Evet stok olarakta ekstra ersağ tül perde beyazlatici ve halı koltuk silici aldım bakalım begencekmiyimCanım senin zaten sadece stok kalmıştı demi, şu an hepsini 1 yaptım ohhh ne güzel valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet stok olarakta ekstra ersağ tül perde beyazlatici ve halı koltuk silici aldım bakalım begencekmiyimCanım senin zaten sadece stok kalmıştı demi, şu an hepsini 1 yaptım ohhh ne güzel valla
evet bugünkü ödevlerde bitti 3 tane tencere poşet cif süper ikilisi ile parlatıldı bilgisayar zaten sabah temizlendim bu kadar
BUGÜNKÜ ÖDEV
1 elektronik esya temizlemek ve 3 tencere ciflemek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1- yesa1
2-statistician
3-feraceli
4-anathema
5-kelebek25
Ellerine sağlık canım, yapınca ödevini ekleyebilirsin listeye adını
teşekkürler bundan sonra yazarım ne gzelmiş listede adımın geçmesi oh mis mis
KÜL KEDİLERİ | *2 mutfak çekmece düzenlemek | *2 yatak odası çekmece düzenlemek | *Havlu kağıt, peçete, sabun stok kontrol edip düzenlemek | *Ayakkabılık, portmanto düzenlemek |
---|---|---|---|---|
Kelebek25 | 1 | 1 | 1 | 1 |
yesa1 | 1 | 1 | 1 | 0 |
Yok canım liste bu değil, cuma günü gör sen buraları gaza gelsin millet diye yapıyorum arada ben böyle
Liste şuna benzeyecek inşallah cuma günü
KÜL KEDİLERİ *2 mutfak çekmece düzenlemek *2 yatak odası çekmece düzenlemek *Havlu kağıt, peçete, sabun stok kontrol edip düzenlemek *Ayakkabılık, portmanto düzenlemek Kelebek25 1 1 1 1 yesa1 1 1 1 0
Not: Pardon canım ya günlük listeden bahsediyormuşsun sen uykum gelmiş benim gideyim ben
Kaynanami aradım 10 kişiye bedeldir heralde:)Bugünkü odev
3 kişiye seni seviyorum iyi bayramlar iyi ki varsın demek
Herkese mutlu bayramlar bu arada