İyi geceler. Bayağı bir canlanma olmuş, geride kalankarı okumam vakit aldı bayağı
Ben çok yorgun oluyorum ve bir tek gece kendime kaldığı için sadece kendime ayırıyorum. Biraz zor geldi bana 10dk. Bile olsa.. Emin değilim o yüzden..
Ben de burdayım.. Alışkanlık iyi gidiyordu, bir hafta öncesine kadar, sonra dağıldım. 15 tatilde çok yoğundum. Misafirim çok oldu. Bir hafta yegenim ka!dı bizde iki dağınık kızın (biri benimki-onun icjn ayrica danisacağım size-) arkasını toplamaya basa çıkamadım saldım.. Günlük ödevler icin de aynı mazeret hakkımı kullanmak istiyorum..
Evet nergismorun badisi bendim, yalnız kaldım.. Ama evişlerinde toparlanana kadar bana badi tayin etmeseniz olur mu, kendimi hazir hissetmiyorum yeni bir ilişkiye
Benim mjsafir maratonum bitmedi hala.. Bugün gunduz ayrı, akşam ayrı misafirim geldi, yarın da gelecek öğleden sonra..
Bir ara bir komşudan bahsetmiştim, rahatsız olduğu ve gündüz yalnız kalamadığı için bu yüzden, sık sık bana gelir oldu.. Bazen üst üste, bazen iki günde bjr.. Bu durum ne kadar sürecek bilmiyorum. Ama o varken haliyle pek iş yapamıyorum.. Kendimi toparlamak derken bu durumu kastetmiştim. Bildirimleri yaparım gene ama alışkanlık, ödev, odak noktası belirsiz. Çünkü öğlen gelip neredeyse akşama kadar bende. Tam iş saatleri. O gelene kadar ne yaparsam kar..
Cok uzatmayayım , bildirimi yapayım.
Sağlık ocağı, market ve okula gittim,
Balkonu ve cam!arın balkon tarafında kalan camlarını sildim,
Yerler siljnip süpürüldü,
Bir koltuk cekilip altı temizlendi,
Bulaşık makinası açıldı, boşaltıldı,
Aksam çayına komşu ağırlandı.
Günlük ödev yapılmadı,üç parçalık makyaj malzemem var topu topu, takı da kızla ortak kullanıyorum ama onunkileri ellemiyorum, kendisi düzenli olmayı öğrensin diye
Görüşmek üzere...