Merhaba,
Arkadaşlığımoız ve tanışıklığımızın uzun olduğu, henüz yılını doldurmamış bir ilişkim var.
Erkek arkadaşım biraz daha mutasıp ama çakışan konular aramızda sorun olmadı. Bir şekilde idare ediyoruz ve saygı duyuyoruz birbirimize. Ben alkol kullanıyorum, o kullanmıyor ama aynı ortamı paylaşabiliyoruz vs.
Kılık kıyafetim onu rahatsız etmiyor, gerçi ölçüsüz biri değilim.
Ama aileler... Kültür, yaşam tarzı, memeleket aklınıza ne gelirse uçurum derecede farklı.
Benim oldukça rahat bir ailem var. Gezmeyi, eğlenmeyi, alkolü severler. Her şeyi oturup konulabiliriz. Ben çok rahat annemle kahvemi sigaramı içerim, eve geç gelirim, her şeyi bilirler.
Onun ailesi daha mutasıp, kapalı, dindar yaşıyor. Hatta oldukça fazla. Bizim ailede bir tane kapalı yok, onun ailesinde çokça var. (Olabilir tabi ki açık veya kapalı insan ayırmıyorum, layıkıyla yapabileni takdir ederim.) Sadece yaşam tarzlarını izah etmek istiyorum.
Bu durum ne onun ne de benim ailemin kötü olduğunu göstermez tabi ama hiçbir şekilde anlaşamazlar diye tahmin ediyorum.
Siyasi görüş olarak tamamen farklılar, onları tanımıyorum ama en azından kendi annem oldukça koyudur.
Bizde alkollü yemekli düğünler yapılır - hatta farklısı olmaz, asla kabul etmezler-, onlarda mevlütlü yapılırmış.
Hissiyatım ya da bir parça anladığım ailesinin tarz olarak benden hoşlanmayacağı, benim ailemin de ondan.
Kafam çok karışık, bu tarz bir şey yaşadıysanız ya da gördüyseniz lütfen paylaşın. Aşk sonsuz değil ya da çok ciddi hadiseler aşkı kırabilir. Ailemle henüz bu konuyu konuşmadım ama şiddetli tepki vereceklerini tahmin ediyorum.
Teşekkürler,