kızlar küllü kumralda başarılı olan varmı acaba :s
saçımla çok oynadm ve yine sıkıldm deiştricem küllü kumral yada natural soğuk kumrala dönmek isyorm...
şuan saçım turuncumsu karamelimsi bi sarıya döndü önceki renk solunca en nefret ettiğim renkk işte bu son durum
saçımla çok oynadm ve yine sıkıldm deiştricem küllü kumral yada natural soğuk kumrala dönmek isyorm...
şuan saçım turuncumsu karamelimsi bi sarıya döndü önceki renk solunca en nefret ettiğim renkk Eki Görüntüle 707563
işte bu son durum
saçıkı karamele boyamıştım.. yıkana yıkana rengi açıldı sarı oldu..sonra bu rengin üstüne fındık kabuğu renk boya ile boyadım boyadım.aynen bu resimdeki gibi oldu.
benimde karamelden dönmeye çalşırken bu renk oldu fındık kabuğunuda denedm daha önce oda bende kızıllık yaratıo.tam natural açık kumral istyrm bn saçımın doğal halide o. ama ne denedysem olmadı koleston 8.1 7.1 denedm küllüye dönüo ama 2 yıkamada akıo tekrar sonra arkdş önerisiyle colormax 8.1 denedm oda koyu küllü kumral oldu bitürlü yakalayamıormmm
aa harikamıı şaşırdm:)) bn hç sevmyrm yada çok sıkıldm. platinden karamele döndm bi 3 4 ay kullandm zaten her yıkamada akıo biraz... üzerine 8.1 boyayınca durum bu naparsam yapiim şu renkten sıyrılamıorm şimdide
şuan saçım turuncumsu karamelimsi bi sarıya döndü önceki renk solunca en nefret ettiğim renkk Eki Görüntüle 707563
işte bu son durum