• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumral kızıl yaptı

valla kızlar benim saçım kahverengiydi ,
kuaförde renk açma işlemi yaptırdım , oriel değil.
sonra üzerine sözde kumral boya yapıldı tabi kumral falan olmadı bakır yansımalı değişik bi renk oldu aynen konu sahibi arkadaşa olduğu gibi..
1 ay sonra ben evde koleston küllü kumrala boyadım , yine kumralla ilgisi yok oluşan rengin , bakırlıkta halen duruyor.
Şimdi kolestonun açık küllü kumralını aldım 1 hafta sonra boyuycam
sizce ne renk olucak?
boshayallersmile

bence gene turuncu olacak
ben turunculuktan kurtuldum kısmen
küllü kumrala 6 numara katarak
açık kumral değil tabi biraz daha koyucana
ama bakır yansıma pek yok eskisi gibi

internette araştırdım biraz
7,1 küllü kumrala 6.0 koyu kumral ekleyerek ayrıca
volümü %3 kullarak dorelikten kurtulabilirsiniz diyo
7.1 açık bi renk ben 6.1 koyu küllü kumral
4/1 kadar 6.0 koyu kumral ve %3 volüm kullanarak
denicem bugün bakalım ne olacak

ben bu dediğim şekilde boyadım dün
7.1 küllü kumrala çok az 6.0 koyu kumral sıktım
oksidasyon kremini de %3 yani 10 volüm kullandım
turunculuk falan kalmadı
o kadar boya dediğin bi tane koyu kumral
ben neva color aldım 3 lira bişey

bu şekilde oldu foto da koyamadım
makinem bozuk telefon berbat çekiyo

bi umut boyuycam bakalım amonra
inşallah güzel bi renk olur , kumralı da geçtim..
senin yöntemi okudum ama karıştırma oksidasyon falan bunlarda başarılı değilimdir pek
bakalım güzel olursa foto koyarım bende.

kızlar ben saçlarımı hair plus adlı açıcıyla açtım sapsarı bişey oldu üstüneloreal exelance cream 7.1 boyadım yeşil oldu üstüne tekrar loreal 7.1 e 6.0 karıştırdım boyadım gene turuncu olduuu ay napıcam ben?

wallaa o istediğimizz bebek kumralı olmuoo vazgeçmiş pes etmiş saçlarımıda kestirmiş bulanmaktayımm !!!
olmuo olmuo olmuooooo

arkadaşlar kolestonun çoğu renginde kızıl tonları varmış ister istemez kızıl veya bakır rengi falan olabilir.. başka boyalar kullanın kolestondan nefret ediyorum.. bende karamel aldım kızıl çıktı kurtulmak üzereyim ama gerçekten açması zor oldu

cnm saçların koyu kumral olduğu için açıldığında küllüyle boyamış dahi olsan turunculaşması normaldir sen devam et küllüyle boyamaya yavaş yavaş azalır o kızılıklar...

yaa dore küllü kumral yaptım kızıllık vardı saçımda çok güzel kapar diyerekten değiştirdi rengini evet daha güzel duruyo ama kızıllık tam gitmedi ..ama beğendim

offfffffffffffffff olmuyo yaa
madem olmuyo ne diye bunlar çıkarmışlar bu boyayı kumral diye :umursamaz:
kızıllık gitti aöa kumral değil saçım hala , kızıllar sarardı sadece..

kızlar bnm sacım acık kumral boya.her seferınde acık kumralla boyarım dıplerım 5 gbı bı renktır.dıpler cıktıkca ustunden boya gecınce kızarıyo.hep ıgora boyuyodum bu defa koleston perfect boyadım.1 tup 8.1e yarım tup 9.8 karıstrdım 9.8 turunculugu azaltsın bıraz dıye.suan dıplerımle uclarım aynı gorunuyo cok hafıf bı bakır yansıma var ama o kadarda olsun rengı de guzel oldu gayet.yalnız marketlerde satılan kolestondan bahsetmıyorum kuafor malzemesı satılan yerlerde satılan boya bu

kızlar bnm sacım acık kumral boya.her seferınde acık kumralla boyarım dıplerım 5 gbı bı renktır.dıpler cıktıkca ustunden boya gecınce kızarıyo.hep ıgora boyuyodum bu defa koleston perfect boyadım.1 tup 8.1e yarım tup 9.8 karıstrdım 9.8 turunculugu azaltsın bıraz dıye.suan dıplerımle uclarım aynı gorunuyo cok hafıf bı bakır yansıma var ama o kadarda olsun rengı de guzel oldu gayet.yalnız marketlerde satılan kolestondan bahsetmıyorum kuafor malzemesı satılan yerlerde satılan boya bu

cnm koleston perfect 8.1 mi yoksa 8.11 mi..
bu markanın yoğun küllü serisi de var çünkü...
bende de hafif turunculuk var 12.11(yoğun küllü) kulancm.
keşke 9.8 karıştırmasaymışın bakır yansıma o
nedenle ama sevdiysen sorun yok tabi..
yerimseniben

[ya bende bugün 8.1 açık küllü kumral boya almıştım :( şimdi bu yazdıklarınızı okuyunca tereddütteyim. benim saçım koyu kahverengi bende nasıl olur sizce bu boya kızlar?/COLOR]

[ya bende bugün 8.1 açık küllü kumral boya almıştım :( şimdi bu yazdıklarınızı okuyunca tereddütteyim. benim saçım koyu kahverengi bende nasıl olur sizce bu boya kızlar?/COLOR]

Kesinlikle tavsiye etmem.:1no2: Benim saçımda koyu kahveydi 8.1 saç boyasıyla evde kendim boyadım kumral olma hayaliyle malesef turuncu bir kafam oldu. Neyse soluğu kuaförmde aldım birde tabi espri konusu oldum birdaha evde saçmı boyamak töbee evde saç boyama maceram böylelikle son bulmuşdur.:kedi:

kumralda zaten hafif bi turunculuk oluyor
loreal deneyin onunki sarıya dönük bi kumral

ben de küllü kumrala boyadım. bildiğiniz kızıl oldu. turuncu turuncu geziyorum şimdi. 1 hafta oldu. tekrar boyamaya korkuyorum. internetteki tüm konuları taradım ama bi sonuç alamadım. son çare kuaföre gitmek galiba. kuaförde de olumsuz sonuç alırım diye korkmaya başladım. :(

turuncumsu olması çok ilginç gerçekten.ben annemin saçını hep bu renkle boyarım hep de güzel tutar.son kullanma tarihi de geçmiş olabilir.lorealin küllülerinden de memnun arkadaşlar.istersen bir de lorealinkini dene.

kesinlikle katılıyorum.son kullanma tarihi geçmiş boyalar böyle zaiyatlar verebiliyo.alırken çok dikkat etmek lazım.başka bi topic te bi arkadaşta bakır boyayla boyamış saçını ama çilek kırmızısı olmuş.çok dikkat edin kızlar.
bu renk boyalarla bu sonuçların çıkması imkansız ama tarihi geçmiş olan ürünler böyle şeylere sebep olabilio işte :50:

Back