Teşekkür ediyorum ama insan tam olarak ne renk olduğunu merak ediyor..Fikir açısından resim önemli..Memnun kalanlar var ama resim yok...
Şu an yardıma ihtiyacım yok sağol..Olursa seni ziyaret ederim..
Eki Görüntüle 699665
ekliyorum canım resmi ama burdan eklenmiyor sanırım
ooo bu saç çok dalgalı cnm..
cila şart..açmak şart..herşey şart yani..yrn burda yokum diğer günlerde bana napalım dye hatırlatırsın konuşuruz.
benim yapabileceğim bişey değil gibi sanki,
cila ne için gerekli,
canım öncelikle birkaç gün burda olmayacağını yazmışsın sabırsızlıkla beklicem gelmeni.öncelikle bende 1-2 hafta içerisinde saçımın rengini açmayı planlıyorum ve istemediğim durumlarla karşılaşmamak için araştırma yapıyordum.saçlarımın rengi koyu.2 3 ay kadar sıcak çikolata kullandım aradaki renkler istediğim gibi kapanmadığından 4.8 kahve karamel boyuyorum 2 aydır.dip boyam çok gelmeden biran önce açmak istiyorum.ben lorealin 7.3 rengini çok beğendim dore kumraldı sanırım.
öncelikle saçım koyu olduğu için açma işlemi sırasında turunculuk olacak bu kaçınılmaz birşey.saçlarım ince telli ve yağlı boyu göğüs hizamda.daha önce açtım tecrübesiz olduğum için toparlayamadım ve hemen koyu renk yaptım.şimdi tecrübeli biri olunca cesaretlendirdim.açma işlemi sırasında saçımda açıcıyı ne kadar bekletmemi önerirsin??? şuan (maşallah:):)) saçlarım çok sağlıklı kırığım yok. açma işleminden sonra hangi renk boyamamı önerirsin.beğendiğim rengi söyledim.turunculuk olmasın bana yeterli şuan :)
cnm ordaki işlemlerini kağıda yazdım :) sadece cilada % kaçlık oksidan kullandın onu söylersen daha aydınlatıcı olur.mecbur açıcam başka çarem yok diplerden mi uçlardan mı başlayım peki açmaya ? çnkü uçlarda daha fazla bekleyeceği için yıpranma payını en aza indiririm diye düşündüm :)
Geldim canım:)) Öncelikle teşekkür ederim yorumun içinPeki küllü sarıyla sarıyı karıştırmazsam ne yapacağım :26:
canım ben sana birşey sorucam belki alakasız olucak ama ten rengimiz uyuşuyor gibi sence sarı tonları veya açık kumral tonları soluk gsterir mi ben korkuyorumda biraz burda gördüm boyadığın renklri sormak istedim
canım ilk önce açıcam saçımda fazla turunculuk olsun istemiyorum boyayla kapatmaya kalksam dediğin gibi alttan kusucak ben turunculuğu kapatır umuduyla cila yapıcam.sen hangisini önerirsin açıp hemen ardından mı cila yapıp boya yapayım? yoksa boyadan sonra mı cila? boyadan sonra yapmak daha mantıklı gibi ama ? zaten turunculuk örtsün diye küllü renklerle başlarım ama dore kumralı çok beğeniyorumturunculuk oluşuyor gibi onda da. tenim buğday açık gider diye düşündüm
tabiki önce açıcaksın..önce açıcak mısın demedim zatenvalla ben açtıktan sonra boyadım üzerine cila yaptım..buğday tene sarı dore kumral dore sarı küllü renkler hepsi gider
Ben buğday tene sarı saçı yakıştırıyorum canım çevremdekilerde beğeniyor bence deneyebilirsin. Sarı saç makyaj isteyen bir saçtır en azından rimel ve allığını eksik etmemelisin :))
benimde saçımı boyamam lazım ama ne renk alsam kararsız kaldım kendi saçım 4,5cm çıktı boyamıycam bidaha kendi saçım çıksın diyodum ama yarın aksam kuzenimin nişanı var ve ben saçımı bu aksam boyıycam bugünde alışverişe çıkıcam ozamanda boya alıcam kendi saçım koyu kestane boyada karamel tonalarında hep sarı onları boyuyodum tabi karamel gibi oluyodu ama beğeniyodum güzel oluyodu ama şimdi renk farkı fazla olmaması için küllü renklermi alayı yoksa dore renklermi turuncu yeşil olmasın saçım nasıl alayı cnm aslında ben bakır kahve düşünüyordum koyu ama kızıllık olur gibi geliyo ama oüzden yine açık tonlardan almam lazım sanırım yardımcı olursan sevinirirm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?