- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Nişan iznimden keserRaporlu günümü dahi yıllık iznimden kestii
Ee yuh yani şikayet etsen kazanırsın bebeğim
Tahlil ver sonuçları bekle , göster et çok uzun sürüyor bi ara yapmıştım öyle bişey :26: özel olduğu için izin çok sıkıntılı , haftasonuna kadar geçmezse cumartesi özel hast.ye çıkayım diye düşünüyorum . Acillerde bişi yapmıo ki kas gevşetici ağrı kesici sonra
hadi yallah
İdrar yolları enfeksiyonu olmuştum ama böyle değildi ilaçlarımda var , acaba enfeksiyonsa 2 kez içim bakim geçicekmi diye içtim , bitki çayları tükettim bana mısın demio
nane kaynatıp icsene bide... yada zahter...
gecmiş olsun canım
Merhaba hanımlar,
1 Haftadır hergün durmaksızın kasıklarımda sancı var ve belimde de sızı var sanki regl i olmuşum gibi. Doktora çıkmadım yıllık iznimi kullandım geri kalanınıda nişanımda kullanmak istiyorum , benim patronum izine karşı bir insan , eğer ki idrar yolları iltihabıysa bitkisel olarak geçer diye düşünüyordum ama maalesef hala geçmedi. Sıcak su da koyamıyorum iyi değil iltihabı kurutuyor diye duymuştum.
Cumrtesi doktora gidicem fakat sancılar çekilcek gibi değil tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar
Kasıklarımda aşırı sancı ve belimde sızı oluyor , ayakta durmakta güçlük çekiyorum bu yüzden , aşırı halsizlik iştahsızlık başladı , karnımda da şişkinlik var , büyük tuvaletim geldiğinde kasık sancım 10 kat daha artıyor sanki doğum yapıyormuş gibi , tuvaletten sonra da kuvvetli o kasık sancısı devam ediyor özellikle de sol kasığımda.
Acaba kum mu döküyorum ? :26:
Rahatsızlığınızın ne olduğunu bilemiyorum ama bence kum ya da taş dökme değil. Benim böbreklerim ırsi olarak sürekli taş üretio ve bi çok kez kum ve taş düşürdüm. Anlattığınız belirtilerden sadece kasık ağrısı kum dökmeye uyuyo ama sadece bu yetmez. Örneğin sık sık idrara çıkma ihtiyacı hissedio musunuz? Mide bulantısı, kusma var mı? Eğer bunlar da varsa zaten doktorların yapabileceği bişey yok bol bol su iç, ağrı kesici al ve düşmesi için dua et :) Bu arada taş ve kum sancısı ööle alelade bi ağrı değildir. Hani kırık olsa duramazsın derler ya :) Taş ya da kum olsa çoktan acillik olmuştun :) iltihap olabilir veya mikrop kapmışsındır. Bol bol su iç ve tuvalete çık. Geçmiş olsun :)
Kum ve taş bir hafta sürmez. Üroloji ve muhtemelen onun konsültasyonunda jinekoloji öneririm.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba hanımlar,
1 Haftadır hergün durmaksızın kasıklarımda sancı var ve belimde de sızı var sanki regl i olmuşum gibi. Doktora çıkmadım yıllık iznimi kullandım geri kalanınıda nişanımda kullanmak istiyorum , benim patronum izine karşı bir insan , eğer ki idrar yolları iltihabıysa bitkisel olarak geçer diye düşünüyordum ama maalesef hala geçmedi. Sıcak su da koyamıyorum iyi değil iltihabı kurutuyor diye duymuştum.
Cumrtesi doktora gidicem fakat sancılar çekilcek gibi değil tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar
Kasıklarımda aşırı sancı ve belimde sızı oluyor , ayakta durmakta güçlük çekiyorum bu yüzden , aşırı halsizlik iştahsızlık başladı , karnımda da şişkinlik var , büyük tuvaletim geldiğinde kasık sancım 10 kat daha artıyor sanki doğum yapıyormuş gibi , tuvaletten sonra da kuvvetli o kasık sancısı devam ediyor özellikle de sol kasığımda.
Ağrısı kötüdür bilirim ben kum döküyordum taşa döndü Allah kimseye vermesin bahsettiğin belirtlier nedeniyle bende doktora gittim bende ekstra olan ve taş ve kum döken kişilerde idrarı yaparken yanma olur bu en büyük belirtisidir birde bol bol su içinnngeçmiş olsun tekrardan
Ben de maalesef bu hastaligin talihsiz mirascisiyim.Ma aile bobreklerimiz tas kum iltihap uclusu.yoruma bire bir katiliyorum.Rahatsızlığınızın ne olduğunu bilemiyorum ama bence kum ya da taş dökme değil. Benim böbreklerim ırsi olarak sürekli taş üretio ve bi çok kez kum ve taş düşürdüm. Anlattığınız belirtilerden sadece kasık ağrısı kum dökmeye uyuyo ama sadece bu yetmez. Örneğin sık sık idrara çıkma ihtiyacı hissedio musunuz? Mide bulantısı, kusma var mı? Eğer bunlar da varsa zaten doktorların yapabileceği bişey yok bol bol su iç, ağrı kesici al ve düşmesi için dua et :) Bu arada taş ve kum sancısı ööle alelade bi ağrı değildir. Hani kırık olsa duramazsın derler ya :) Taş ya da kum olsa çoktan acillik olmuştun :) iltihap olabilir veya mikrop kapmışsındır. Bol bol su iç ve tuvalete çık. Geçmiş olsun :)
Sana geçmiş olsun canım . Yanma yok bende :44:
Cok gecmis olsun.
Ben de maalesef bu hastaligin talihsiz mirascisiyim.Ma aile bobreklerimiz tas kum iltihap uclusu.yoruma bire bir katiliyorum.
en son gecen yil dogumum da dokuldu kum.ne dikis ne dogum bobreklerim serdi yere.
Baktirirsiniz insallah ama daha cok jinekolojik gibi.
Taş yada kum olsa ağrısından duramazsın emin ol Allah korusun ama ben o ağrıları çekerken inan ölmek istedim ağrıdan kurtulurum diye doktora gitmende fayda var aksatma
canım kum döküp dökmediğini anlamak bir idrar tahliline bakıyor.ben de birkac defa oldu. hatta gecen hafta oldu sag karın bosşluğum agrımaya basladı.acile gittim.tahlil oldum idrarımda kan cıktı. dediki erkek hasta olsaydın kum döküyorsun der hemen ürolojiye gönderirdim ama adet dönemin yakınsa bu idrardaki kan adet baslangıcı da olabilir dedi. o gün gercekten adet oldum ama agrı hala arada hafiften oluyor. bol bol su iç bunun en güzel yolu su içmek. bunun dısında aratırmıstık esimle dogal limonata (kendin evde yapacaksın ama) ve kiraz sapı cayı da iyi geliyormus kum dökmeye. ben yapıyorum bu dediklerimi iyi geldiğini düşünüyorum. acil şifalar
Merhaba hanımlar,
Bu belirtiler acaba kum dökmeyi mi işaret ediyor ?
Kum döken varsa yardımcı olabilir mi ? Belirtileri sizde de aynı mı merak ediyorum :26:
Benimde belimde çok fena ağrılar oluyordu günümde yakındı annem ondandır dedi ama farklı bir ağrıydı fırladım gittim hastaneye.Sol böbregimde taş çıktı doktor kumdan şüphelendi hala düşmedi kaç aydır beraber yaşıyoruz kardeş kardeşBence acile gidin acilde hemen çıkar ultrasonda