Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de pek anlamıyorum, ama göze hoş geliyor. Eline sağlıkHayırlı cumalar
Daha bir iş yapamadım iğne oyası ögrenmeye merak saldım az önce bir küçük havlunun iki kenarına zürafe yaptım ilk kez deniyorum yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2138861
Teşekkür ederim ögrenmeyi çok istiyorum bakalımBen de pek anlamıyorum, ama göze hoş geliyor. Eline sağlık
Canim bitse çok güzel olacak monte edilecek seyler var ben takıntıliyim hemen hepsi olsun diyorum simetri takıntım var ama öyle hemen olmjyir aksıyor iste :) bir de titizlikte takıntım olsaay bende de çok error var da. hatırlar mısın geçen sene gene bu zamanlar benzer hallere girmiştim. siz de hayırdır ne oldu deme gafletinde bulunmuştunuz da buralar kana bulanmıştı hep. gene benzer şeyler olmuştu. bıktım insanlardan yeterin bi "çektirin" gidin diyesim var
ben sevmiyorum ya bu yorgunlukları. geller gitler. bi gün mutlu bi gün mutsuz. bi gün yorgun bi gün enerjik. bence de mö ms kısaltması güzel olmuş
artık kalıcı ol ne olur. bi ceee deyip gitme. bak badine yazık sensiz kalıyor hep. gerçi senden hiç şikayet gelmedi ama .. @Mi_a
şu an bile canım çekti ya... yapayım. eminim muhteşem olur tadı
hoş geldin. nasıl oldu evin çok merak ediyorum yaa...
Sorma hem de ne maraton oldu :) perdeleri yıkadım ne tozlanmış, koltuk halıları yıkatıyorum ki temiz bir başlangıcım olsun düzenli bir ev hanımı olabileyim bu istekle :)Gunaydın, tekrar hoşgeldin aramıza.. Asıl maraton sende, sen de bizi çagırırsın unutma.. Yeni gelen üyeler de var, onları da eklersin.
zorlamadan suyunu alsın diye azıcık kulak pamuğu tut kulağının içineKulağım çok kötü ama bu işler yapılacak
Hepsini tamamlayınca yazarım buraya
Tamam sagolun deneyeyim inşaallahzorlamadan suyunu alsın diye azıcık kulak pamuğu tut kulağının içine
kulağının üzerine yat bir süre.
kulak pamuğuyla yatma ama :)Tamam sagolun deneyeyim inşaallah
Yok yatmamkulak pamuğuyla yatma ama :)
sanki okuyunca öyle anlaşılıyor gibi geldi bir an
Ben de boyle dusunuyorum aslinda.. Kimden kıssam ddiye dusunuyorum.Şunu öğrendim ki, ne kadar kendinden verirsen hep daha fazlasını isterler .." bu kadar kâfi, yorulma daha fazla" diyen olmaz ve vermeyi bıraktığın an yorulmuş olabileceğini düşünmeden bütün artiların eksiye düşer ...
Bahardandir belki. Ben dun bir uyudum 8de. Cocuklara esim bakti. Bugun sabaha kadar kucugu emzirmek dışında kalkmadim. Cok iyi geldi. Enerjimi düşüren insanlar var. Sallıyorum onları da.ay bende de çok error var da. hatırlar mısın geçen sene gene bu zamanlar benzer hallere girmiştim. siz de hayırdır ne oldu deme gafletinde bulunmuştunuz da buralar kana bulanmıştı hep. gene benzer şeyler olmuştu. bıktım insanlardan yeterin bi "çektirin" gidin diyesim var
Beraber girişelimmi? Bende saldım.ben bayadır temizlik yapmıyorum
mutfak wc dışında
of ya saldım iyice
Aslinda boyle seyler stres atiyorHayırlı cumalar
Daha bir iş yapamadım iğne oyası ögrenmeye merak saldım az önce bir küçük havlunun iki kenarına zürafe yaptım ilk kez deniyorum yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2138861
Aynen canımBen de boyle dusunuyorum aslinda.. Kimden kıssam ddiye dusunuyorum.
Bahardandir belki. Ben dun bir uyudum 8de. Cocuklara esim bakti. Bugun sabaha kadar kucugu emzirmek dışında kalkmadim. Cok iyi geldi. Enerjimi düşüren insanlar var. Sallıyorum onları da.
Beraber girişelimmi? Bende saldım.
Aslinda boyle seyler stres atiyor
İyi gecelerŞuraya tükenmiş bir ben bırakıp kaçıyorum yarin ki Marotonda görüşmek dileğiyle iyi geceler kizlarrrr :)
Şuraya tükenmiş bir ben bırakıp kaçıyorum yarin ki Marotonda görüşmek dileğiyle iyi geceler kizlarrrr :)
Iyi geceler..İyi geceler
Acile gidebilirsin, yakında var.mi hastane?Kulagım çok agrıyor ve yarın cumartesi