Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü kumralda başarılı olan var mı?

HuHuuuuuu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
10
0
6
Bursa
kızlar küllü kumralda başarılı olan varmı acaba :s
saçımla çok oynadm ve yine sıkıldm deiştricem küllü kumral yada natural soğuk kumrala dönmek isyorm...
şuan saçım turuncumsu karamelimsi bi sarıya döndü önceki renk solunca en nefret ettiğim renkk :( $178898_413316402109061_95761426_n.jpg işte bu son durum:(

istedğim renklerse bu tonlarr $SAÇ (132).jpg $SAÇ (190).jpg

kızlar küllü kumralda başarılı olan varmı acaba :s
saçımla çok oynadm ve yine sıkıldm deiştricem küllü kumral yada natural soğuk kumrala dönmek isyorm...
şuan saçım turuncumsu karamelimsi bi sarıya döndü önceki renk solunca en nefret ettiğim renkk :( Eki Görüntüle 707563 işte bu son durum:(

istedğim renklerse bu tonlarrEki Görüntüle 707564 Eki Görüntüle 707565
saçıkı karamele boyamıştım.. yıkana yıkana rengi açıldı sarı oldu..sonra bu rengin üstüne fındık kabuğu renk boya ile boyadım boyadım.aynen bu resimdeki gibi oldu.

benimde karamelden dönmeye çalşırken bu renk oldu fındık kabuğunuda denedm daha önce oda bende kızıllık yaratıo.tam natural açık kumral istyrm bn saçımın doğal halide o. ama ne denedysem olmadı koleston 8.1 7.1 denedm küllüye dönüo ama 2 yıkamada akıo tekrar:( sonra arkdş önerisiyle colormax 8.1 denedm oda koyu küllü kumral oldu bitürlü yakalayamıormmm

Back