Saç Rengi ve Saç Boyama küllü açık kumral merak edenler...(resimli)

perik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
95
0
46
Kahramanmaraş
saçlarım bu renkti küllü açık kumralla böyle oldu ben beğendim....zeminleri kumral olanlar deneyebilirler,bir iki boyamada açılacaktır saç renginiz...biraz daha koyu ise herhangi bir sarı ile karıştırabilirsiniz bayanlar...ben çok beğendim ama yinede balköpüğü istiyorum((

Eklentiler

• $DSCF2573.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 164
  • $DSCF2562.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 143
  • $DSCF2663.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 187
Boyamadan önceki saç rengin karamelin akmış hali mi yoksa saçını açıcı ile mi açtın?Ayrıca rengi hoş olmuş güle güle kullan

Boyamadan önceki saç rengin karamelin akmış hali mi yoksa saçını açıcı ile mi açtın?Ayrıca rengi hoş olmuş güle güle kullan

cnm avatrımdaki rengim bnm kendi rengim yani açık kumral dı...üzerine açık karamel vurdum ve kınalı yapıncak gibi oldum beğenmedim tabi ve üzerine küllü sarı vurdum böyle oldu işte...sonrada açık küllü kumral işte..biraz uğraştımama:))beğenen arkadaşlar teşekkürler...açık kumral isteyipte cesaret edemeyenlere örnek olsun istedim....

tatlım renk sana çok yakışmış güle güle kullan ama dikkat et boya akmasın sonra saçın benim ki gibi yeşil olur ben küllü renkleri sevmiyorum kuaförümde tabi boyadığı rengi söylemeden boyadı meğersem küllü kumralmış ... normalde benim saçımda boya çok akar ama ortaya kötü bir renk çıkmaz bu yüzden bende boyalı saçlar için şampuan falan kullanmadım ve hatta denizee girdim ... boya aktı mı, ortaya da yeşil çıktı mı kızlar inanın güneşte değil ama ışık altında yeşil yeşil parlıyor gıcık oluyorum
sana tavsiyem dikkat et tatlım benim gibi yapma boyan akmasın

benim saçlarım bal köpüğüydü turunculuk gitsin diye 7/1 küllü kumrala boyadım sizin saçlarınız çok hoş olmuş bende açık bi renk istiyorum sarıya biraz daha yakın açık kumralla sarı karıştırsam olurmu acaba yardımcı olursanız sevinirim

evet cnm bende aynı tavsiyede bulunacaktım zaten..açık kumral ve güzel bi sarıyla çok güzel olur hemde kumralın üzerine...

güzel bi renk çıkmıs ortaya ama eski saç rengini ne ile boyuyordun

güzel bi renk çıkmıs ortaya ama eski saç rengini ne ile boyuyordun

cnm bnm o yalnışlıkla olan istenmeyen bir saçtı...benim kendi saçımaçık bi kumraldı...kazara karamele boyadım kınalı gibi oldum üzerine açık sarı boyayınca öyle olmuştu...turuncu sarı gibi bişeydi yani...biraz uzun oldu ama:))

benimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim benim saçıma bir tüp boya yeterli olmuyo 1 tüp kumral 1tüp sarı karıştırsam olurmu yoksa miktarları varmı ayrıca sarı için ne öneririrsiniz marka ton vs yine çok soru sordum kusura bakmayın

Güzel olmuş :) kendi saç rengimin adını merak ederdim demekki küllü açık kumralmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…