Selam kizlar. Tatil guzel geciyor. Yazilanlarin hepsini okuyamadim ama odevlerinizi de yaptiklarinizi da gordum. Masallah hepinize. Yeni gelenlere de hosgeldiniz diyorum.
Ben yokken ne konustunuz bilmiyorum ana bu haftayi bayram tatili yapalim. Tatile gidecekler olabilir aile ev gezmeleri olabilir. Herkesin evi farkli ihtiyaclari farkli.
Bu haftanin listesini yazmissin eline saglikyesa ama beni izinli yazsan? 0 lar hic hos gözükmüyor
Ya ben günlük odevlerde yapıyorum haftalıklarına ama evim bi türlü içime sinmiyo mutfak hep dağınık salon öyle hem çocuk hem koca fazla bu eve:)
Kizlar yapmadan yazmak istemedim. .canım çok kolay 4 ödev ayarladık tatil dolayısıylaÖzelden mesajlaştık
Seni de listeden çıkarmak hiçççççç içime sinmeyecekti o yüzden öyle oldu
Bu arada iyi tatilllerrrrrrrrrr
Kizlar yapmadan yazmak istemedim. .
banyo ve mutfak dolapları tamam, evraklar faturalar tamam. Koltukları silemedim sabah yapmaya calisicam ama artı koymayin nolur nolmaz..
günlük ödevi de benim kombim dolapli olduğu için, içini değil dolabini sildim olur mu ?
canım ya ellerine sağlık ben de hiiçç bildirim yapmadın diye haftalıkları yapmadın sandım
Olur olur süper olur ekledim hemen
BUGÜNKÜ ÖDEV
Kombiyi silmek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1-cnntrm
2-anathema8
3-eflalim
4-yesa1
5- areser
6-statistician
hadi kızlar yok mu arttıran
Ben unuttumm bugünkü görevi
Pazar, alışveriş derken çıkmış aklımdan
BUGÜNKÜ ÖDEV
Kombiyi silmek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1-cnntrm
2-anathema8
3-eflalim
4-yesa1
5- areser
6-statistician
7-2kediannesi
8-sosyoloji12
9-naz__24
10-mirjam
kombi dediginiz ketelmi acabakusura bakmayin turkcem pek iyi degilde evin suyunu isitan sey kombiyse ici silinmiyor ama uzerini ve tuslarinin oldugu kismi sildim
evet galiba buuuuuayy canım dur ben sana bir güzellik yapayım
Eki Görüntüle 1635871
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1-cnntrm
2-anathema8
3-eflalim
4-yesa1
5- areser
6-statistician
7-2kediannesi
8-sosyoloji12
9-naz__24
10.koalina
11-mirjam
evet galiba buuuuusozlukten baktim sabah ama emin olamadim sagol canim sayende bir kelime daha ogrendim ay birde ben turkce ders veriyorum cok utandim kendimden
ay cok komik sabah esime soruyorum kombi ne diyeMerak etme canım ben de üzerini sildim, içini açıp eşim temizleyebiliyor ya da kombi bakımı adı altında gelip temizleyen servisler de var ama eşim kış gelmeden yapar inşallah
ay cok komik sabah esime soruyorum kombi ne diyeadam mikridalga galiba diyor kombili mikro dalga firinlar varya hani buharla pisiren mikro dalga kesinlikle o diyo.. cok gulduk yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?