı değil günlük olark hayatım hep ağrılıydı azap gibiydi, doktoruna da denk gelemediğim için bulunamadı. 1 yıl snra bulunduğunda 10cm ve bağırsağıma yapışıklık yapmıştı. Ameliyat diyince hiç düşünmeden olmuştm çok fazla ağrım olunca... inşallah sizin bnmki gibi değildir kolaydır

Valla ayni dediginux seyi yasiyirum bendee kesin var vajinal ultrasonda gorunmeyebilir mi bu lanet?

BEN baska dr ye gideyim en iyisi bri kez vajinal birde karindan ultrasona girdim hic birsey demediler bakalim ne cikicak sonuc tesekkur ederim cevaplariniz icin
doktor doktor gezin çok geçmiş olsun... yanlış tanılar konuldu, bulamadılar, bnm doktorlara güvenm kalmadı artık

SOn olarak birsey sorsam en son teshisiniz nasil kondu yani ultrasonla mi yoksa baska bir tetkik yaptirdiniz ? Ona gore dr ye gittigimde soyleyecegim de :)
hemen hemen her bölüme girip çıktığım için kan testleri yapılmıştı :) özel bir hastanede ki doktor farketti ama nasıl farkettiler daha testler yapmadan kanserliymişim gibi konuştular , merak etme atlatırsın yaşın küçük , şu testi yaptır ankaraya gönderilcek diye söylenildi, test snucu geleene kdr 1 hafta öldümm resmen... temiz çıktı ama onlar da abarttılar bayaa yani =) snra bu konuda uzman doktora gidiyorum da allahtan içim rahat ama çaresi yok illetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…