- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Ellerine sağlık ne kursuna gidiyordunGünaydın kızlar dün çok fazla birşey yapmadım ev temizdi zaten hergun süpürdügüm için. Yatakları topladım(ufak kaynım bir kaç gündür bizde kalıyor) Tatlı yaptım, haliyle mutfak dağıldı bulaşıkları yıkadım bazılarını makineye koydum. Kahvaltı hazırlayıp toparladım.Simdilik bunlar aklıma geliyor.
Bugün ise kaç gündür aksattığım kursa gideceğim sabah 9-12 arasıHerkese enerjik bir gün diliyorum
şimdiden ellerine sağlık. bende turşu yapsam mı diye düşündüm ama her işin bitti bi turşun eksik derler mi acaba diye yanaşmadım:) ben dün yine bi iş yapmadım ne olucam böyle bilmiyorum. yemeği de dışarı da yedik. eve geç gelince hiç birşey yapasım gelmiyor. bugün eve erken gidip yemek yapıp mutfağımı ter temiz yapmam gerekiyor çünkü cumartesi çok işim var mutfakta. kk yemek yarışması için kurabiye yapmayı düşünüyorum sabahtan. bu günden mutfağı hazırlamalı değil mi?Günaydın kızlar 2 gün eve uğramadım ev alt üst olmuş yarın sağlam bir toparlama işine girmem gerekli pazar günü de siler süpürürüm sonra da aşure yaparım nasip olursa yolumdan gitsin ondan sonraki hafta da halıları açayım diyorum yolumdan gitsin hava serinlemeye de başladı.
Yarın da havuç turşusu basmayı düşünüyorum sirkeli mi yağlı mı basayım bilemedim ilk defa kendim yapcam tavsiyeniz varsa alırım
boşver başkalarını 2 dk yap turşunu mevsimi geçince yapamazsın ama 3 gün sonra evi toplarsın mutfağı toplamak 1 saatini alır uykundan feragat edersin yetişmezsen evi toparlamaya . iş gözünde büyüdükçe elin işe gitmiyor bunu anladım . hadi bakalım takip ediyorum sürekli yarışmayı şimdiye kadar 1 favorim oldu belki bende o tarifi denerim . kullanacağın alanı toparlarsın yetişemezsen deşimdiden ellerine sağlık. bende turşu yapsam mı diye düşündüm ama her işin bitti bi turşun eksik derler mi acaba diye yanaşmadım:) ben dün yine bi iş yapmadım ne olucam böyle bilmiyorum. yemeği de dışarı da yedik. eve geç gelince hiç birşey yapasım gelmiyor. bugün eve erken gidip yemek yapıp mutfağımı ter temiz yapmam gerekiyor çünkü cumartesi çok işim var mutfakta. kk yemek yarışması için kurabiye yapmayı düşünüyorum sabahtan. bu günden mutfağı hazırlamalı değil mi?
Günaydın, hayırlı cumalar.
Kur-an ı Kerim kursu canım. Zaman geçtikçe unutuyorum şimdi hazır fırsat varken yeniden başladım. Inşallah tekrar okumaya başlarımEllerine sağlık ne kursuna gidiyordun
Kızlar bu işlerden sadece kıyafet kaldı o da beş dk lik inş bitecekBugün yapmak istediklerim
-dün eşim yemek yedi bn yokken onun bulaşığı ve sabah altı BUÇUKda onun kahvaltısı var onun bulaşığı ve bnm kahvaltı bulaşığı halledilecek (rutin)
-halılarımı ne zamandır silmek istiyordum bugün bir tanesini yapmakla ise başlayayım
-dün yikanan kiyafetler dolaba yelestirilecek
-tuvalet lavabo temizlenecek (rutin)
-evdeki hafif daginiklik söyle bi toplanacak
Şimdilik bu kadar inş saat bire kadar yetişir
Yazarken elin sürçtü galiba; kayda değer yaptıklarım diyecektin herhalde...Günaydın canım cumanın hayrı bereketi üzerimize olsun
Dün bende kayda değer bişey yapmadım günlük rutin işler
Sabah kalktım evi toparladım
Mutfağın storunu söküp banyoda çamaşır suyuyla fırçaladım beklemeye aldım
Mutfak dolabını üstündeki örtüleri aldım sonra silip yenisini sericem
Mutfak camını detaylı sildim
Çocuk odasının tül perdesini attım makinaya
Kahvaltı sonrası;
Çocuk okula hazırlanacak
Mutfak toplanacak
Çocuk odasının camı silinecek
Perdesi ütülenecek
Stor durulanıp takılacak
Hazır banyo ıslanmışken duşakabin banyo yıkanacak
Vakit kalırsa ev süpürülecek
Yazarken elin sürçtü galiba; kayda değer yaptıklarım diyecektin herhalde...
İyi aksamlar nasilsin ablacımIyi aksamlar herkese..
Yerler süpürülüp silindi,
Toz alındı,
Bulaşık makinası çalıştırılıp boşaltıldı,
Çamaşır toplanıp katlandı,
Bir makina daha yıkanıp serildi,
Komşularla kahve molası verildi,
Şımdı akşam yemeği sonrası mutfak, bulaşık toplama rutini..
İyi geceler canlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?