Saç Rengi ve Saç Boyama İgora Royal 0.22 Turuncu Azaltıcı Hakkında (Yardımm)

Void

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
35
10
28
Antalya
Merhaba kızlar. Ben sarışın olma yolunda turunculuktan kurtulamayan mağdurlardanım. İgora royal 0.22 turuncu azaltıcıyı kullanmayı düşünüyorum. Sanırım bir boyayla birlikte kullanmak gerekiyor. Saçlarım şuan sarı-turuncu arasında bir şey özellikle saç uçlarım turuncu diplerim sarı :(( Bu igorayı renk açıcı boyayla birlikte kullansam nasıl olur? daha önce kullanan ya da bir fikri olan lütfen yardım etsin aylardır sarıya ulaşmak için uğraşıyorumm

Merhaba kızlar. Ben sarışın olma yolunda turunculuktan kurtulamayan mağdurlardanım. İgora royal 0.22 turuncu azaltıcıyı kullanmayı düşünüyorum. Sanırım bir boyayla birlikte kullanmak gerekiyor. Saçlarım şuan sarı-turuncu arasında bir şey özellikle saç uçlarım turuncu diplerim sarı :(( Bu igorayı renk açıcı boyayla birlikte kullansam nasıl olur? daha önce kullanan ya da bir fikri olan lütfen yardım etsin aylardır sarıya ulaşmak için uğraşıyorumm

Canım bende sarı olmaya çalışıyorum ve turunculuklar var kuaförûme sordum boyaya fındık kadar ekle dedi denemedim henüz ama :) etkili olduğunu söyledi arıyorum bende bulunca denicem :)

Canım bende sarı olmaya çalışıyorum ve turunculuklar var kuaförûme sordum boyaya fındık kadar ekle dedi denemedim henüz ama :) etkili olduğunu söyledi arıyorum bende bulunca denicem :)

Nasıl deniceksin, hangi boyayla karıştıracaksın? acaba renk açıcıyla yapsam nasıl olur ki :\

Ben en son sacimi boyadgmda garnierin en acik dogal sarisiyla komple boyadim ve diplerimin turunculuklari epey azaldi ondan oncesinden daja koyuydi turuncular bakirimsi gibi uclarida acik.oldugu icin kotu duruyodu.Aklima igora 22 turuncu azaltici boya geldi tekrar garnierden alip karisitirim boylelikle o turunculuk bile kalmaz diye ama o boyadan bulamadim bende palette 10.2 platin sarisi aldim.Simdi cok kararsizim saclarim suan epey acik sari bu kadar acik bi sari boyanin icin turuncu azaltici boya katmam ne kadar dogru olur saclarim grilesir yada mavi yesil vs olur diye cok korkuyorum.Tek istedigim uclariyla ayni ton olmasi uclari gibi platinlesir mi cidden sacim. Igora katip katmamakta cok kararsizim acil cevap kizlar lutfen

Back
X