- 25 Ekim 2008
- 52.572
- 114.639
ben özel mesaj atmayı demiştim. grup gibi olsa da görmüyorlar bakmıyorlar diye.
kendime vasfiye teyzeden "ne çektin beeeaaa" yi armağan ediyorum. herkes kendi adını takip etsin artık ne dyeyim
Ay ne özel mesajı chentiq işin mi yok Allah aşkına. Ben herkes biliyor mu bilmeyenler öğrensin diye yazdın sandım.
Çok da devlet meselesi değil yani. Amaç evlerimizi düzenlemek şurda biraz kafa dağıtmak. Bir birimizden birşeyler öğrenmek. Hepimiz insanız hata yapabiliriz. Sen çok kafana takıyorsun boşver. Herkes takip etsin bi zahmet adını. Saat kaç olmuş herkes uyudu nerdeyse sen burda hata düzeltmeye çalışıyorsun. Olduğu kadar olur. Sıkma sen canını. Topiği açmış olabilirsin ama hepimiz faydalanıyorsak üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Bütün yükü alacağım diye uğraşma boşuna.
Günlüğüne de sabah uzun uzun yazıp silmiştim. Niye bu kadar takılıyorsun. Sorumluluksa hepimizin sorumluluğu. Herkes adını yazıp kaçıyor. Doğru mu yaptım hata mı yaptım kontrol etme zahmetinde bile bulunan yok. Onların zamanı yok da senin çok mu. Gün herkese 24 saat. Uzme sen tatlı canını. Yavaş yavaş herkes öğrenecek inşallah.
Bu arada yazdıklarım geneldir kimse üzerine alınmasın lütfen.