Kültür testi tam olarak nedir?

Spunethof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
39
5
36
24
Merhaba sizden yarım almak istiyorum. Nişanlımla birlikte oldum ve daha sonrasında sistit oldum. Doktor antibiyotik verdi ama 3gün sonra bitti ve nik minik tekrar sızı olmaya basladı idrarımda. Doktor geçmezse kültür testi yaparız dedi ama o nedir? Sonuçlarda birlikte olduktan sonra bakteri olduğu anlasılır mı?

Sanırım simir testi yapcak ( akıntı testi ) .
Geçmiş olsun .

Çubuk gibi bişeyle vajinadan sürüntü almak

Smear deil tabikide sistit icin idrardan kültür alinacak ve o bakteriye uygun antibiyotik verecek dr.sevismeyle bi ilgisi yok

Benim bildiğim kültür şu demek, bazı bakteriler antibiyotiğe karşı direnç kazanır
O yüzden hangi antibiyotiğin hangi bakteriye karşı dirençli olduğunu anlayabilmek için idrar kültürü yapılır ve onun sonucunda o bakteri çeşidine göre ilaç verilir. Yani sana antibiyotik etki etmemiş diye doktor hangi bakteriden kaynaklandığını anlamak için ona göre ilaç yazacak

Smear deil tabikide sistit icin idrardan kültür alinacak ve o bakteriye uygun antibiyotik verecek dr.sevismeyle bi ilgisi yok
Evet doktor
Sevişmeden kaynaklı olduğu, bakterinin karşı cinsten geçtiğini anlar mı doktor

Sebebi yüzde yüz sadece cinsellik değildir hiçbir bakteri,parazitin veya virüsün.Bundan korkup ihmal etmeyin hemen gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…