bende saçımı loreal exelance 8.1 küllü koyu sarı ile boyuyorum.daha önceden saçımda röfle olduğu için dipler koyu altlar açık oluyor sinir oluyorum.bende dün bir ton açık 9.1 ile diplerimi boyadım alt kısımları 8.1 ile boyadım,güzel diplerim daha açık oldu ama bu seferde hafif bir turunculuk oldu..acaba bu turuncu gidericiyi saç diplerime uyguladığım açık renk boyaya koysam etkili olur mu nedersin??Kızlar bende küllü sarı takıntısı vardı ne yaptıysam turunculuktan kurtulamadım.Bütün prof boyaları denedim majirel igora hepsi ama unuttuğum bisey vardı o da 0.22 turuncu azaltıcı aldığım igora küllü platin içerisine 0.22 turuncu azaltıcı boyadan az bisey kattım ve bütün turunculuklardan kurtuldum...Zaten turunculu sarılı olan saçlarımı platinle boyarsam çok daha fazla turunculaşır diye düşündüm ama kesinlikle dorelerimden eser kalmadı...çok güzel küllü bir renk oldu...acayip mutluyum onca zaman boşuna uğraşmışım...siz siz olun küllü boyayı turuncu azaltıcı olmadan kullanmayııın
.kızlar boyaya karıştırmadan saçlara onu cila gibi yapsak olmaz mı ? benim uçlar çok açık sarı olduğu için yıprandı baya. oraya bi işlem uygulayamıyorum haliyle. sadece ondan sürsem olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?