Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü renklerde turuncu sorununuz varsa kesinlikle igora 0.22 turuncu azaltıcı!!!

boomba58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
290
1
0
34
İstanbul
Kızlar bende küllü sarı takıntısı vardı ne yaptıysam turunculuktan kurtulamadım.Bütün prof boyaları denedim majirel igora hepsi ama unuttuğum bisey vardı o da 0.22 turuncu azaltıcı aldığım igora küllü platin içerisine 0.22 turuncu azaltıcı boyadan az bisey kattım ve bütün turunculuklardan kurtuldum...Zaten turunculu sarılı olan saçlarımı platinle boyarsam çok daha fazla turunculaşır diye düşündüm ama kesinlikle dorelerimden eser kalmadı...çok güzel küllü bir renk oldu...acayip mutluyum onca zaman boşuna uğraşmışım...siz siz olun küllü boyayı turuncu azaltıcı olmadan kullanmayııın

ben de duymuştum ama numara 0.33 tü sanırım bir tırnak boyu sıkıyomuşssun galiba dimi sen ne kadar koydun canım.

canem ben netten baktım şimdi aynen boyle diyo numarada bi yanlışlık olmasın Indola 0.11 Creator Turuncu Azaltıcı , Indola 0.22 Creator Sarı Azaltıcı

bende saçımı loreal exelance 8.1 küllü koyu sarı ile boyuyorum.daha önceden saçımda röfle olduğu için dipler koyu altlar açık oluyor sinir oluyorum.bende dün bir ton açık 9.1 ile diplerimi boyadım alt kısımları 8.1 ile boyadım,güzel diplerim daha açık oldu ama bu seferde hafif bir turunculuk oldu..acaba bu turuncu gidericiyi saç diplerime uyguladığım açık renk boyaya koysam etkili olur mu nedersin??

Kızlar bu sorunların hepsi bende de vardı dipler turuncu uçlar küllü olurdu...daha sonra igora boya satan kozmetikçiden igora 0.22 turuncu azaltıcı aldım rengi fosforlu bir sarı...bunu boyaya az miktar sıktım ne kadar çok sıkarsanız koyulaşıyor saç koyu küllü oluyor...tabi bunu küllü boyayla kullandım ve sonuç okdr boyadan sonra mükemmel oldu aylardır majirel le fln boşuna uğraşmışım...küllü boyayı da turuncu azaltıcıyı da igora marka aldım

ben tam anlamadım bu dediğiniz boya markası mı yoksa boyaya karıştırlan ve turunculuğu azaltan bir madde mi?

arkadaşlar ben bunu deniycem hatta bu boyayı sipariş verdim küllü kumral istiyorum şuan koyu kumlaral açık küllü kumral yapıcam ama saçımda hafif kızıllık var..bunu nasıl kullanıcam bilenler yardım etsin lütfen

arkadaşlar ben bunu deniycem hatta bu boyayı sipariş verdim küllü kumral istiyorum şuan koyu kumlaral açık küllü kumral yapıcam ama saçımda hafif kızıllık var..bunu nasıl kullanıcam bilenler yardım etsin lütfen

ya pekı bu turuncxu azaltıcıyı dıger boyalarla kullanabılırmıyız mesela karamelle fln cnk benm saclrmda rofle vardı ustune karamel boyadım dıplerı kızıl gb bısı oldu acıldıkca bakır oldu uclar küllü kumral gb olduu.S

arkadasım turunculuk azaltıcı maddenın adı ve kodu acık net ama neye karıstdıgını ben anlamadım.
daha acık anlatabılırmısın uyguladıgın boya nedır markası ve kodu ? turunculuk azaltıcıyı ıcıne ne mıktarda kattın ?
boya dedıgın bıldıgımız kutu boyalarmı ? oksıdan suyu karıstırılıptamı yapılıyor sadece krem tup lemı bu madde karıstırılıyor ? uygulama suresı nedır ? cıla yapar gıbımı yoksa normal boya yapar gıbı mı uygulanıyor ?
bunları cevaplayabılırsen cok sevınırım emınım herkes ıcınde faydalı olur :)

bende de aynı sorun var kuaförüme sordum o da igora kullanıyor turuncu azaltıcı yaparız bu sefer de yeşil olur dedi ya siz nasıl yaptınız kızlar cok acil?

kızlar bi forumda okudum fasülya tanesi kadar koyuluyormus fazla koyulursa yeşillenirmiş dikkat

arkadaşlar benim akmış kahve rengi saçlarım var koyu kumral yapmk istiyorum. bu turuncu azaltıcıyı küllü koyu kumralla kullansam nasıl olur sizce?

Bundan 3ay önce saclarimi kuaförde actirdim ama az daha bekleyemedigi icin turuncu oldu ve ustune boya vurmamiza gerek yok istedigin ton oldu diyip yolladi tabi bende o spot isiklarinin magduru oldugum icin farketmeden eve geldim yikadikca dahada turuncu oldu fazlalastida fazlalasti kaslar siyah saclar turuncu tabiri caizse cingenelere döndüm dayanamayip 20gün nasil gectigini bilmiyorum 20gün sonra baska kuaföre gittim kapatti o igrenc rengi ondan sonra dinlenmeye aldim ve 2aydir boyamadim simdi evde kendim acik altin sarisi yapacagim 30luk katmayi dusunuyorum koyu olmasin diye suan sacim oldukca acik koyulasmasini istemiyorum hafif turuncu yansima var gibi bu dediginiz igora 0-22den boyamin icine eklesem nötürler mi? Ve ne kadar eklemem gerekiyor

İlginç bir konuymuş , degerlendirilebilir.. igora 0.22 iyi fikir gibi görünüyor

kızlar boyaya karıştırmadan saçlara onu cila gibi yapsak olmaz mı ? benim uçlar çok açık sarı olduğu için yıprandı baya. oraya bi işlem uygulayamıyorum haliyle. sadece ondan sürsem olur mu acaba

kızlar boyaya karıştırmadan saçlara onu cila gibi yapsak olmaz mı ? benim uçlar çok açık sarı olduğu için yıprandı baya. oraya bi işlem uygulayamıyorum haliyle. sadece ondan sürsem olur mu acaba
.

Boyaya bir fındık büyüklüğünde diyorlar ama onu ne kadar surebileveksiniz ki saç kremine karistirsaniz belki olur sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…