- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Hahaha sağol kuzum inşallah geçer iş yapamıyorum delircem
yaa yapma bugün de boşver gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha sağol kuzum inşallah geçer iş yapamıyorum delircem
BUGÜNKÜ ÖDEV
Kuru bakliyat dolabını temizlemek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1-yesa1
2-Koalina
3-naz__24
Bende şimdi yapdım ödevimi işde Buda resmi kuru bakliyat için 3-4 adet kavanoza ihtiyacım var bir kaç çeşit daha var ama koyamıyorum yesa senin Takımı beğendim çok güzel kapakları pas yapıyormu
Eki Görüntüle 1637014
Benimde odev tamam yarınki ödevi ben vermek istiyorum inşallah aklımda çok güzel bişey var bakalim:)
Kayınvalidemin var bu takımdan onunkiler pas yaptı ondan sordum canım ana ben artık eminimki KV mutfağı çok nemli ondan oluyorYok canım yaa hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım
Canım benim makinede temiz kazan programı var arada bir limon tuzu koyup o programda calıstırıyorum.
Sende limon tuzu koyup yıkama yap hızlı programda istersen
valla haklısın gülüm adapte olamadım yaa tatil dönüşü ev temizliği çamaşır derken yorgunluk da var ve bi de hastayım bugün sayfaya bakamadım bile yeni geldim inşallah ayak uydururum en kısa zamanda
merhabalar benide kaydetseniz eğer yapamazsan beni rezil edin çünkü gerçekten desteğe ihtiyacım iş başlıycak ev iş çocuk bi düzen olmayınca olmuyor bu haftaki görevler süper yapmam gerekenler zaten ben resim atamıyorum fakt yaptığımda yazarım biraz teknoloji özürlüyüm çünkü LÜTFEN BENİDE ALIN okudum herseyi deneme haftasınada hazırım haber bekliyom siz güzel hanımlardan
valla haklısın gülüm adapte olamadım yaa tatil dönüşü ev temizliği çamaşır derken yorgunluk da var ve bi de hastayım bugün sayfaya bakamadım bile yeni geldim inşallah ayak uydururum en kısa zamanda
geçmiş gün ödevleri sonradan yapılırsa artı oluyor mu?
Kayınvalidemin var bu takımdan onunkiler pas yaptı ondan sordum canım ana ben artık eminimki KV mutfağı çok nemli ondan oluyor
Kızlar bugun ben de Odevimi yapamadım malesef..kahvaltıdan sonra dışarı çıktık yeni geldik desem yeridir..yarin ki ödeve artik napalım
Selam kizlar ben bugunde odevimi yapamadim sabah mutfagimi dolaplarini felan temizledim evi supurup sildim derken catkapi misafir geldi suan dag gibi bulasik ve 5 cocugun savas alanina cevirdigi Ev beni beklemekte ama yarin bugun evdeyim ve insallah butun islerimi yapicam dunun ve bugunun odevinide tamamlayacam insallah..
catuke canım ödevi sen verdin yaptın demi