Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yarıladım ama daha çoook var.Hosbuldum tesekkurler.benim de simdi utu bitti yerlestirdim.ama daha cook utu var cook
Bendensin yarin aksam devam o zmanBende yarıladım ama daha çoook var.
yaşasınBendensin yarin aksam devam o zman
-Odaların ve mutfak supürme toz alma ve paspas işleri tamamKızlar hepinize kocaman bir GÜNAYDIN
Bugün haftalik izin günüm ve kocaman bir ev beni bekliyor
-oturma odası , misafir odasi yatak odasi bebek odasi, koridor , mutfak süpüruleçek toz alınacak en son paspas atılacak
-geçen gün oturma odasinin halısını silmistim bugün ise sıra uzun bi koridor beni halısı beni bekliyor
-ikişer wc banyo ve lavabo yıkanacak
-kirliler makineye atılacak
-kuruyan çamaşırlar katlanarak
Şimdilik yapılacaklar bunlar
Sabahtan oglusun karnı doyuruldu ve şuan paşa uykuda
Eşimin ve benim kahvaltı tamam onlardan çıkan bulasiklar yikandi
Ev dağınıklığı toparlandi
Yatak vs düzeltildi
Şimdi müzik eşliğinde kulkedisi olma vakti
Günaydın.. Ben tembellik yapıyorum, biraz tadını çıkarayım başlayacağım..günaydın kızlar bugün nasılsınız . bu hafta halılarımı serecem hava birden soğumaya başladı .
hafta içi iki cam kalmıştı onları haledip hafta sonu öncekileri bir kat silip işi halletmem lazım.
arada yapmak lazımGünaydın.. Ben tembellik yapıyorum, biraz tadını çıkarayım başlayacağım..
Kolay gelsin..
Gecmis olsun sıkıntısız atlatir insallahGunaydinnnnnn
Kızlar sabah on da kalktım oglusumu kV bıraktım şimdi evde eşimle kahvaltı yapiyoruz daha sonra evi şöyle bi toplayıp bulasikları halledip işe gitmem lazım
Kızlar bu arada kV rahatsız ameliyat olacak bi dua edin de ii geçsin bir ay sonra falan ameliyatı ..şimdiden çok tsk
Ben de suan aenin bugunlerin icin cabaliyorum :)Bugün hiçbirşey yapmicam. Oturuyorum dinleniyorum sadece çorba yapicam :)
Genel temizlik yaptığım için çok rahatladım. Sadece ayakkabılık kaldı onuda bir gün yaparım
Allah kolay atlatmayı nasip etsin inşallah şimdiden geçmiş olsun..Gunaydinnnnnn
Kızlar sabah on da kalktım oglusumu kV bıraktım şimdi evde eşimle kahvaltı yapiyoruz daha sonra evi şöyle bi toplayıp bulasikları halledip işe gitmem lazım
Kızlar bu arada kV rahatsız ameliyat olacak bi dua edin de ii geçsin bir ay sonra falan ameliyatı ..şimdiden çok tsk