Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen hepsini halledersin canım.hamarat hatunsun vesselam
sen hepsini halledersin canım.hamarat hatunsun vesselam
ben de bugün iş üstüne iş çıkardım resmen.bu yaz bina tadilata girdi.mantolama boya badana vs.yüklüğümü havalandıramadım bu yüzden.hiç zamanı olmasa da yorganları vs çıkardım.yarınd a hurçları yıkarım yerleştiririm inşallah
@Bi kahve çok geçmiş olsun kuzucuğa.
Ben verdim . Sana odev begendirebildigim icin sevindirik oldum birdenbugunku odevi kim verdiyse saolsun varolsun mucukss :)
aslında en güzelini yapmışsın.kendine zaman ayırmışsın.ben şu sıralar işlerin arasında boğuldum resmenCanım benim valla yarına bıraktım bu hafta 2 gün ise gitmeyecegim ızinliyim. Halletmek gerek işleri yaptım üstüne jillian üstüne 8 min Abs üstüne duş falan olunca yoruldum. Yarına artık inşallah.
Valla asıl sen çok güzel çalışmışsin bravo valla
hahah :) guzel odeve guzel derim yani :)Ben verdim . Sana odev begendirebildigim icin sevindirik oldum birden
hahah :) guzel odeve guzel derim yani :)
nasilini ben de bilmiyorum. Bir seyler duaunelim bu hafta sonuna kadar. Bende de plansizlik var. Su saate bak.....chentiq Ayy olur güzelim yaaa ama ben 3te yatıp 8 de kalkamam ki erken de yatmak gerekmez mi... Bi de tatlıcım nasıl yapacağız hele Bi söyle bakayım ben baştan varım.
Azcıkda eve baksaydık ıyıydı amaBugünkü odevvvvvvv
Uzun zamandır beklenen bakım görevi. Ben hafta sonu gidemedim kuaföre bugün gideceğim artık. Bakım adına aklınıza gelen her şey kabul.
Bende uyanıhım hala d
Azcıkda eve baksaydık ıyıydı ama