Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl 3 çocuk canım senin 1 oğlun yokmuydu? Sağlıkla doğsun :)
Biraz rahatladım.
Salon
-halılar silkelendi
-koltuk altları dahil süpürüldü ve elle silindi.
-Tüm mobilya tozu alındı
-halılar serildi
Mutfak
-halısı silkelendi
-süpürüldü ve elle silindi.
Balkon
-koltuk altı dahil süpürüldü ve elle silindi.
-cam önü tozu alındı.
Giriş-koridor
-halılar silkelendi.
-süpürüldü ve elle silindi
Küçük oda
-koltuk altları dahil süpürüldü ve elle silindi.
-tv ünitesi ve derin dondurucu tozu alındı.
Çocuk odası
-süpürüldü
Yatak Odası
-nevresimler silkelendi tekrar serildi.
-yatak altı dahil süpürüldü ve elle silindi.
-Tüm mobilya tozu alındı
Banyo
-süpürüldü ve elle silindi
-klozet temizlendi.
-lavabo ovuldu.
-aynası silindi
-2 makine çamaşır yıkandı-asıldı.
Küçük tuvalet
-çamaşır suyu ile fırçalandı
Extralar
-çiçekler yeni toprak ve saksılarına konuldu.
-Kişisel bakım yapıldı.
-tatil için çantalar hazırlandı.
sigara kullanan birinin evine gittiğimde, üzerimdeki kıyafetlerim temizse, döndüğümde havalandırıp bunu kullanıyorum sinen sigara kokusu çıksın diye. onun haricinde kullanmadım. haa bir de oğlan küçükken kustuğu halının kenarına kullanmıştım. silmeme rağmen hala hafif bir koku vardı. belki de psikolojik bilemiyorum.Bunu merak ettim. nasıl kullanıyorsun? dolapta duranlarda ayrı bir koku oluyor bende de. Çıkarıp yeniden yıkıyorum.
katladığın çamaşırlara mı sıkıyorsun?
hoş geldin o vakitchentiq okudum ilk sayfayı canım ama diğerlerini okuyamadım ... kısaca kendimden bahsedeyim evliyim 1 oğlum var 1.5 yaşında .. çalışıyorum akşam işten gelince ev işlerine yetişmeye çalışıyorum dün akşam ın beşlisi
- banyo yıkadım
- tuvalet yıkarım
- çamaşır katladım
- oğlumu ve kendimi yıkadım
- yemek yapma ve yoğurt mayaladım
2 ay sonra taşıncam ayrıntılı temizliğe girmiyorum
ben de bekliyorumSağol canım planlanmamış bir gebelik aslında ama şuan mutluyum hamdolsun:) Heyecanla bekliyorum oğluşumu ve 3 çocuklu günlerin nasıl maceralarla dolu olacağını Sen nasılsın?
illaki görmüşsündür. kırmızı cif var fısfıslı. marc banyo mutfak var o da fısfıslı. cillit bang var fısfıslı.. şu an turuncu renkli bir şey kullanıyorum adını unuttum. bim de indirime girdiğini görünce 4 tane almıştım..Mutfak icin fısfıslı temizleyici nasıl birsey. Ben pril yazmayi unutmusum.
Aynı islevi gorenlere ihtiyacin yok aslinda. Bir tanesi yeter.
Bildirim yapma suresi 12.00
12.00ye kadar yenisini yazmazsan veririm.
Burasi olunca sirf yazmak icin bile birseyler yapiyorum. Yoksa erteledigim ooluyor.
Baktim simdi. Öyle bir urun de varmis . cok almissin cok kullaniyorsun sanirimillaki görmüşsündür. kırmızı cif var fısfıslı. marc banyo mutfak var o da fısfıslı. cillit bang var fısfıslı.. şu an turuncu renkli bir şey kullanıyorum adını unuttum. bim de indirime girdiğini görünce 4 tane almıştım..
ben de bekliyorum
..
Günaydın yavru kuşlar.
Hmm bu mesajı gördüğüm iyi oldu :)Duger topigin ilk mesajoni guncelledim. Son sayfasina da yarinki odevimizi koydum.
Ramazan bitti bayram bitti artik tukani acabiliriz...
son guncelleme:18.06.2018
AYIN MOTTOSU:
"Bir işi ilk defa yapan bir kimse, şüphesiz onu ikinci defa yapmakta güçlük çekmez"
Haziran 2018
Haftalik Alışkanlık: Derli toplu mutfak tezgah. Her akşam gruba yada topiğe yada özel mesajla bana fotoğraf atmak
Odak Noktasi: Bayram temizlikleri bittigu icin evin geneli diyorum.
Günlük ödev: Ay sonuna kadar ben verecegim. Daha sonra belirtilen listeye gore sirasiyla verilecek
aaa süpermis sagol kuzum bende takilim Burdagünydın kızlar nasılsınız ?
sabah işe gelmeden önce çamaşırlar serildi katlandı
günlük ödev var mı bugüne yada yarına
Buki_89 buraya takılabilirsin burdan feyz alıyorum ben