Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maratona gelen 14.00 16.00 arası
@areser sivastrabzon ha_mim Littlelemon @Dostacilisoyler @Ben_olmak @Alaikra cnntrm @esoes1919 @sifayıldızı @yıldıztozu16 @Ofyoruldum.....
@areser sivastrabzon ha_mim Littlelemon @Dostacilisoyler @Ben_olmak @Alaikra cnntrm @esoes1919 @sifayıldızı @yıldıztozu16 @Ofyoruldum.....
M.Ö:
Lavabo ev temizlendi,
Baharatliklar yıkandı,
Çamaşır yıkandı,
Kv kahvaltı verildi
Kv yıkandı
M.S:
Kişisel bakım ve duş alındı,
Banyo toparlandı,
Çamaşırlar asıldı,
Kv. Hava yapıldı,
Çay keyfi
Tatlı yapıldı ..
Maraton bitti, kubdef yalnız kalmasın ona da yaptığım kadar eşlik edeyim.
Merhaba, guzum ustunde.. Ahahaaaha. Bende buraya dert yanmaya gelmistim. Hem cocuklara ilgili olmak, hem is yerinde bakimli guzel caliskan becerikli aktif olmak, hem ev isinde hamarat olmak, hem esin ailesi kendi ailen es dost ile iyi olmak gorusmek vs, iyi es olmak, hem mutfakta becerikli hizli olmak ... Beynim error verdi. Niye toplum bizden herkonuda mukemmellik bekliyor.. Cok yoruldum ben herseydençok beter bir baharyorgunluğu var üzerimde. ağzım burnum yüzüm gözüm
geçmişi okurken bir selam vereyim dedim
daha öncede söylemiştşn ama telefnla tek tek yazmıyorum otomatık arka arkaya cıkıyor yıne de bı dahakınde dıkkat ederım edemezsem anla kı hızlı kı yazmısımdırCanim sifayildizi yazmayınca bana bildirim gelmiyor yani ı harflerini i olarak yazacaksın
ha_mim dünkü maraton sonucumu yazamadım biraz vaktim olmadı birazda nette sorun var ve hala devam ediyor... kızlar saat 14.00- 16.00 arasi maroton yapacağım katılan var mı ☺
Kısaltmaları milattan önce milattan sonra olarak algıladım:))
Aleykumselam.çok beter bir baharyorgunluğu var üzerimde. ağzım burnum yüzüm gözüm
Şunu öğrendim ki, ne kadar kendinden verirsen hep daha fazlasını isterler .." bu kadar kâfi, yorulma daha fazla" diyen olmaz ve vermeyi bıraktığın an yorulmuş olabileceğini düşünmeden bütün artiların eksiye düşer ...Merhaba, guzum ustunde.. Ahahaaaha. Bende buraya dert yanmaya gelmistim. Hem cocuklara ilgili olmak, hem is yerinde bakimli guzel caliskan becerikli aktif olmak, hem ev isinde hamarat olmak, hem esin ailesi kendi ailen es dost ile iyi olmak gorusmek vs, iyi es olmak, hem mutfakta becerikli hizli olmak ... Beynim error verdi. Niye toplum bizden herkonuda mukemmellik bekliyor.. Cok yoruldum ben herseyden
çok beter bir baharyorgunluğu var üzerimde. ağzım burnum yüzüm gözüm
Gunaydın, tekrar hoşgeldin aramıza.. Asıl maraton sende, sen de bizi çagırırsın unutma.. Yeni gelen üyeler de var, onları da eklersin.Günaydın kizlaaaar, artık aranızdayım yarindan itibaren ben de maratonlara dönebilirim insallah. Beni etiketlemeyi unutmayın :)
ay bende de çok error var da. hatırlar mısın geçen sene gene bu zamanlar benzer hallere girmiştim. siz de hayırdır ne oldu deme gafletinde bulunmuştunuz da buralar kana bulanmıştı hep. gene benzer şeyler olmuştu. bıktım insanlardan yeterin bi "çektirin" gidin diyesim varMerhaba, guzum ustunde.. Ahahaaaha. Bende buraya dert yanmaya gelmistim. Hem cocuklara ilgili olmak, hem is yerinde bakimli guzel caliskan becerikli aktif olmak, hem ev isinde hamarat olmak, hem esin ailesi kendi ailen es dost ile iyi olmak gorusmek vs, iyi es olmak, hem mutfakta becerikli hizli olmak ... Beynim error verdi. Niye toplum bizden herkonuda mukemmellik bekliyor.. Cok yoruldum ben herseyden
ben sevmiyorum ya bu yorgunlukları. geller gitler. bi gün mutlu bi gün mutsuz. bi gün yorgun bi gün enerjik. bence de mö ms kısaltması güzel olmuş
Aleykumselam.
En güzel yorgunluklardan biri olsa gerek ..
Şunu öğrendim ki, ne kadar kendinden verirsen hep daha fazlasını isterler .." bu kadar kâfi, yorulma daha fazla" diyen olmaz ve vermeyi bıraktığın an yorulmuş olabileceğini düşünmeden bütün artiların eksiye düşer ...
artık kalıcı ol ne olur. bi ceee deyip gitme. bak badine yazık sensiz kalıyor hep. gerçi senden hiç şikayet gelmedi ama .. Mia-Iyi akşamlar kızlar nasilsiniz
Ev aldı başını gidiyor
Yorganları yıkayıp kaldırmakla başlasam diyorum
Hazır pazartesi tatilini de değerlendirsek
Motive olmak lazım
şu an bile canım çekti ya... yapayım. eminim muhteşem olur tadıbir detoks suyu yapsan kendine, 1 ay kadar içsen.
Detoks derken zayıflamak için değil ama...
Normal şekilde beslen, suyunu aşağıdaki karışımı hazırlayıp da iç
1 sürahi su
1 şişe maden suyu
1 çubuk tarçın
1 tutam maydonoz
1 tutam taze nane
2-3 karanfil
yarım limon (suyunu içine sıkıp, kabuğuyla sürahiye bırakacaksın)
1-2 dilim yeşil elma
1-2 dilim salatalık
hoş geldin. nasıl oldu evin çok merak ediyorum yaa...Günaydın kizlaaaar, artık aranızdayım yarindan itibaren ben de maratonlara dönebilirim insallah. Beni etiketlemeyi unutmayın :)
artık kalıcı ol ne olur. bi ceee deyip gitme. bak badine yazık sensiz kalıyor hep. gerçi senden hiç şikayet gelmedi ama .. Mia-