Küllerimizden Doğarken / Spor

BaslarsanBitirirsin

Başlarsan Bitirisin!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
2.682
5.656
Merhaba kendime biraz yoğun ama keyifli bir program hazırladım. Her hareketi 30 gün boyunca sayısını artırarak yapacağım. Bunun yanı sıra Focus t25 programına ve Tibet egzersizlerine başlayıp sürdüreceğim.
Bana katılmak isteyenlere kapım ardına kadar açık.
Tabi ki birebir programı uygulamak zorunda değilsiniz. Ben biraz abarttım kabul ediyorum.
Ve değişim başlasın!

Hergün yapacağım hareketleri paylaşacağım sırasıyla. Günlük olarak listemi yayınlayacağım.

1.Squat: Hangi çeşit squatı yapmak isterseniz size kalmış, ortaya karışık bir video. Dilerseniz bir çeşit seçin dilerseniz karma yapın. Ben karma yapmayı düşünüyorum.

2. Hip Bridge

3. Lunges

4. Reverse Fly

5. Bridge Pullover

Bugün ki görevimi başarıyla tamamladım. Tabata ve tibet yapılmadı sadece. Onları sabah uyandığımda yapacağım yarından itibaren.
Nasıl olduğumu anlatacak olursam Görevlerim bitsin diye son enerjime kadar kullandım. Duşumu aldım ki. Hiç bir yorgunluk hissetmiyorum. Fazlasıyla enerjiğim.
Demem o ki keşke sabah erken uyanıp yapsam sporumu ve bütün günümü enerjik geçirsem.

Bende sizi takipteyim oraya yazacağım zaten kendi sayfamda da kendimi takip etmiş olayım
Çok iyi düşünmüşsün. Fokus severler rahatça faydalanır hem canımcım. Bekleriz kuzum herzaman. Kardeş programlar nasılsa bizde kardeş topik olalım birbirimize desteği sürdürelim demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…