- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.772
- 158
Bizim bir zamanlar odak noktamız vardı, o günler geldi aklımaSonunda mutfak dolaplarini bitirdim aspirator ocak masa sandalyeler de silindi mutfakta baya bi yol katettim :)
Kalorifer
Kapi
Tezgah
Duvarlar
Camlar
Balkon camlari kaldi
Yazinca cok geldi kalanlar
Ya keske yine yapsak kis gelmeden herkes elden gecirmis olur evi benim de yanima yandas olursunuzBizim bir zamanlar odak noktamız vardı, o günler geldi aklıma
Müsait olursam yapmak isterim, 3 çocukla biri bebek pek fırsat olmuyor ama, bu 1 hafta bişey yapamam ama başka planlarım varKatilmak isteyen olursa onlar da soylesin soyle 3-5 kisi toplansak yapariz
Alinti olmamis ama.bana yazdin sanirim tesaduf gordum :)İyi geceler canım, iyiyim ben sen nasılsın? Epey görüşemedik .
Bu gece yatılı misafirlerim var, o yüzden gün içi de çok yoğun geçti..
Sen neler yapıyorsun?
Evet sana yazmıştım..Alinti olmamis ama.bana yazdin sanirim tesaduf gordum :)
Cok sukur iyiyim mujdemi isterim gebeyim
Evet sana yazmıştım..
Çok sevindiimmm, gözünaydın canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla.. Ne kadarlık?
Tesekkur ederim Aminn 4 haftalik henuz cook yeniyizEvet sana yazmıştım..
Çok sevindiimmm, gözünaydın canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla.. Ne kadarlık?
Katilmak isteyen olursa onlar da soylesin soyle 3-5 kisi toplansak yapariz
Ikisi de yapilacak benim bugun :)Eskileri okudum. Sabah ilk giren kişi görev veriyormuş. Hadi bakalım ben vereyim bugünde kim yapmak isterse artık :)
Yıkanacak katlanacak çamaşır kalmasın bugün :) tüm kirli sepeti boşaltılsın.
Eğer çamaşırım yok diyenlerde kapı veya petek silsin :)
Ikisi de yapilacak benim bugun :)
Bi de maraton varmis
Var mi suan maraton yapmak isteyen 1 saat yapalim
Maraton belli saatte baslayio belli saatte bitecek herkesin ne isi varsa o saat araliginda islerini halledecek bitince de yaptigi işleri bildirecek 12.15te baslayalim 13.15te bitirelim sana da uygunsaBen varım. Maraton kuralları ne neler yapılacak
Tamamdır başladık :)Maraton belli saatte baslayio belli saatte bitecek herkesin ne isi varsa o saat araliginda islerini halledecek bitince de yaptigi işleri bildirecek 12.15te baslayalim 13.15te bitirelim sana da uygunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?