- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi Leblebitozu19
6.1 koyu canim 7.1 e boya loreal excellence kullu renklerde basarili hem bakirligi kapatir hemde cok koyu olmaz
6.1 ilk başta koyu oluyor ama hemen akar tabanınız açık olduğundan. Güzel bir renk ama bir kaç yıkamada bakırlıklar çıkmaya başlar. 7.1 ise daha kolay akar diye düşünüyorum. Aktıkça tekrar boyarsınız ama.
çok güzel olmuş cnm
hangi marka boyaları karıştırdın ve ne kadar oksidan ekledin acaba??
Sagol cAnim bu iki boyayi karistirdim alix natura 6.01koyu kullu kumral ile natural colors 7C orta kullu kumrali karistirdim.
İcindeki oksidasyonlari kullandim.ben once dibi boyqdim ama sen once uclari boya 20 dk bekle sonra dipleri boya 20 dk da oyle bwkle.yoksa dipler daha acik olur
deneyeceğim mutlaka, umarım turunculaşmaz ileride
çok teşekkürler :)
Bende boyadım gecen gün bende daha çok küllü renkleri seviyorum daha doğal geliyor gözüme ama boyadiktan sonra saçlarım baya kızıl kızıl kaldı kahve tonları oldu kumraldan eser yok
Canim taban rengide etki ediyor ben 2 rengi karistirdim orta kullu kumralla koyu kullu kumrali.kizillik kalmadi
Benimde saç rengim açık kahve turuncu yansımaları var bu yazdığınız renkleri alsam sizin saç renginiz gibi olur mu acaba sizden bir cevap bekliyorum..Sagol cAnim bu iki boyayi karistirdim alix natura 6.01koyu kullu kumral ile natural colors 7C orta kullu kumrali karistirdim.
İcindeki oksidasyonlari kullandim.ben once dibi boyqdim ama sen once uclari boya 20 dk bekle sonra dipleri boya 20 dk da oyle bwkle.yoksa dipler daha acik olur
Kullandiniz mi sonuç nasıl?Peki sonrasında neler yaşadınız? Şu an tam da aynı boyaları kullanmak üzereyim sonrasını merak ettim :))
Kullandım evet sonuç harika yalnız benim saçlarımın zemini açık renk olduğu için 10 gün demeden renk açıldı yani kumral gibi filan da dursa olurdu ama ilk gün boyadığım renk güzeldi ama onu koruyamadım maalesef. Şu an saçımı 5 numaraya boyadım yine hafif Bi renk açılması oldu ama o kadar değil, gayet memnunumKullandiniz mi sonuç nasıl?
Resim çektiniz mi hiç ilk boyadiginizda? Birde bu alix natura nerden bulabilirim ben bugün her yeri gezdim kime sorsam yok diyorKullandım evet sonuç harika yalnız benim saçlarımın zemini açık renk olduğu için 10 gün demeden renk açıldı yani kumral gibi filan da dursa olurdu ama ilk gün boyadığım renk güzeldi ama onu koruyamadım maalesef. Şu an saçımı 5 numaraya boyadım yine hafif Bi renk açılması oldu ama o kadar değil, gayet memnunum
Resim çektiniz mi hiç ilk boyadiginizda? Birde bu alix natura nerden bulabilirim ben bugün her yeri gezdim kime sorsam yok diyor
Ama sayfadaki bayan colors natural 7c ile alix natura 6.01 karıştrp öyle elde etmiş saç rengini. Siz bu şekilde yapmadinizmi?Yok çekmedim maalesef. Şimdi netten baktım da hepsiburada da var fiyatı 5.89 TL yakınlarınızda bulamadıysanız ordan temin edebilirsiniz . Ben şahsen hiç kullanmadım bu boyayı nasıldır bilmiylrum. Ben silky kullanıyorum organik boya.
açma işlemi uyguladın mı ? direk mi boyadınkızlar sacım bakır kahve dogal cok koyu olmayan bir kahve olsun istiyorum bu renge boyasam nasıl bir renk cıkar boyayan varmı
Eki Görüntüle 1144972 Eki Görüntüle 1144973 kendim alt rengini boyayım sarı acmaları kuaföre yaptırayım diyorum istediğim modeller böyle..
benim sac rengimde söyleEki Görüntüle 1144977