Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim benim saçıma bir tüp boya yeterli olmuyo 1 tüp kumral 1tüp sarı karıştırsam olurmu yoksa miktarları varmı ayrıca sarı için ne öneririrsiniz marka ton vs yine çok soru sordum kusura bakmayın
ben siyahtan döndüm haziran ayının başlarında kuaför tuhaf bi renk boyamıştı rengin adını söylemedi bende kozmetik mağazasına gittiğimde adam bal köpüğüne boya güzel olur dedi aslında güzel oldu ama benim zemin yeni açıldığından hafif turunculuklar vardı bal köpüğüyle biraz daha turunculaştı onun için kumral yaptım ama sizin zemininiz hem açık hemde turunculuk yok sizde güzel duracağına eminim
kaç mesaj olması gerekli resim yükleyebilmek için????
çok beğendim hayatım
canım ben küllü açık sarı aldım saçlarımda boya var değişik bir renk kumral gibi turuncu gibi ama açık bir renk sadece turunculuklar var. küllü sarıyı kullanıcam ama tutarmı diye tereddütlerim var boya boyayı açmaz diyorlar ya senin bu ilk, küllü kumrala boyamadan önceki rengin karamelin üzerine küllü sarıyı boyayınca mı oldu? öyleyse bende korkmadan yapabilirim :)[/Q evet canım açtı karamelin üzerinı küllü açık sarı,,turuncu sarı gibi oldu sonrada açık kumral boyadım küllü...ama aktı çabucak iki haftada....palette boyamıştım...ama lorealden şaşmamalıymışım anladım..loreal bal köpüğü boyayacağım 1 2 güne kadar...
canım ben küllü açık sarı aldım saçlarımda boya var değişik bir renk kumral gibi turuncu gibi ama açık bir renk sadece turunculuklar var. küllü sarıyı kullanıcam ama tutarmı diye tereddütlerim var boya boyayı açmaz diyorlar ya senin bu ilk, küllü kumrala boyamadan önceki rengin karamelin üzerine küllü sarıyı boyayınca mı oldu? öyleyse bende korkmadan yapabilirim :)[/Q evet canım açtı karamelin üzerinı küllü açık sarı,,turuncu sarı gibi oldu sonrada açık kumral boyadım küllü...ama aktı çabucak iki haftada....palette boyamıştım...ama lorealden şaşmamalıymışım anladım..loreal bal köpüğü boyayacağım 1 2 güne kadar...
canımm çok sağol. ben palette aldım mecbur loreallde küllü sarı vardı bide küllü koyu sarı. Açık küllü sarı palettede olduğu için onu aldım. İnş açar çok sinir oluyorum bu renge. Açıcı kullanmakta istemiyorum çünkü saçlarımı yeni düzelttim çok gürleşti tek bir kırık yok özlemişim bu halini saçlarım azıcık kalmıştı şimdi kıyamıyorum :) Benim kendi saçlarımda küllü kumral o kadar pişmanım ki boyattığım için şu salak renkten kurtulunca bırakıcam uzasın. İnş açarr sonra küllü kumral boyarım bende :) ama bence palettenin küllü kumralı gayet güzel olmuş daha önce loreal küllü kumral kullandığım için söylüyorum