merhabalar yardımınıza ihtiyacım var.ben ailemin tek cocuguyum . baska sehirde calisiyorum memurum. gorustugum kisi tatar asılli . ailem karsi cikiyor. nedenlerinden biri tek cocuk olmam farkli sehirden biri ile evlenmemem.tatar oldugu icin farkli kultur uyum saglayamazsin diyorlar. ve arkadasimin mensup oldugu bir cemaat var buda sıkıntı . sen cemaat kulturu ile buyumedin yapamazsin diyorlar.duygusal bag oldugu icin kopmak zor gelior. kultur farki bu kadar onemli mi. tatar ama onlarda turk yemekleri farkli kendi aralarinda tatarca konusuorlar ama turkceye cok yakin anlarsin diyir. yemekde bir sekilde yapilir diyorum ama. beni de korkutan cemaat kulturu. onunla konustum bu konuyu senden bir sey beklemem sadece sohbetlere gidip gelirsin dedi. bilmiyorum su an toz pembe mi bakiyirum. onu yari yolda birakmak da istemiyorum. onunla 2. gorusmem gecen sene gorustugumde ailem karsi ciktigi icin ayrilmistim. bir yil boyunca inanilmaz vicdan azabı cekmistim. yarim kaldığı ıcin belkide taķınti olmustu unutamiyordum onu. tekrar yazinca kontrol edemedim basladim.tekrar ayrilmak ikinci kez terk etmek istemiyorum. bu sefer cekeceğim vicdan azabi daha buyuk olur 2. kez ayni hatayi yaptigim icin yari yolda biraktigim icin.bu yastan sonra kacarak evlenemdm.ailemdw problemler var. babamla hic bag yoktu aramizda. ayni evde yabanci gibiydik. hic sevgisini gostermedi bana. annemle kavga ederlerdi huzurlu ailem yoktu. o yuzden erkek arkadasimin en ufak degeri beni o kadar mutlu ediyordu beni sevildigimi hissetmek farkliliklar varken engel olamadim kendime.anneme halen deger vermez. beni okutmak bile istemiyordu memur olup baska sehirde uzakta yasarim diye. annem destekledi okuttu. simdide annemu sucluyor sen okuttun gonderdin diye. kacarak evlensem anneme kotu davranir. cevremde baskilar artti bayram geldi herkes evlen artik evlen artik niye evlenmiyon diyor. dayanamiyorum . derdimi anlatabilecek konusabilecek kimsem yok. bana fikir verin.