Harmanladım.
@orkidekaramel Bunları en çok senin için yazıyorum.
Toz allırken (pencere kenarları, sehpalar, konsol, yatak odası komidinleri, tuvalet aynası, lambalar, prizler, tv sehpası, kapılar, sandaşyeler, masalar, koltuk kenarları, duvardaki eşyalar..-kronometreyi açıp koştura koştura ne varsa siliyorum. Spor da oluyor
)
Dağınıklık toplarken (eline 3 poşet al. 1.sine çöpleri kat. 2.sine ıyuncaklar doldur 3.süne kirlileri doldur. Her odadan birkez geçip kronometre ile koşarak topluyoruz)
çalışan kadın nasıl fit kalır böyle ahahaaaahaaa
Beyaz eşya ve elektronik eşyaların temizliği (beyaz eşyaların dışı:. Bulşıkları halledince sık sık beyaz eşyaları siliyoruz-çamaşır mk, bulaşık mk, arada boş çalıştırıyoruz, kurutma mk kendimiz banyo yaparken aradan onu da çıkarıyoruz. Buzdolabı çok önemli. Her hafta yada 2haftada1 içini pazardan gelenleri yerleştirmeden siliyoruz. Sık yapınca kolay temizleniyor, mutfaktaki diğer elektronikleri her kullanımdan sonra temiz bırakıyorum)
Dolaplar (buzdolabı, gardrop, gardrop2) sepertlerden faydalanıyoruz. Ben sepettleri kaldırıp kaldırıp dolapları silip geri koyuyorum. Hurçlarım da var. Düzenli olunca gardrop temizliği de çok kolay. Yarım saatte biter benimki. Not çocuklu evde sepetleri aşağı koymayın..
Mutfak dolabında da sepetlerim var benim. Sadece tencere, bardak ve tabaklar sepetsiz. Onları da makineye koyunca kalanlar sayıca az oluyor. Çekip siliyorum. Kullanmadıklarım yok.
Çekmecelerimin çoğu boş çocuklardan dolayı pek kullanamıyorum..
Banyom düz. Yıkayıp çıkıyorum. Wc de aynı. Çok lavabom da yok. Balkonuda arada yıkıyorum.
Enn çok beni zorlyan camlar. Onuda yapayım artık.. Perdeleri sağolsun eşiim takar. Bir de davlumbaz zorlayıcı.
Geçenn koltuk altlarına kadar temizlemiştim. Bu sefer daha az işim var. Umarım işine yarar..
Kadınlardan ffayda görmedim. Hep beni gerip para alıp evlerine gittiler. Saat doldurmaya geliyor lar. Ben hem içime sinecek gibi yapıp hem de daha hızlı yapıyorum. Paramda cebime kalıyor.
Çok md gerek yok. Olay pratiklikte az eşyada bitiyor.
chentiq Çıtır hatun neler yapıyorsun???