• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü Doğal Bir Renk Nasıl Elde Ederim ?

gzdrsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
177
1
46
Adana
$123.jpg$1234.jpg

selam kızlar, saçlarımda ilk platin röfle vardı. sonra palette altın karamel ve açık küllü sarı karıştırıp boyuyordum. en son yine palette açık küllü sarı ve açık sarı dore karıştırıp boyadım. ilk başlarda güzeldi de şimdi sanki pas gibi bir renk oldu, gıcık aldım. ilk foto sarı ışıkta, diğer foto gün ışığı. uçlarda röfle hala belli oluyor. şimdi bunun üzerine ne boyarsam doğal küllü bir renk elde ederim sizce ? avonun şu rengi olur mu mesela ? lütfen yardım edin nefret ettim saçımdan :85:

$avon-advance-techniques-professional-hair-colour-8.1-medium-ash-blonde.jpeg

Bana öyle geliyor ki bu tondan kurtulmak için daha koyu bir ton seçmelisin küllü renkler içinden.mesela orta küllü kumral veya küllü koyu sarı gibi.ve çok da güzel olur.Ama açık tonlardaki küllü boyalar tutar mı bu rengin üstünde onu bilmiyorum ama zor sanki..

arkadasa katılıyorum bu oyle gıcık bı tonkı koyu tonla kurtulursun.ama cok koyu deıl koyu kullu kumral mesela netten ıgora koleston perfect yada majırelın 6.1 lerınden bırını sıparıs edeblırsın

Bana öyle geliyor ki bu tondan kurtulmak için daha koyu bir ton seçmelisin küllü renkler içinden.mesela orta küllü kumral veya küllü koyu sarı gibi.ve çok da güzel olur.Ama açık tonlardaki küllü boyalar tutar mı bu rengin üstünde onu bilmiyorum ama zor sanki..

arkadasa katılıyorum bu oyle gıcık bı tonkı koyu tonla kurtulursun.ama cok koyu deıl koyu kullu kumral mesela netten ıgora koleston perfect yada majırelın 6.1 lerınden bırını sıparıs edeblırsın

bana da öyle geliyor kızlar. kendi saç rengim de koyu kumral zaten. koyu olsun napalım. bu sarı sevdası yüzünden saçlarım kısacık kaldı zaten :( küllü boyarsam röflelerim yeşermez dimi ? ya da kumral ile küllü kumralı mı karıştırsam ? yoksa direkt küllü kumral mı ?

bana da öyle geliyor kızlar. kendi saç rengim de koyu kumral zaten. koyu olsun napalım. bu sarı sevdası yüzünden saçlarım kısacık kaldı zaten :( küllü boyarsam röflelerim yeşermez dimi ? ya da kumral ile küllü kumralı mı karıştırsam ? yoksa direkt küllü kumral mı ?

ya sanmıorum yeserecegını cunku sacın baya dorelı.ben yerınde olsam dırek 6.1 ıle boyarım zaten kulluluk ıkı yıkamada akıo

$8_2.jpg$Bgarnier-color-naturals-7-1-kullu-kumra-sac-boyasi.jpg

Garnier 8 koyu sarı ve 7.1 küllü kumralı karıştırdım kızlar. Ve işte sonuç :8: O gıcık renkten eser kalmadı :64: Sizce nasıl olmuş ?

$45213.jpg

ben begendım cnm cok sıcak suyla yıkama sacını hemen akmasın

teşekkür ederim canım. şimdi asıl önemlisi bundan sonra. bi süre sonra alttan yine görünmeye başlarlar. ikinci boyamada yine aynı boyalarla mı boyamalıyım ?

Saç rengini bende çok beğendim canım. En son kuaföre yaptırdım bende renkten pek memnun kalmadım.. Bende birşeyler düşünüyorum bu tonlarda

çok harika bir renk olmuş. benimde saçımı böyle yapacağını bilsem bende aynı renge boyardım. güle güle kullan.:34:

Saç rengini bende çok beğendim canım. En son kuaföre yaptırdım bende renkten pek memnun kalmadım.. Bende birşeyler düşünüyorum bu tonlarda

çok harika bir renk olmuş. benimde saçımı böyle yapacağını bilsem bende aynı renge boyardım. güle güle kullan.:34:

Çok teşekkür ederim kızlar. :) Bu rengin üzerine bu kez de Garnier 8 koyu sarı ve yine Garnier 11.0 açık sarıyı karıştırıp boyadım, bu renkten birazcık daha açık oldu. Bir dahaki sefere 9 ile 11.0 deneyeceğim bakalım. Karışımları seviyorum. Tek gereken birazcık cesaret. :)

$Fotoðraf0387[1].jpg
Saçlarımı ptesi günü lorealin havana boyadım hafif bakırlık olsun isterken fazlası oldu sonra garnierin kumralına boyadım bugün ancak eski saçım küllü kumral sizce hangi boyayı kullanmalıyım ve ne zaman kullanmalıyım?

Back