Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende burdayım takipteyimTopik boş sanıp gelmemezlik yapmayın ben burdayım:))
Günaydın kızlar Sabah sabah aklıma takılan bir soru sormak istiyorum mutfak dolaplarını ne ile siliyorsunuz. Ben çok aralıklı silmem genelde temizdir dolaplarım. Ama yinede ister istemez yağ lekesi oluyor onlar için etkili birşey istiyorum
Merhaba kızlar.. Ben ne yapıyorum..
Genel temizlik için kadın geliyor artık. Ben de ufak günlük işlerimi yapıyorum. Daha çok alışkanlık kazanma ile ilgili toparlanmam gerek. Şu aralar tatil gezmeleri falan olduğu için katılamıyorum aranıza. Hepiciğinizi öpüyorum
ohh kocaman 41 kere maşaAllah...
çalışan ev kadini kadin olmak çok zor.;(
evimi hiç temiz tutamadim pislik içinde bi de evi süpürüyorum hergün... kızımda elektirik süpürge peşinde.
çocukla çok zor oluyor peşime dolaniyor beni al anne diyo bide tezgahin üstüne oturmayi seviyor. meraklı meraklı doğrayişimi izliyo almaya çalışıyor vermiyorum bende. sinirleniyor ah ah.
temizlikçi kadin almadim. eşim evde... beraber yapıyoruz o süpürüyo ben siliyorum. bazen yemeği eşim yapıyo. bulaşık makineyi boşaltma işi eşime birakiyorum. kızıma bakiyo karni doyuruyo altını aliyo uyutuyo. bide çok güz<el oyun oynuyolar :) kızım babasina aşık üst katta kv oturuyo öğleden sora birakiyo. banyoyu firçaladim da hala gözümde temiz durmadi :/temiz olsun istiyorum azaltcam bazı eşyalari .
finistin bulaşik makine temizleyici tableti çikmiş nasıl bilmiyorum reklamlarda gördümEğer çok kirliyse yağçözle yoksa domestos bulaşık deterjanı kattığım suyla silip durulayıp kuruluyorum.bulaşık makinesi tabletiylede silenler var.arap sabunuyla silen var amwayin zoom olanıyla silen var.sonuçta hepside aynı işi görüyor
Ohh ohh ne güzel.istediğinde yapamayacağın şey yok sen yaparsın canım
Bizde seni öpüyoruz iyi eğlenceler
O bulaşık makinesi tabletini ben denedim geçen bayram içinede biraz yağ çöz koymuştum allahım böyle iğrenç bir kökü olamaz ne yaptımsa o kokuyu cikartamamistim dolaptan o yüzden çok önermiyorum iğrençtiEğer çok kirliyse yağçözle yoksa domestos bulaşık deterjanı kattığım suyla silip durulayıp kuruluyorum.bulaşık makinesi tabletiylede silenler var.arap sabunuyla silen var amwayin zoom olanıyla silen var.sonuçta hepside aynı işi görüyor
Ohh ohh ne güzel.istediğinde yapamayacağın şey yok sen yaparsın canım
Bizde seni öpüyoruz iyi eğlenceler
O bulaşık makinesi tabletini ben denedim geçen bayram içinede biraz yağ çöz koymuştum allahım böyle iğrenç bir kökü olamaz ne yaptımsa o kokuyu cikartamamistim dolaptan o yüzden çok önermiyorum iğrençti
finistin bulaşik makine temizleyici tableti çikmiş nasıl bilmiyorum reklamlarda gördüm
Bim'in yağçöz'ü ile
Evet canım bende sevemedim hiç. Sihirli su diye birşey varmış kuzenim söyledi fayans araları için çok güzelmiş yerleri pırıl pırıl yapıyor dedi parke içinde kovana biraz koyabilirsin dedi de hiç duydun mu sen acaba porcoz yerine yerleri onunla mi silsemKarıştırdığından mı acaba.ben sadece tabletle dışını sildim.ama çok vıcık vıcık oldu su sevmedim bende.çokta aman aman temizlemedi.güldal yağçözün üstüne tanımam.oda çok keskin kokuyor
Evet canım bende sevemedim hiç. Sihirli su diye birşey varmış kuzenim söyledi fayans araları için çok güzelmiş yerleri pırıl pırıl yapıyor dedi parke içinde kovana biraz koyabilirsin dedi de hiç duydun mu sen acaba porcoz yerine yerleri onunla mi silsem
Kızlar merhaba bende alışık olmadığımdan bildirim yapmamışım neler yaptığımı, hemen yazayım.
10.08.2018-Cuma günü
Aklıma gelenler
11.08.2018- Cumartesi
- Yemek yapıldı
- Mutfak dolapları boşaltıldı iç dış komple silindi
- Içlerinde düzenlemeler yapıldı
- Ocak komple çıkartılıp silindi,demirleri yıkandı
- Difriz güzelce sökülüp yıkandı
- Çay kahve vb makineleri yıkandı
- Yerler süpürüldü
Babanem yoğun bakıma kaldırılmıştı il merkezine hastaneye gittik sabahtan akşama kadar ordaydım birşey yapmadım dönüşte biraz alışveriş yaptım giysi olarak.
- Çamaşır yıkanıp asıldı toplandı
Bugün de baya birşeyler yapıyorum bakalım bunları da akşam yazarım
1.ev süpürüldü
2.yerler silindi
3.fırın çekilip altı, kenarları, camı silindi
4.halılar fırçalandı
5.halılar yıkamaya verildi
6.bulaşık makinesi boşaltıldı. Bulaşıklar sudan geçirilerek makineye yerleştirildi. Vr yıkandı
7.yemek yapıldı
8.dağınıklık toplandı
9.gardrobun içi düzenlendi
10.perdeler söküldü yıkandı takıldı
11.yatak odası dolap üstü düzenlendi
12.çöpler atıldı
13.tekrar dağılan odalar toplandı
14.ayakkabılık düzenlendi. Elden çıkarılacaklar elden çıkarıldı.
15.bir duvar silindi
Merhaba kızlar bugün yapılanları yazıp çıkıyorum hemen
Şimdilik aklıma gelenler bunlar yarında çok isim var ama en önemlileri bitti çok şükür
- 6 tane kapı + 2 büyük sürgülü kapı ciflendi temizlendi
- Misafir odasının perdeleri yıkandı takıldı
- Misafir odasının camı+balkon kapısı silindi
- Misafir odasında değişiklik yapıldı
- Misafir odasının tozu alındı+yerleri silindi
- Gardrobun üstü silindi+düzenlendi
- Hunçtaki yorganlar battaniyelerin Nevresimleri çıkartıldı(makineye atilcak)
- Gardrobun içine yerleştirilip komple düzenleme yapıldı
- Ebeveyn banyosu temizlendi+düzenlendi (orayı yüklük gibi kullanıyorum)
- Kışlıklar büyük valizden çıkartılıp hunca yerleştirildi
- Boş odanın perdeleri söküldü (oraya başka perde takacağım yarın)
- Bulaşık makinesi boşaltıldı
- Tencereleri yıkadım
Teşekkür ederim canım daha yapardim da ayağıma ağrı girdi bıraktım işte öğleden sonra başladım saat 9-9buçuk gibi bıraktım. Çocuğum yok ya o yüzden biraz daha rahattım ayağıma takılan yok
Bi maşallahda sana gelsin
Kaç saatte yaptın bunları valla bravo