- Konu Sahibi BeyazPerim
işte yaa bu kumral tonları harika duruyo şu kapalııçarşıdaki kızın saç rengide harika ve peykerinde ama doğal renkleri onların değilmi, evde küllü kumral boyasak doğal kumralın üzerine nasıl olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
oyyyyyyy sagol bal kaymak
çok güzel renkler ama çok açık gibi gülüm ? saçlarımı boyattıgımda diplerden uzayınca sürekli boyatma ister dimi
yok bebeğim kuaförde yapılacak.a.s
sen de zaten kumralsın. sana sadece krepe balyaj yapılacak. istediğin renkte. ben öyle anladım.:1rolleyes: bi sürü yorumda öyle yazıyodu bitanem. resmi alıp gidersin kuaföre minikom opuyorumnanaktan
yoooooo ben berecemem eskiden olsa yapardım ama şimdi kendime güvenemıyorumeyvahedigeldismileLivim, ben de bilmiyom ama öyle yazıyodu, doğal duran balyajmış. çizgi çizgi durmuyomuş.
kuaförler anlar herhal.a.s
sen evde mi boyamak istiyosun meleğim?
aslıtandoganın kendi saçları ama peykerindekinde işte varmış cnmişte yaa bu kumral tonları harika duruyo şu kapalııçarşıdaki kızın saç rengide harika ve peykerinde ama doğal renkleri onların değilmi, evde küllü kumral boyasak doğal kumralın üzerine nasıl olur
sagol bal kaymak bunların cıktısını alayım kuafore bir sorayım bakalımyok bebeğim kuaförde yapılacak.a.s
sen de zaten kumralsın. sana sadece krepe balyaj yapılacak. istediğin renkte. ben öyle anladım.:1rolleyes: bi sürü yorumda öyle yazıyodu bitanem. resmi alıp gidersin kuaföre minikom opuyorumnanaktan
:kedi: tesekkur ederim minigim o senin guzelligin Şenizee yani hatun güzel olunca ykışıyoo o yüzden sanada çok yakışırrraklinialirimsmile
aaaay çok güldüm :roflol: letişya aplaymış:roflol: sagol canommmm onerilerin içinKordonun inci tanesi..opuyorumnanaktan
Şincik ...tanrıçanın topiğinden girdim..akannehir anam o da akannehirne iki dene memik çıktı ilkönce karşımakafamçokkarıştı ...
Liv naapmış öyle diyecektim ki.. letişya aplaymış.delikafaduldenLetişya güzel..peyker güzel ve de adriyana güzel..
Aslı tandoğanı geç..sositososito
Krepeli gibi dedikleri stil güzel olur,katılıyorum..buyrunnnnnnnnn
livo:asigim:
latişya diyorum kanka:asigim:yani eklediklerinden 3 numara olan
arkadaşlar ben de evda boyamayı istiyorm aynen o resimlerdeki gibi koyu sarışın renk. adriyananın saç rengi de gerçekten çok hoş. o renklerin isimleri ve markaları konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim opuyorumnanaktan
bu ünlülerin saçı tek renk değil livcim.aralarında balyaj ve gölge farkettim.benim saçım şu an 3.resimdeki yabancı mankenin saçının renginde.balyajlarımda aynısı.bu saça ulaşana kadar saçım 4 işlem gördü epey para döktüm çok memnunum şu an.insana acayip avrupai bir hava katıyor.
:jeyyar: yollayayım bi ara özelinden.ama camdan pek net çıkmıyor rengi.çekimi ayarlayabilirsem bakalım opuyorumnanaktan
emdevim merakettim şimdi senin yeni halini
:jeyyar: yollayayım bi ara özelinden.ama camdan pek net çıkmıyor rengi.çekimi ayarlayabilirsem bakalım opuyorumnanaktan
livcigim naz elmas'in sac rengini dusunmezmisin
o renkte guzel aslinda ama sen daha dogal istiyorsun sanirsam kuzum