Ben bilmiyorum ama netten bi bak video falan vardırBugün tembellik yaptım sadece 1 makine çamaşır serip topladım . Sabah 10da uyandım ölü gibi uyumuşum . Yarın evi toplayıp supürmeyi düşünüyorum 2 çeşit yemek yapıp dolaba koydum mu da yemeğim hazır olur 2 iş günü için...
Birde havuç turşusu çekiyor canım..yağlı havuç turşusu yapayım dedim ama hic yapmadım yapan var mı güzel olur mu ?
Kuzum ben ev çok daginiksa ilk olarak bi sepet bulup içine dolduruyorum evdeki bütün dağınık herseyi daha sonra onları yerlerine koyuyorum hemen temizliğe giriyorumGunaydin hanimlar bana da bi el etin :) tum evin elden gecmesi lazim heryer heryerde bi duzen bi program yapip kisa surede bitirmek istiyorum ama isin icinden cikamiyorum.bi de tuvalet egitimine basladik o da beni cok oyaliyor
Gunluk rutin olarak sıkıntım yok ama ben yaz temizligi yaomamistim 4 ayda evde degildik simdi gelince her yer fena durumda gardolabi doktum sildim butun camsirlar yikandi bi kismi utulendi yerlesti yarisi utulenmeyi bekliyir birde nevresimler var yastik yorganlar yikanacak daha yatak alti var temizlnecek mutfaga basladim yavastan buzdolabi bulasik makinesi temizledim 2 dolabim var mutfakta tezgahtan ayri onlari temizledim kavanozlari falan yikadim tezgahtaki alt dolaolari bitirdim ust dolaplar kaldi daha koltuklar falan silinecek oglumun odasi var camasir odasi var tul ve camlari en sona biraktim halilari yikamaya yollayinca onlari siler yikar sererim diyeKuzum ben ev çok daginiksa ilk olarak bi sepet bulup içine dolduruyorum evdeki bütün dağınık herseyi daha sonra onları yerlerine koyuyorum hemen temizliğe giriyorum
ilk olarak oturma odası misafir bebek odası koridor yatak odası ve en son mutfağa geçiyorum bnm düzenim hep böyle oldu
Ama mutfakda bile bulasik yada diğer odalarda hicbirsey yerde havada karada bişi bırakmiyorum
Bebisime ta eğitici video açıp onu izletiyorum yada kanguruyu ters takip sirtimda o da bnmle gezio yada kendi haline bırakıyorum dağıtsin o kadar takmıyorum sadece temizlik bitmesi için
Ama dip köşe bir günde çok zor oluyor
Bnm izin günüm birgün olunca yapacağım hep aynı oluyor kalanı boş vakitlerimde yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum
Sana şimdiden kolay gelsin
Tuvalet eğitimi için bişi diyemiyorum daha biz bezliyiz
Maşallah kuzumaGunluk rutin olarak sıkıntım yok ama ben yaz temizligi yaomamistim 4 ayda evde degildik simdi gelince her yer fena durumda gardolabi doktum sildim butun camsirlar yikandi bi kismi utulendi yerlesti yarisi utulenmeyi bekliyir birde nevresimler var yastik yorganlar yikanacak daha yatak alti var temizlnecek mutfaga basladim yavastan buzdolabi bulasik makinesi temizledim 2 dolabim var mutfakta tezgahtan ayri onlari temizledim kavanozlari falan yikadim tezgahtaki alt dolaolari bitirdim ust dolaplar kaldi daha koltuklar falan silinecek oglumun odasi var camasir odasi var tul ve camlari en sona biraktim halilari yikamaya yollayinca onlari siler yikar sererim diye
Cok uzuyor surec biran once bitip kafamdan atayim gunluk rutinlerime geceyim istiyorum.camlari silecegim gununiple cekiyorum :)Maşallah kuzuma
Bn de geçen hafta perdeler atıldı kiyafetler düzene iki hafta önce geçildi her alisveristen önce buzdolabı siliniyor
Yavaş yavaş yap kuzum zar zor bitirmeye çalışıyorum makineye de arka arkaya çarşafla ru battaniye leri atıyorum ki onlar bari kafamdan çıkıyor
Cam silmekCok uzuyor surec biran once bitip kafamdan atayim gunluk rutinlerime geceyim istiyorum.camlari silecegim gununiple cekiyorum :)
Ben en iyisi simdi kalkayim
Mutfagi ve odalari toparlayim
Banyoyu temizleyim
Camasirlari katlayim
Mutfak dolaplarina baslayim silebildigim kadar sileyim bugun var mi eslik eden
Cok sevdigim soylenemez de o son bitis noktasi olacagi icin iple cekiyorum :)Cam silmek
Hiç sevmem walla bana da Yardıma gel o konuda
Çamaşır dolabına başlarım şimdi seninle sabahtan beri mutfaktayim 2 makine çamaşır yıkadım serdim dolabımı silip yerlestireyim yolumdan gitsin bariBen en iyisi simdi kalkayim
Mutfagi ve odalari toparlayim
Banyoyu temizleyim
Camasirlari katlayim
Mutfak dolaplarina baslayim silebildigim kadar sileyim bugun var mi eslik eden
Ben maratona başladım. Hem de ütü. Buyur gel.5 dolap daha bitti mutfakta ic dis silindi icindekiler yikandi kaldi 4 dolap 1 aspirator bugun aksam da yoğun bi utu maratonu yapmam lazim
Sagol canim ancak oglum uyuduktan sonra benim utu maratonuBen maratona başladım. Hem de ütü. Buyur gel.
Hosbuldum tesekkurler.benim de simdi utu bitti yerlestirdim.ama daha cook utu var cookİyi geceler..
Kahvaltı için iki çeşit börek yapıldı,
Misafir nevresim ve çarşafları yıkanmak için çıkarıldı,
Bulaşık makinası çalıştırıldı,
Elektrik süpürgesi açıldı
Kalan günde kızımla saatlerce gezdik. Ve ben finito..
Yarına bir şey çıkmaz pek..
Görüşmek üzere..
Bu arada, @Luusyer Hoşgeldin diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?